Tip tap tip tap

2013



Hej, vi gjorde 7 st "föreställningar" med olika grupper me barn från 4-6 år idag. Snacka om man är slutkörd. Men handlade in lite julklappar osv och umgicks med Emelie å linn hela dagen. skitkul faktiskt. tog å käka på frasses osv^^ asgöödans. 
menmen, drog sedan t stan igen å träffa cajsa å anders oså, sedan slutade jag upp i Stefans hem. så nu ska jag ba gosa lite med Nessie å må bra. hoj





3 av 7 uppvaktningar kvar

2013



Sitter på balettakademin med Linn å Emelie och har gjort 3 julfirande av 7 st idag. Vi smyger in på lektioner med 4-6 åringar å dansar lite med dom å ger dom pepparkakor genom skolan för att hjälpa klasskassan. 



Bild på en grupp av barn.

2013







..

2013







Söta tomtR

2013







Svar

2013




Hade jag varit en blond bimbo med slim kropp, silikon tissar å 100% chans att vinna för jag hade varit så oemotståndlig ja, då hade jag varit med. 
men i mitt fall.... ALDRIG I HELA LIVET. fan va jag skulle skämmas. alla som knullar i tv å ens föräldrar som ser å super sig full å låter som jävla 12 åriga fjortisar. nej tack


Om jag själv får bestämmA

2013







Mitt rum

2013



Hade en fråga om hur
mitt rum såg ut. here u go



Fixat lite & mer family guy

2013





har myst me denna några timmar sedan har jag städat upp i mitt rum åsånt där:] 
nu kallar sängen(L)
bjuder på en fin bild på mig idag




.

2013



 


dö njure dö.

2013



blev ingen skola idag för magen å njuren gjorde ont:/  vakna iaf runt sju å mamma gjorde frukost på sängen sedan la vi oss igen. 
jag vaknade för ett tg sedan igen å håller tummarna för att min klänning ska komma in på nelly igen:( aja. 
patty ska vara överallt.. imorse låg hon på min kudde när jag sku lägga mig igen-.- 
å här ligg hon nu, rätt på min mage:( 

så här såg de ut imorse iaf 






Får se hur mycket mera jag pallar.

2013



haft en halvdryg dag nu. men har ba sovit å inte gjort ngnting verkligen. sjuktless å vill ba att klockan ska bli 10 så jag kan sova snart.pz
saknar dig gamla vän..
 


Emelie rider häst

2013



På teatern



Godmorgon

2013



Hej, jag vaknade vid 6 och klev upp och duschade. Efter det så gick jag ba och sminkade mig och klädde på mig vilket gjorde att jag var klar för skolan vid kvart i sju sju tiden.. Så har suttit och kikat family guy hela tiden tills jag måste gå vid åtta. VIlket liv. 
Skriver nog mera senare :D hörs!


Wrecking ball, damn thats hot. Xd

2013





Do you like this position?

2013



Hej, jag har haft en rätt så bra men slö dag. somsagt jag somnade där efter middagen framför family guy och slöade bara. Sedan drog jag på mig träningskläder och drog på cheerleadingen.
Alltid lika härligt och komma dit för att man känner sig behövd och saknad. Det var riktigt skönt faktiskt. Hade inte så hård träning heller som var bra för mig rygg och nacke. 
Efter det såg jag och mamma paradise hotel och gick igenom gamla videos. Därför jag la upp några nedanför som är härliga.
Saknar gamla tider, men som sagt. Tiden nu kommer bli gammal och om ett år tittar man tillbaka å är överlycklig för det liv man lever. Är på bättre humör nu, för det är kämpigt för mig just nu.
Det är bra, jag vill ba blicka framåt och må bra framöver.
Nu blir det mera family guy sedan så sängen. Ska dra en morgon dusch och låta krullet styra imorn! hörs.


Meister läser barnsaga

2013



2012 i oktober på sjukhuset i umeå



Never gonna give u up - CH

2013



min älskade klass i 9B! 2013



You're gonna miss me when im gone

2013



Goodaaggeeens. 
Vaknade tidigt imorse och pratade med steeeffe i telefonen medans jag gjorde mig klar osv för att han snart skulle gå och sova:] 
sedan drog ja på matteprov och gjorde ett prov med bara E uppgifter och ett med uppgifter som var A-E uppgifter så. Jag kände mig duktig. 
Jag mötte sedan upp Emelie och drog på Droskan och käkade och kramade om min älskade Madde. Min kära vän som jag inte träffat på länge och tittinuttan som varit sjuk:(
men det var trevligt så käkade där sedan så körde vi igenom lite till julshowen på sången. Så det var kul och gick hyfsat bra. yeye, nu ska iaf jag drulla runt hemma och lägga mig i le bed en stund. hörs!


älskar sånahär XD

2013



 


Föddes till denna goding XD

2013



Eftersom mamma gjorde kejsarsnitt så fick hon lyssna på en låt. XD


Matte förfullt.

