blöblö ''Äntligen över'' bullshit.. haha

2013



Hej, igår så drog stefan och var med bacon ett tag så jag bestämde mig att träffa lite annat folk jag med. Jag väntade in julia som kom efter halv nio sedan så träffade jag massor av folk vid donken och sedan kom min yolo dit. (L)(L)(L). så det var härligt att få träffa hon. 
julia kom senare och vi pratade för det mesta och sedan gick jag för att möta stefan vid nattöppet. Väl på vägen dit så såg jag några killar som hojjade och stojjade på en lägenhet och började sedan hojja emot mig sedan helt plöstligt '' IM FOREVER BLOWING BUBBLES, BRING THE BUBBLES IN THE AIIIIIIIIIIR'' och jag höll på dö så jag tog modet och skrek tillbaka ''THEY FLY SO HIGH'' och då började dom skrika ännu mer på låten och skrattade samtidigt. så det var lite kul. 
Sedan mötte jag stefan och vi gick hem ett tag. Sedan ringde hans telefon och det blev lite kaos så han rusade ut ur mitt rum och sprang ut. Och sedan kom han hem och hade med sig piggy oxå så piggy slapp fara enda hem. Men det var en bra kväll faktiskt. så bra att jag glömde äta middag till och med. lol.
 
Idag så vaknade jag av att piggy drog sedan så har jag pratat lite me mami och gullvendela. så. livet känns bra.
 


old memories

2013



http://photobysaaga.blogg.se/


Svar på en fråga

2013



Patricia
Vem saknar du av dina gamla vänner?
 

svar: Jag saknar en person som jag varit väldigt tight med men förlorade nästan all kontakt i början på detta år. 
Vet inte riktigt vad jag kan säga men.
 
 


Äntligen fredag!

2013



Hej! igår somnade jag direkt jag kom hem till runt klockan sex så jag var jättepigg när jag väl skulle gå och lägga mig.. stefan väckte jag ju såklart när jag klev upp för han är ett jävla nattdjur å är vaken på nätterna och sover på dagarna.. men men vad ska man göra åt token?
Iallafall, det gjorde att jag poppade popcorn och han köpte cola. Så då satte han sig och spelade och jag såg filmen Dark skies. Såg även filmen Psych:9 igår men den var inget att hurra för. 
Dark skies var iallafall en riktigt bra film som man var tvungen att följa med ganska mycket. men en riktigt bra film!
 
Förövrigt vaknade jag pigg och glad på morgonen och åt frukost med stefan som sedan fick gå och lägga sig. Jag pussade honom hejdå och gick till skolan som vanligt. 
och dagen rullade på asbra, hade mysiga lektioner och käkade pizza buffe på droskan vilket inte var dåligt alls.
haha, men efter det så hade jag några lektioner och tillsist så hade jag dans i slutet av dagen vilket var ett skönt avslut. efter skolan följde jag emelie till stan och sku göra Tim sällskap ett tag men hans buss gick. Så träffade Cajsa,cissi och massa folk en stund och sa hejdå till Emelie och drog hem och väckte stefan än en gång. Så nu har jag duschat och funderar på kvällens roligheter. Kanske blir en liten utflykt vem vet.


idag sög

2013





varför är det så?

2013



 


Tidig kväll

2013



Försöker me en tidig kväll å går å lägger mig tidigt :)
ser the purge å ska mysa. natti



Inget skolfoto idag

2013



Hej när jag väl kom till skolan så var det verkligen inte någon fel på vatten ledningen. Utan nu så var det bara någon som lämnat kranen på istället så den hade startat inatt så det var 1 dm vatten i personal rummet i källaren.
Så iaf, vi slutade 11.15 idag så jag och emelie drog och fikade på waynes och snackade en stund tills jag krama hon hejdå och träffade vendela på bibblan. 
Var där en halvtimme typ sedan gick jag hem och väckte stefan och vi började städa och möblera om mitt rum. så det är mycket bättre nu. 
blev riktigt bra.
 