2013



Har tittat på massa family guy osv och lyssnat på musik och även pluggat till matteprovet imrn. JAg känner mig lite redo men kan inte det med promille och ränta. Asdrygt ju.. -.-
menmen
bjuder på peter.
 


Skönlåt.

2013





SNÄLLA MÄNNISKOR VA MÄNSKLIGA.

2013



Jag tycker allt börjar spåra så himla mycket om Jockiboi's porrfilm. 
Som många vet la han ut sin porrfilm med sin flickvän av misstag. Jockiboi är nog väldigt van av den skiten han fått om sig själv som han tagit och gått vidare men nu går alla för långt. Nu när han är kär och har en flickvän går alla på henne så jävulskt mycket. han har lagt ut bilder på andra tjejer men då har ingen brytt sig men nu går alla för långt. Bete er förfan!
 
Vad är eran åsikt om det här?


Åkt på en infektion igen

2013



Hej kära bloggen. haha. 
Blev så jag missade skolan och inte for dit idag pga smärta. Fick tid på sjukhuset efter två tiden och fick lämna urinprov som visade att jag hade 500 vita blodkroppar i mitt urin när det egentligen ska vara INGA.. Så jag tyckte det lät jättesjukt :O
Men hade fått en infektion som inte hunnit komma upp till njurarna vilket gjorde att jag fick ett starkare pencillin och slapp stanna kvar. Fick utskrivet smärtstillande tidigare som vi tog ut också. Egentligen skulle allt gå på ca 328 kr men eftersom när man köper en medicin för en viss summa så blir det mer rabatt därefter. så fick bara betala 44kr för smärtstillande och medicinen.
Menmen, sedan for vi på maxi och köpte skruvar och shampoo osv. å nu har jag käkat tacos och ska snart ringa bebe, han var så gullig och var vaken och tog hand om mig imorse. Vaknade somsagt vid fem tiden och så. Han är världens bästa grabb den där pojken.
 


Ganska less

2013



hey, nu är de måndag igen å har haft en riktigt bra helg. Fredags så var jag med stefan å några fler i hörnefors å umgicks å hade de trevligt. lördags å igår mös jag bara me älsklingen min å så. 
somnade på hans bröst å låg å dregglade på honom^^ skillaaattt!! 
menmen, vaknade vid 5 tiden imorse me en jävla urinvägsinfektion å smärta i njuren så tog bussen tidigare å nu väntar jag bara på att sjukhuset ska höra av sig med en tid  Vill inte missa mera skola. 




lite bilder ba!

2013











Emelie å Amanda sjunger

2013





Cupsong

2013





Nobody in the world

2013



Hej, igår så kom stefan hit så vi snackade lite och sedan slog vi på en rulle som heter ''21''. Rekommenderar den verkligen. 
Iaf, så jag drog till skolan och allting började med sång, och det var faktiskt riktigt kul. 
På lunchen drog jag hem och åt pannkakor med stefan, var gott å behövligt.
Så nu är det bara vårdcentralen kvar sedan kanske en tripp å spendera mera pengar i stan!! får väl se:]
 


Everything i thought i knew

2013







hej, sov hos stefan i måndags till idag, å köpte en bh i måndags å en stickad tröja idag :)! 
skönt å köpa lite saker ;D när jag kom hem var skolfotona i brevlådan så tog fram dom å käkade frukost kl 17.00 ;]]] 
va sugen så fick i mig flingor, 3 mackor osv:]]]]] tjock;$$ 
nu inväntar ja stefan


school home sleep repeat

2013





nu kör vi denna vecka.

2013





until the end of time.

2013





Fattar ingenting

2013



Har bara sett några rullar nu den här dagen och så. Känner mig inte så pigg faktiskt. ont i magen och ingen matlust men tryckte i mig lite käk ändå. 
menmen, ska nog ba slå igång ngn skitrulle nu oxå å försöka sova på ett litet tag.


godmorgon och bryter tystnaden.

2013



Hej, har ju somsagt inte gjort ett RIKTIGT blogg inlägg på ett tag. Jag for ju till Uppsala i onsdags och for hem direkt på Torsdag runt tio i nio. Blev så less. 
Dom gjorde undersökningen i uppsala medans jag var sövd och det som var utlovat att göra berättade dom då, men när jag väl vaknade hade dom int gjort något för jag är ju som '' frisk'' nu och vilket gör att mitt njurbäckene inte svullit upp, och då blir det inte täppt. så dom ansåg att man inte behövde göra någonting. Ganska svårt å förklara menmen. 
SEdan for jag hem och drog direkt till Stefan med tåget och så, och gick och la mig med honom för att sova. Nästa dag var det fredag och vi tog det lugnt, spelade kort med stefans mamma osv. bara myste, jag klarade även ut mitt nya ps3 spel.. SÅ NU ÄR JAG UTTRÅKAD FÖREVIGT.
Lördagen vaknade jag med att alla trodde jag hade antingen dött eller skrivit för att ljuga om att jag dött -.- så det var irreterande, saken var den att någon hackade sig in på min blogg och skrev det... sen firade vi stefans mormor och efter det for jag hem till mamma och drog ner till stan och var med vendela elin och så. Träffade även några ch:are som var riktigt skönt att få träffa och hälsa på. 
drog sedan hem oså tog det lugnt och vaknade upp i soffan imorse.
 