Min mamma fyller år idag så vi får snart främmande och så, och efter det så kommer jag mysa ner mig med en film medans stefan bara nördar hela tiden.
 
 
 


.

2013





Farväl är ej föralltid

2013



idag så klev jag upp och sa farväl till min bästaväl ic. Hon flyttar till älvsbyn vilket gör att från att ses varje dag i skolan till att knappt ses allt. Vilket gör lite ont i hjärtat faktiskt. men hon kommer få det bra där och jag lär ju hälsa på likaså som hon kommer till mig och hälsar på.
 
Dagen idag gick bra faktiskt men var riktigt trött. Käkade även på subway dag två så tjocka sig lite skadar aldrig. Hade även första egna sånglektionen men vi pratade typ bara så det var inte så farligt. men musiklektionen däremot var asrolig. Vi sjöng som as och Emelies röst är ju inte direkt dålig.
Så efter det så satt jag och snackade med emelie en stund sedan drog jag hemåt och teflonen ringde. Så snackade snabbt med burman sedan träffade jag moonika och efter det gick jag hem till min bebe.
sitter typ å grinar när jag tittar mig i spegeln nu när jag har en finne mitt i pannan och har typ en ''underjords''finne på andra näsvingen.. ahhahahahha im a fucking fjåårtis som tänker på sånt. nämen jag känner mig som en liten fjortis med rosa rum som inte går till skolan pga en finne i pannan. haha
men skolfoto imorn, så haha får nog känna så en stund till trorjag
 
 


tar fram mössan efter en lång sommar

2013





natti ❤

2013





Run run away

2013



Hej, jag har suttit och spelat The sims som en tock nu så jag har ont i huvudet och vill typ säga godnatt .. haha så blir nog så snart.
bra inlägg osv.
 
som änglar har vingar har vi tid.


Miss decibel

2013



 
Mitt schema
 

Hej, idag så vaknade jag upp i hörnefors bredvid min älskling, och fick damp för jag aldrig hittade min telefon som hade ett larm som var igång i säkert 20 minuter innan stefan hittade den och stängde av det.. haha.
men då klev vi upp och tog en kopp kaffe och drog in till stan med hans mormor och mamma. Vid klockan tjugo i nio så for jag och stefan hem en stund och sedan så drog jag till skolan så jag var där kvart i tio. 
Hade första vanliga lektionerna idag och det gick faktiskt riktigt bra. alla lärare som jag märkt att jag har nu verkar assköna så jag tror att detta skolår kommer gå hur bra som helst faktiskt. är riktigt glad för mitt val.
Träffade Evelina vid skolan och pratade lite sedan så snacka jag emma eila och amanda en stund till emelie drog iväg med moppen och jag, amanda och eila gick in till stan. stod och snackade en stund och träffade sebblubb och anton. när jag väl gick till sega så drog jag med mig rasmus till mig och stefan kom ner och jag satt med stefan och rasmus och snackade en stund.
Nyss så käkade jag typ tusen potatisbullar.. trots min goda subway macka så fick jag i mig hur många potatisbullar som helst. helt sinnesjukt.
men nu ska jag fixa mirrors edge trorjag sedan om det är tråkigt blir det nog the sims eller något:)
ska dock göra klart min engelska sedan så ska jag fixa det så vi hörs väl :)


Godmorgon

2013



åh jag dör.
 
 


gick de bra eller?:)

2013





godmorgon

2013



som den jag är så vaknade jag nu.. kul. fast nä. så sminkade mig å ligger å väntar på att älskling ska vakna. jag saknar dig min vän.
 


Hörnefors

2013



Varit runt lite överallt idag. Var på willys osv och letade olika saker till morgondagen och så. 
just nu sitter jag hemma hos stefan och inväntar honom. vi har varit på ug och gått runt lite i hörnefors tills johan skjutsade hem mig och här sitter jag.
är jätteorolig.. 
kom hem.
 


Höst mode

2013



Har kikat runt på olika hemsidor angående kläder osv. blir galen och vill it va pank.


duscha

2013



ska gå och duscha kroppen nu och efter det så ska jag gå och försöka sova. men imorgon bär det vidare till hörnefors vilket är skönt. hih

Humble origin

2013



Hej, stefan ligger och sover och jag kammar hem spel för endast 40kr... :o helt sick. 10 spel för 40 kr.
det är The sims 3 + lite plus, battlefield 3, populous, red alert, dead space, dead space 3, burnout, crysis och mirrors edge. Tror det där var alla. Men ska fixa mitt The sims 3 nu iaf:) astaggad.. wihio


A CAT.

2013



not sure if just fluffy or fat



Ny skoldator.

2013



 
Hej, vi har fått våra skoldatorer idag. ätit asgod kyckling sallad på droskan. Vi fick ju datorer med windows 8 så jag känner mig helt jävla lost.. hahah XD


Övernattning i Pengsjö med alla ettor

2013



Hej, kom hem vid 12 imorse å gick å la mig igen xD
men for t pengsjö å hade de askul med alla ettor å många badade å vi snackade hela natten.



Första skoldagen på ny skola!

2013



Hej, imorse så vaknade jag runt halv åtta- åtta tiden och klev upp då. Jag gjorde mig klar och traskade vidare till skolan med musik i öronen.. men när jag väl kommer in till skolan så hittar jag ingenstans och möter en lärare som följde mig dit alla andra var .. haha.
Men jag träffade tim som jag kände så det var inte jättefarligt och klassen var riktigt snälla. vi har endast en kille vid namn anton. haha, stackars pojke. men vi fick äta på droskan och lärde känna en riktigt härlig tjej faktiskt. men imorgon bär det av på äventyr med klass ettorna sedan blir det vanlig skola nästa vecka. wiho,


Godmorgon och granater

2013



Granat hittad i Umeå
En bomb sägs att ha hittats emellan mcdonalds och NK i centrala umeå. bombgrupp är påväg ifrån stockholm.
 

Helt sick? Våldtäkter, mord, rån och nu granater? vad händer med Umeå? 
Min plan om att gå upp och panta blev ju lite förstörd så får vänta tills vi kan köra med bilen till ICA MAXI istället så jag kan panta.
MEn iaf, godmorgon. Sov jättedåligt inatt.. när jag väl stängde av tv:n för tula somnat så skrämde bara mörkret mig så gick och myste med våra katter och matade degusarna och strosade runt i lägenheten i ungefär en timme. somnade någon gång runt 4-5.. det sög. 
 
Iaf, imrn börjar skolan så måste iaf se vart skolan är idag så jag vet vart jag ska gå imrn så jag inte står utanför tingsrätten hela morgonen ist.. skulle ju vara lite knasigt. men sedan får jag sällskap ikväll så jag verkligen kan somna istället för att ligga vaken hela natten. Stefan är mitt egna lilla sömnpiller:)
men vi hörs senare.
 
 
 
 


kan it sova.

2013



har färsökt sova nu i flera timmar men huvudet kan it slappna av så jag får mig lite sömn.
orkar it alla tankar å shit. fyfan



give me time

2013





eye

2013





Vår sista dans

2013



bild ifrån Tulas blogg.
 
Nu är det tio år sedan min mormor lämnade oss. 
Adjö är ej föralltid, farväl är inte slut. I mina tankar finns du. där finns du alltid kvar.


godmorgon

2013



vaknade nyss å madde sover fortfarande. ska snart väcks hon så man it sover bort hela dan.
planer.



.

2013



gonatt, sovgott, syns imorgon, älskar dig mest i hela världen, dröm sött.



When im gone.