Nu har jag bara duschat och inte gjort ett skit typ, ska börja försöka träna nu på måndag igen sedan blir det cheer på tisdag och är grymt taggad!






 


Nice att statisken öka när folk tror man ä död -.-

2013



somsagt, ngn hackade sig in pp min blogg igår å skrev att jag var död osv. så jävla omoget, men vafan ska man göra.
bytt lösen å shit å kolla på statistiken, å satan va folk bryr sig om en persons blogg om dom tror man ä död. 
Jag ska ingenstans, å de är långt bort tills jag försvinner. så men bloggar mera sen orkar inte nu:) pz


Nej jag är inte död

2013



NÅn jävel har tagit sig in på min blogg på något sätt, och skrivit nå shit om att jag är död. 
Ja de är inte sant för jag låg å sov 4 imorse. 


We lived we loved we hurt we laughed

2013





Öppet brev från Laziz Sharifov

2013



”Hej,

Jag heter Laziz Sharifov. Jag är från Kazakstan. Jag kom till Sverige när jag var 13 år. Det var augusti 2008. Idag är jag 18 år gammal. Jag är utvisningshotad och sitter i förvar i väntan på utvisning nu sedan 5 veckor. Jag vill berätta lite hur det har varit för mig och vad jag har upplevt under de 5 veckorna. Jag vill börja med att berätta hur jag hamnade i förvar.

Måndag den 14 oktober fick vi (jag och min familj) brev, en kallelse till polisen till den 15:e oktober. Min mamma var jättesjuk och kunde inte komma, hon låg i sängen och hade haft jätteont i hjärtat i flera dagar. Min storebror skulle till sjukhuset och min lillebror hade viktiga lektioner i skolan. Så det var bara jag som kunde gå till polisen den dagen. Vi satt där och pratade. Polishandläggaren frågade mig om jag skulle själv åka till Kazakstan om de skulle ge mig biljetterna nu. Då svarade jag – Jag tror inte det… Hon gick ut från rummet och sa att jag skulle vänta. När hon kom tillbaka sa hon att hon vill att jag följer med henne till ett annat rum. Och i det rummet sa hon att hon så här: – ”Eftersom du inte vill samarbeta med oss kommer du nu tas förvar, vi kommer ta dig till Märsta nu.” Jag blev chockad, jag försökte förklara att jag visst ville samarbeta men jag ville ju inte åka någonstans ensam, men hon sa att de redan har tagit sitt beslut och att de inte kommer ändra sig. Jag sa att jag vill prata med hennes chef men hon svarade att han inte vill prata med mig. Hon ringde till Märsta där det finns ett förvar men de sa att de inte hade plats för mig och då kontaktade hon förvaret i Flen. Medans hon höll på ringa och fylla i olika papper så ringde jag mamma och förklarade allting, Min mamma började gråta och sa att hon ska komma till polisstationen även om hon mådde så illa. När hon kom var polisen redan på väg att sätta mig i bilen så bad hon att få prata med deras chef men de lät henne aldrig göra det. Sen tog de mig till bilen och körde mig till Flen. På vägen till Flen mådde jag så illa, jag var så ledsen över det som hände. Jag kom till Flen den 15:e oktobers kväll. I 3 dagar mådde jag sjukt illa. Inte fysiskt men psykiskt. Efter det började jag få många samtal, många från skolan och min boxningsklubb började ringa och fråga hur jag mådde och att de ska försöka hjälpa mig. Jag fick ett hopp igen, att allting kan ändras. Jag började tänka bara positivt. Efter några veckor i Flen hade jag domstol i Stockholm. Det var min första gång jag satt hos domstol och jag var så nervös att jag inte kunde säga ett ord.

Då fick jag veta att polisen hade köpt biljetter till resan tillbaks till Kazakstan till nästa dag. Mitt liv är slut tänkte jag bara. Jag kunde inte somna under natten. Nästa dag åkte jag ingenstans. Jag satt i Flen hela dagen och väntade. När jag gick och frågade personalen så sa de att de inte har hört någonting om min resa och att jag inte skulle åka någonstans den dagen. Jag fattade inget. Jag tänkte bara att polisen hade lurat domaren också. De sa att de hade köpt flygbiljetterna redan till imorgon men tydligen hade de inte gjort det. Efter några dagar fick jag veta att jag kommer flyttas till förvaret i Märsta. Resan till Märsta var lång, jag tål inte långa resor. Mådde så illa i bilen. När jag kom till Märsta så han jag fixa lakan till sängen och fick ett snabbt besök av min tränare och min bästa kompis. När de gick så satt jag mig vid en dator. Efter en stund ropade personalen att jag skulle packa mina grejer så fort som möjligt och bakom henne stod 2 stora män i svarta kläder. Jag fick panik direkt jag hann inte göra någonting. När jag frågade vad som händer sa de att jag ska bara flyttas till ett annat förvar. När jag undrade varför jag skulle göra det så svarade de att de inte vet någonting och att jag ska skynda mig. Jag hann inte ringa någon för att meddela att jag ska flyttas.

Vi åkte bil och var på väg till Arlanda. I bilen sa de att jag skulle nu flyga till Göteborg. Jag blev rädd direkt när de sa ordet flyga. När vi kom in flygplanet så satt vi längst borta, i sista sätet. Jag var så otrolig rädd och nervös och när andra folk kom in till flyget så började jag skrika. Jag berättade allting om mig och bad folk vägra att ta på bältena. Jag sa många saker som jag inte kommer ihåg. Polisen höll i mina händer jättehårt och försökte trycka mig in med sin kropp, jag hade svårt att andas men slutade inte skrika. Så kom flygvärdinna och sa något till de 2 männen. De satt handfängslen på mina armar, tog mig i nacken böjde mig ner och tog ut från flyget och slängde in tillbaks till bilen och sa att de var förbannade osv. De sa att det jag gjorde kommer inte hjälpa mig på något sätt, allting kommer bara vara värre och att de ska försöka beställa nya flygbiljetterna så fort som möjligt. De körde mig tillbaks till Märsta. När vi kom till Märsta så frågade de personalerna om det fanns någon äcklig eller dålig rum som man kunde kasta mig in så att jag skulle ångra mig för det jag gjorde. Förtjänar jag sådant? Varför jag som har gjort bara bra saker måste uppleva sådant?

Jag mådde jätte jättedåligt i några dagar, tankarna om det som hände gick inte bort från min hjärna. Jag kunde knappt sova under natten eftersom jag var rädd att de skulle komma när som helst och ta mig igen. Allt jag tänkte på var att göra självmord för att bevisa att jag inte vill resa tillbaks till mitt hemland. Jag hade så ont i bröstet minns jag, att jag inte kunde andas ordentligt. När mina lärare kom till besök berättade jag för de hur jag mådde och de såg själva hur jag mådde. De sa att någon läkare måste komma och kolla på hur jag mår för att det kan vara något seriöst. Vi krävde personalen att de ska hämta någon läkare. De sa att läkaren inte jobbade den dagen och att jag inte skulle få någon läkare eftersom de inte ser anledning att jag ska ha någon läkare. Då grät jag och fortsatt kräva en läkare och till slut sa de att läkaren kommer snart.

Efter 3-4 timmar kom läkaren och kollade på mig och sa att de ska köra mig till sjukhuset. Vid 11 tiden åkte vi till psykiatrin först och sen till sjukhuset. I sjukhuset sa de att jag mår bra fysiskt. Och då körde vi tillbaka till Märsta, den dagen hade jag inte sovit på ett dygn. Vi var tillbaks kl.4.30. Jag satt i förvaret i Märsta i en vecka och några dagar. Och för några dagar sen sa de att de jag inte hade någon resa på gång och därför ska jag flyttas till förvaret i Flen. Jag blev glad och trodde att det är verskställighetshinder som började göra så att de skickar mig tillbaka till Flen. Men idag den 12 november 2013 fick jag ett beslut från Migrationsverket att de ger negativt svar på min verkställighets hinder. Jag mår fortfarande illa på grund av beslutet. Jag vet inte vad jag ska göra. Allt jag gör och allt jag skickar till Migrationsverket får jag ett negativt svar.

Jag har fått bara negativa svar från Migrationsverket i 5 år nu. De gav aldrig ett positivt svar på någon av våra verkställighetshinder. Jag vet inte vad jag ska göra för att bevisa de att jag inte vill åka, enda som finns i mina tankar just nu är att göra självmord. Jag som aldrig gjort någonting dåligt för landet fick sitta på rättegången första gång i mitt liv, jag som har försökt göra bara bra saker fick handfängslar på händer. Jag som ville göra Sverige stolt sitter nu i förvar. Sitter inlåst som ett djur som man ska döda och äta djurens kött. Jag sover på en säng som inte är ens min, delar rum med folk som jag inte känner, äter mat som är inte ens gott men måste äta för att kunna överleva och inte dö av hungern. Sover inte under nätter på grund av oron. Jag vet inte vad som kommer händer imorgon.