2013





Bölesholmarna

2013



Hej,
jag tula och madde drog till bölesholmarna för att fira emma men även elin som fyllde år. när vi väl kom dit så var det inte så mycket folk och när det väl började komma mycket folk var alla redan så fulla så jag och madde började bli uttråkade på alla stupfulla människor som kom så vi bestämde oss för att dra på max och käka istället. fuck alkohol när man har mat lixom.
köpte ett mini mål och en lyxshake och drog hemåt. vi lärde oss en grej med muggar och skrattade rejält, och inväntar en film nu och lite mys. ska försöka sova ut så mycket som möjligt och kliva upp jättetidigt imorgon. fastnä. men sova ut och kliva upp tidigt på söndag ist. så vi hörs väl imorgon. kramsi
less på skiten.


dör

2013



hatar cod atm



godmorgon

2013



vaknade för ganska längesen å tog tiden att sminka mig osv å tog på mig min ny köpta tröja(Y)

idag får jag väl se vad som händer, om jag inte fyndar på mig nå kul så drar jag nog å firar emma.



Pitch perfect

2013



såg just denna skitbra filmen

rekommenderar verkligen



Vad jag hatar

2013



När jag väl ska handla olika bh:ar så brukar man ju alltid titta på hur den ser ut, och oftast de snyggaste man ser blir en besvikelse. Dom är fyllda redan så tuttarna inte får plats, dvs det är bombshell / super push up. jag förstår inte varför folk vill ha sådana bh:ar. jag blir så jävla besviken för verkligen dom jag alltid tkr är snyggast har jävla bombshell och pushup till tusen.. -.- 
hatar dagens bh:ar. HATAR.


oj så söt

2013





Före/efter

2013



vill ha mörkare



till min bästis negro.

2013



13 Oktober så startar Walking dead igen och jag är hur taggad som helst och 3 Oktober börjar Vampire diaries igen.
 
Jag är en person som älskar verkligen filmer som har med övernaturliga saker och göra, dvs serier oxå.
Som Zombies, vampyrer, varulvar osv. 
 
The Walking Dead började jag se direkt ifrån början och fastnade direkt medans vampire diaries kom efter ett tag men jag har fastnat för båda nå jävulskt.
serier jag sett annars som är as bra är typ 24, prison break, greys anatomy osv. och den enda jag ser fortf är greys. 
 
MEN JAG ÄR SÅ TAGGAD.
 


If these wings could fly.

2013



Tula har fått mig att försöka starta och börja spela Maple Story igen.
När vi var mindre så spelade vi maple story hela tiden och nu kanske man fastnar igen. Vi satt flera timmar och spelade och var helt jävla inne i spelet.
Så vi får väl se.
 
Iaf, på måndag så börjar skolan igen och jg börjar klockan 10. 
Jag har ingen aning vart min skola ligger eller vart jag ska. Bara till Aulan. är hur nervös som helst. Tisdagen och onsdag nästa vecka far vi även på en sorts utflykt. 
Jag förstår att det är för att man ska lära känna varandra bättre. Och det är faktiskt riktigt bra faktiskt. Men eftersom jag inte känner NÅGON känner jag att det kommer känns jättteekonstigt.
Sedan första gången jag gick i skolan så har det varit med sammma personer även att jag kände 2 av dem tidigare gjorde det lättare. Men nu är jag helt ensam.
 
Jag hade först tänkt gå barn och fritid på draggen eller dans/musik på midgård.
Men när jag var på draggen så såg jag hur mycket folk det var,även jättekul att man kände hur många som helst där. Men jag tror ajg skulle få sådan stor press på mig själv så jag hade fått panik. 
Och när jag väl tänkte efter och tog mig in på UIG och reserv på midgård så insåg jag att UIG var en skola som skulle nog passa mig så mycket bättre än midgård, och det enda som sku få mig att välja midgård var pga alla mina kära klasskamrater skulle gå där. Iallafall dom flesta. 
Jag är faktiskt lite rädd för den här förändringen men jag känner att jag växer upp och att gå min egna väg nu kändes som rätt sak för att ta mig ut i världen och växa och tillslut ta mig framåt. 
 
The human body essentially recreates itself every six months. Nearly every cell of hair and skin and bone dies and another is directed to its former place. You are not who you were last summer
 
Nu tar Tula en dusch och efter hennes dusch så blir det faktiskt att platta mitt eget hår först, sedan platta tulas hår. Jag plattade hennes hår ganska nyligt och det blev hur rakt som helst så hon ville typ aldrig duscha. Men när det var smutsigt erbjöd jag mig att platta det igen.
Tog en timme sist XD...
Jag har även färgat mitt hår, och jag kommer lägga ut en bild senare för och efter. 
Ska även se när jag plattat mitt hår om jag vill få det mörkare. Jag ska verkligen itne vara ljushårig, utan riktigt mörk. och nu förstår jag säkert vad ni tänker '' MED SÅDÄR JÄVLA BLEK HUD KAN HON JU INTE GÅ RUNT OCH SE UT SOM ETT LIK''.. haha, typ vad mamma sagt hela mitt liv innan jag färgar håret. Men hon säger även att jag passar att vara så ljus i huden. Det suger att knappt bli brun men jag har börjat vänja mig. 
 
En till sak, jag har börjat spela COD igen. 
När stefan fixade internet hemma här igen så började jag spela online emot folk och även med folk på zombies. Det är ju hur kul som helst. 
Funderar även på hur jag ska kunna möblera om mitt rum, för jag är less på att det ALLTID ser stökigt ut hur jag än möblerar om .. :( skitdrygt. 
Kanske blir helt enkelt att vända upp och ner på allt skit.
 
Och nu kände jag att det här blev jättelångt så nu ska jag prata med systrami så hörs vi :)
 


Food

2013



20 minuter kvar på greys, å sitter å äter food.
skriver från datan sen:)



Älskade ängel

2013



Min underbara pojkvän fixade internet åt mig idag! yey, allt man behövde göra var att klicka på en knapp typ xD hahah.

men vill ba dela med mig av min bästis festis blogg som ni ska kika in på. hon ritar som en gud

http://digitalperversion.blogg.se/
http://digitalperversion.blogg.se/
http://digitalperversion.blogg.se/



fine.

2013





You are just an oxygen thief

2013





HHHAHA DÖR

2013





tjuvar internet

2013



sprang ner till grannen för att sno lite nätverk:))
bjuder på nå bilder å uppdaterar när jag har internet igen:)



Stockholms resan

2013



Hej bloggen
Jag och stefan for till Hörnefors först sedan for vi och hämtade Mai hemma hos henne och sedan bor det av till stockholm.
Resan var lång och vi stannade och kissade lite här och där och tog hos en macka. 
såg en älg någon gång oxå:D
vi stannade och sov några timmar när det var asvarmt och när jag vaknade var det hur kallt som helst och stefan och mai satt å lyssnade på Lotta som pratade i sömnen.
Vi var framme i Norrtälje tidigt på morgonen och käkade frukost hemma hos stefans pappa.
sedan for vi till våran stuga där vi skulle bo.
Det var en jättetrevlig kamping där jag och stefan bollade och spelade fotboll osv.
 
Vi for även ner till stan på lördagen och jag kollade bara lite granna för det var för mke folk och jättegnälliga pojkar som ville på grönan XD.
ahha. 
sedan for vi på grönan och vi hade det hur kul som helst. 
Insaine var min favorit. hur kul som helst faktiskt.
 
Men jaag orkar inte skriva så mke så delar på dom FÅ bilderna som blev tagna. 
lyckad och underbar resa!
 


Påväg till Hörnefors

2013



Hej, passar på att dela med mig av LITE bilder ifrån tiden utan internet nu när jg sitter på bussen.
Ska till Hörnefors nu å va med Stefan å äta middag hos hans mamma:)
kanske far t stugan imorgon eller bara far t pappa å inväntar hans hemkomst:) får se!



Haha.. försöker lägga upp inlägg men går inte bra pga internet..

2013



inget internet heller.. ska åka iväg idag! men imorn far jag till pappa!



Pappa nästa vecka

2013





Påväg hem

2013





har inte uppdaterat

2013



sorry att jag inte uppdaterat men de är pga inge internet xD
är i sävar nu så har internet här men när internet är fixat så uppdaterar jag!:)