När jag tänker på att jag kommer sättas på flygplan igen börjar jag darra i kroppen av räddslan att jag inte kommer klara mig. Jag vill inte bli utvisad. Jag vill leva i frihet och vill att min familj ska leva i frihet. Vill att Migrationsverket ska förstå att vi är bra personer. Att vi verkligen vill stanna i Sverige. Jorden är skapad för alla och att man inte får sparka ut folk.. Jag vill inte att Migrationsverket ska bestämma över mitt liv om de inte vet vad jag vill. Det finns folk som säljer narkotika osv men de får stanna. Men de som vill förbättra landet får inte. Hellre att de dödar mig än att utvisa mig tillbaks. Jag är redo för att dö för att bevisa att vi vill stanna i Sverige. Om det är så att Migrationsverket kommer låta min familj stanna här, så är jag redo för att dö så att de ska leva i frihet, Jag kommer ändå vara levande död om jag och min familj blir utvisad från landet. Jag vet inte vad jag ska göra och vem jag ska be om hjälp.



Fuck

2013




Ledsen, arg å besviken när dom söver ner mig å gör en undersökning men gör ingenting åt mitt problem med njuren när de är de som är sagt. nu säger jag bara åt helvette med de mesta. lär få leva med medicin å sjukhus besök hela jävla livet. 


så drygt, så vill bara härifrån å ta mig hem till älskling å aldrig titta bakåt. 



nu äre dags snart

2013







NU VILL JAG HEM

2013



nu har vi väntat sedan halv tolv å ska tydligen vänta FLEERA TIMMAR. less. 
å nu vill jag hem. jävla ändringar i operationen. 
fick veta exakt vad som skulle hända i Umeå men nu har dom ändrat.-.- kuul.


drygt

2013




Inte nog att de blev framskjutet. hade tid halv tolv å skulle börja tolv men har suttit i väntrummet nu hur länge som helst..

Godmorgon

2013




Hej, skulle opereras 6.45 imorse men de blev framskjutet till 12 så ligger å degar i sängen å dricker yoghurt. hörs förmodligen sen!






Tillfälligt hem

2013




Är framme i Uppsala nu, å tackar alla som önskar mig lycka till! 
Känns bra att bo utanför sjukhuset så man slipper den känslan iaf. 
saknar bebe å min säng men de här går bra. 


Framme på Ronald mcdonald hus

2013














Nyss landat å nu pendeltåg till Uppsala

2013









wihi

2013







nu far jag ❤

2013



ska ha håret såhär dom här dagarna!




Fråga

2013





jag har prövat ngn som fanns här hemma och de var bara en 10 minuters kur som jag blev torr av


EMA 2013

2013



 
klicka på bilden för att komma till spellistan om ni missade EMA's


My life would be so much better if you just dropped dead

2013



you have done to much, so now just shut up and let go.


Written in these walls are the stories that i cant explain

2013



hej, jag sitter hemma just nu och gör inte så mycket. Lyssnar på musik och vanligt skit. 
stannar hemma nu så jag slipper bli sjuk och inte kunna operera mig, det hade blivit lite tråkigt och lame så. 
men iaf, sov hos stefan inatt, så jag somnade ganska tidigt och så, sedan så klagar han att ajg tar hans täcke hela tiden, men sanningen är nu vilket jag observerade är att han slänger ner täcket på golvet och så. så jag la mitt täcke på honom och fick skjuts med johan och lotta till tåget så hoppade på det och sedan drog jag på subway och käkade en macka och satt å snackade med dom en stund. 
sedan drog jag på PC-aktuen för att fixa min framkamera men dom hade inte någon inne så jag får lämna den i slutet på nästa vecka istället. 
men vi lär ju se:)
 
Så ska nog se den nyaste monsters inc just nu men får se. ska ringa och väcka muppen min. 


James arthur (L)

2013





Hejdå helg.

2013



I fredags så hade jag en bra dag i skolan. min exem i ansiktet blir bara värre ju kallare de blir så de suger. smörjer bara in å får finnar:( 
men iaf. gick på jakt efter mjukisbyxor med emelie först en stund sedan träffa jag josefine å vendela å snacka me dom sedan gick jag å vendela runt å drog på olika ställen sedan för å träffa ida. så var med dom en stund å träffade folk sedan så drog jag hem för att packa å fara till intersport. 
på g till intersport när vi var vid rondellen så blev vi påkörda bakifrån av ngn kille så både jag å mamma slog bakhuvudet. då var for vi till vårdcentralen å kollade å de enda aom hänt var att jag fått en muskelskada från nacken till skulderbladet. annars gick det bara bra. 
så for till älskling å införskaffade mig ett spel å har spelat de heelaa tin. 


Lördagen hände de inte heller så mke. var lite med stefan å spelade lite. for även förbi Mormor mai å var där en stund. efter de blev de film å godis med stefans mammma. Now you see me som vi såg på bio. Rekommenderar starkt! 


idag vaknade vi vid halv fyra vilket gör att jag somnar sent inatt. vi käka pizza å nu är jag nyduschad. riktigt skönt faktiskt. 
---
fick några frågor av någon vid namn "H" 
1. Ehm, typ bikbok.
2.Jag är dålig på det där med att sköta min hy eftersom jag aldrig haft stora problem. Men använt garnier 3 in 1 emot finnar, och sedan använt aloe vera för torrhet. men nu när det är så kallt så blir jag jättetorr, och grinar typ för min hy är kaos.
3.Jag vill göra något jag tkr om, spela sjunga eller något dylikt. kanske jobba med barn, får se.
4.Jag gillar att umgås med kompisar i full rulle eller ta det lugnt. ALLTING.
5.Jag var 15år.
6.Jag har ingen åsikt om henne eftersom jag inte läser hennes blogg, men tkr hon har  lite väl stora tuttar för sin JÄTTE smala kropp.
7.nej
8.rik och ful, och skulle jag då vilja vara jättesnhygg äre ba å sköta:D
9.haah tack antar jag, nämen det är min livstil ^^ HAHHAHA LEWL. men vettefan XD det är din åsikt!
10.Nä, emellan åt kan jag var det. Men just nu är jag inte det.
11.ehm, närmare nyår när jag var 14.
12.I min förra skola hade jag jättemånga vänner, och samma sak nu på min nya skola så har jag många vänner men jag är inte bundisar med alla.
13.ehm walking dead.
14. hmm, förut var det Corbin Bleu men skulle nog säga Channing Tatum
15. 1337 :3 


Godmorgon.

2013



ville bara säga EN GOOOD MORGON.
 


Lite frågor.

2013



Fyra frågor om förhållanden:
Är du singel? – Nope
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut!
Hur många har du varit kär i? –
en som jag blivit förälskad i på riktigt
Är du kär just nu? –
yes somfan.

Tio frågor om dig själv:
Namn? –
Saga Malena Sedin Åkerlund
När fyller du år? –
21 februari
några piercingar? –
i näsan och öronen.
Vad har du på dig just nu? –
mjukisar, en stor tröja
Vilken årstid är bäst? –
sommaren oftast men ibland känner jag att jag vill ha vintern.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? –
sovmorgon, vakna med någon jag tycker om och ett bra väder.
Vad tycker du mest om hos dig själv? -
jag vet nog inte. Asså ibland kan jag tycka om mina ögon, men vet inte.
Vad är du bra på? –
hm, vara mysig och vara uttråkad
Vem älskar du mest på denna jord? – Min familj,
mina vänner och såklart min pojkvän.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Tillsammans med någon
Läggning? – Hetero.

Tio frågor om dina vänner:
Vem vet allt om dig? –
min pojkvän och julia
Vem är den roligaste av dina vänner? –
haha, dom med bäst humor.
Vem är snyggast av dina vänner? –
ehm, Julia av brudarna skulle jag nog säga.
Vem är mest partyprisse? –
Madde.
Vem är den du helst har filmkväll med? –
ehm, skulle kanske säga Anders eller Julia
Vem av dina vänner är mest ”evil”? –
såklart ic.

Tio frågor om din familj:
Vem står dig närmast? –
Tula
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? –
Nja sådär.
Vem är farligast i din familj? –
Min storasyster
Vem är roligast i din familj? –
Pappa eller Eric
Vem är coolast? –
Johanna!!
Har ni något husdjur? –
Absolut
Vem har du mest gemensamt med? –
Tula
Vem står för underhållningen? –
ALLA BIDRAR
Vem sover du oftast med? – M
amma eller tula.
Roligaste kvällen med familjemedlem? –
Hmm, vet inte.

Tio frågor om idag:
Vad har du gjort? –
haha, sett film och ätit ostbågar.
Har du varit glad idag? –

Har du varit ledsen idag? –
lite
Har du gjort något bra idag? –
sovit, ätit mat
Vad ska du göra nu? –
tråka sönder för ingen är rolig.
Har du gjort något dåligt idag? –
sovit bort hela dagen
Vad har du ätit idag? –
ostbågar, kyckling, potatisgratäng och COLA
Har du duschat idag? –
ah
Är du trött nu? –
NEJ.
Vad händer imorgon? –
skola och dra till grubbeskolan.
Trivs du i skolan? –
jarå.
Har du varit i skolan idag? –
nä är sjuk

Annat:
Hur mår du just nu? – Sådär
Har du piercat dig? –
ja.

Telefon/mobil:
Vem ringde dig senast? –
Angelina eller emelie
Vem ringde du senast? –
bebe
Vem sms:a dig senast? –
emelie
Vem sms:a du till senast? –
emelie

Övrigt:
Är du hungrig nu? – Nä, inte speciellt
Vad är klockan nu just nu? –
22.58
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? –
fb

Familj, igen:
Hur länge sen var det du träffa din morsa? –
Ser hon dega i soffan just nu.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? –
en vecka sen.

Sport:
Går du på någon sport? –
japp, cheerleading
I så fall, vilken/vilka? –
^
Trivs du med den sporten? –
jadå!
Tycker du att den sporten är rolig? – Ofc
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? – Jupp!

Övrigt, igen:
Gillar du punk? –
NEEEEEEEJ
Har du sminkat dig idag? –

Isåfall, vad för smink? – Inget
Vad har du på dig för trosor just nu? –
ett par svarta :D
Hur ser de ut? –
svarta spets-.-?
Vad har du för bh/topp på dig just nu? –
INGEN.
Hur ser den ut? –
INGEN LÅTER DOM VA FRIA.

Musik:
Lyssnar du på musik just nu? –
ja kinda...
I så fall, vilken låt för tillfället? –
mamma och lottas ljuva stämma av gaffel å pladder.
Vad gillar du för musik? –
allt möjligt.

Kärlek:
Är du kär just nu? –
JAAAAAAa
Har du kysst någon idag? -
nej..
Har du ett förhållande? – ja… eftersom jag inte är singel så antagligen -.-
När går gränsen vid otrohet? –
Det är en svår fråga, beror på situation. När partnern pussar en annan person, särskildt när den personen den pussar gillar ens pojk/flickvän.
Är du romantisk?  -
JÄTTE. Fast vetinte.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? –
nää.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? –
ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? –
hahah sexårs anton:]]
Hur länge höll det? – det var när jag var under en meter lång så kommer inte ihåg haha
Hur länge var ditt kortaste? –
hahah, typ några dagar oseriöst å seriöst typ 3 veckor.
Hur länge var ditt längsta? –
det förhållande jag har nu, 13 månader.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Beror på, just nu vill jag vara i ett förhållande, har ju hittat någon som gör mig lycklig.

Förhållande:
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Absolut inte!
Är du en bra pojk/flickvän? –
det hoppas jag väl.
Vem sov du senast bredvid ? –
mamma :D
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? –
stefan.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållende med? –
NEJ.
När fick du din första kyss? –
jag har ingen aning. XD när jag var liten, var en galen liten sexåring!! XD haha nä skoja ba. Men jag har ingen aning.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? –
vettetusan!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? –
nä, men ngt som kan symbolisera förhållandet men som inte är uppenbart för vem som helst.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? –
vetinte, dumpat å dumpad ?
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? –
bara personen är snäll omtänksam och bryr sig så vet jag inte. Bara personen inte går runt med byxorna uppe vid naveln är jag nöjd XD.



These lights will make you feel brand new.

2013



hejsan, jag vaknade imorse och magen kändes inte alls bättre. Det kändes lame och tråkigt eftersom vi skulle till grubbe och så. 
menmen, jag har inte gjort så mycket idag alltså. har sett Oblivion med Tom cruise och ajg tyckte den var värd att se men man förväntade sig för mycket så tycker inte den var en höjdare. menmen.
kikar också runt på julklappar och har fått fram lite vad jag ska köpa iallfall men vet inte allt än.
lite surt när man hittar det perfekta också sedan kostar det hur mycket som helst. det tycker jag är riktigt synd faktiskt menmen..  Man får komma fram till en lösning hur som helst.
jag saknar min älskling mycket. sågs senast i söndags å det är länge för att va jag:/ menmen,,  
mamma ska snart fara och handla så man kan få liet karbonara en dag som denna. mums. men nu ska jag inte göra så mycket bara spela sedan vet ajg inte:) hörs


Vet inte vad som är fel.

2013



vad ska man göra kvällar som den här? man blir sömnlös med skolan som väntar nästa dag med långa och kämpiga dagar. 
huvudet bara snurrar och man är omringad av folk men känner sig så ensam. lika ensam som om man skulle sitta själv i ett rum. 
att det känns som att hela huvudet ska sprängas men man har ingen kontroll om vad man känner eller mår. det är nog det värsta.
mår man dåligt, och vet inte vad som är fel, är man rädd för att känna efter. men när det väl kommer till det momentet att man verkligen känner efter och kan inte hitta svaret, så mår man ännu sämre.
Den värsta fienden och rädslan ibland kan bli ens egna tankar och känslor.
 
jag vill bara sova, lägga mig ner och ta mig upp och kämpa mig igenom en dag närmare frihet. men tydligen får man inte det, och vad kan man göra? ingenting. Det är bara att acceptera och anpassa sig. som vanligt.
 
jag har uppsala väntande runt hörnet, vilket känns jävligt skönt att äntligen få fixa till min njure, eller iaf göra någonting som KANSKE funkar. jag kanske har glömt att berätta det, men jag ska till uppsala den 13:onde å operera min njure. blir inte något stort så jag hoppas att jag får fara hem samma dag som det händer och bara andas.
men ja, jag vet inte vad jag ska säga eller göra. ville bara ha någonstans att försöka få fram någonting men svårt när jag inte vet vad som är fel. allting är ändå bra, men jag vet inte vad det är. nog för mycket som blandas ihop och blir till något stort tillslut. 
bara less,arg och besviken hela tiden. känner mig bara så himla ensam och tom. saknar mina vänner. ja, jag har mina vänner i skolan också, men dom jag varit med i tio år spelar stor roll för mig, även dom jag knappast var med på friheten så spelar alla roll för mig. 
att inte ha muppen med mig hela tiden, och dom två tvillingarna. när något var så här jobbigt kunde skolan vara bra för mig att glömma saker och när jag kom hem slapp jag vara själv för då hade jag honom där. men jag vet inte vad som är fel nu. det må inte vara en stor förändring för vissa, men det är en så himla stor förändring för mig. 
 
jag kan verkligen inte sätta tummen på vad det är så jag får väl bara vänta på något som händer å se när det känns bättre.
men idag är en dålig dag.
 


Eminem's nya!

2013





Gammal men älskad låt..

2013





Moa mina syster.

2013



 
Jag saknar dig min snutte.
 
hejidag så stannade jag hemma för att magen inte mådde bra och inte huvudet heller... Så har sett Hobbit med mamma och även sett filmen Rio jag såg i Sävar i somras. 
Gjorde lite käk och pratat med bebe i telefonen och är rätt så uttråkad just nu. Kikar runt lite på fb och hittar den här härliga bilden på jag och moa.
moa är min halvsyster och har inte träffat henne på årtal. Saknar dig snuttan!


svar på tal

2013



fick en fråga vfr min blogg heter som den heter:) 
å vfr den heter så var för att först hade jag en vanlig blogg som hette bysaaga å där skrev jag massa men ville ha en blogg med bara foton å då fixa jag den här. å därefter photobysaaga. Sedan så började jag bara skriva här eftersom man har en tendens av att lessna på sina bloggar^^ 


Patty ogillar

2013





Gonatt

2013



kika tula!!


Stackars älskling

2013




lill patty opererades igår å nu bet hon på stygnen osv, å då börja hon blöda å nu äre mycket blod lite överallt:/ stackarn.. 



8 dagar - Tisdag

2013



''i'm a gangster. a straight up G, the hamster life is the life for me.''
 
Tjenare bloggkeeen, jag hade bara en less dag idag så drog t skolan hungrig som ett svin å rätt så nere. kände verkligen inte för att göra någonting. efter en stund i skolan piggade angelina å emelie upp mig lite granna sedan efter en stund piggade min älskling upp mig med en mysig överraskning så jag blev jätteglad igen. 
aja, vi käkade på droskan och dom hade den sämsta palten någonsin så blev ganska besviken.
men käkade sedan drog jag på gehör å musik. Musiken fick vi sköt själva vilket var asnice, och då valde vi låten Pompeii, och jag och Linn skulle pröva sjunga, för jag diggar den låååten. Men iaf.
8 dagar kvar tills jag drar. Astaggad.
Så, men ska äta pannkaka å träna senare. wihi, kanske även färga håret idag men det får vi se. Nu ska jag iaf lägga mig i soffan och dricka cola så hörs!


Slut på höstlovet

2013



Hej, jag har haft ganska slö men ändå fullspäckad helg.
En bild ifrån dom 19000 sms som finns emellan mig och stefan, det här var då i slutet av september trorjag. bara stefan som har kvar allihopa så taget ifrån hans teflon:]
 
I torsdags så shoppade jag alltiing till halloween och var med kompisar. Det gick bra men gick runt överallt i hela stan hela dagen och var förbannad för jag hittade inte ett skit. Men kvällen slutade ändå bra. Vid sex-tiden så kom pappa, johanna,eric och farmor och vi satt å åt familjemiddag hela drösen. Riktigt härligt att ha känslan av en stor familj igen. 
Men när klockan började gå så kom Ylva å Sture-P hem till oss som skulle dra på Lokal med Tula. Och det sjukaste var att min bror och Sture-P gick i samma klass så vi satt och var chockade över det ett tag.. Men ha-ha.
Ylva är tulas kompis från Kiruna som är ursprungligen ifrån Island och hon skulle sova hos oss så jag gjorde dom äran att maka mig ifrån mitt rum och sprang till tåget till hörnefors. 
Då hade marken blivit jätteisig vilket var riktigt irreterande och jag flög typ fram som bambi. 
När jag väl tagit mig på tåget så kom jag ju på att mitt uppdrag var att ta bussen direkt till Stefan å väcka honom och inte till resecentrum men tåget går bara till resecentrum så det sög. Då smsa jag hans mamma som jobbar ganska nära där osv. så hon hämtade mig vid kvart i nio och skjutsade mig hem till dom.
Stefan sov som en stock så jag väckte honom. Han och hans dåliga dygn. Icket bra. Men fick upp han och han tryckte i sig en burgare sedan var jag jätteuttråkad för att jag hade lämnat datorn hemma för tula och ylva att dunka musik med. Så gjorde inte så mycket mer än att se tv och titta när stefan spela.
 
 
 
fredagen så vaknade jag vid tio och lämnade bebe i sängen och sprang till en buss innan 12 och köpte en gloria till halloween, och träffade även och snacka med Julia och andre som nog var lika taggade på kvällen som jag. 
Jag drog hem och försökte sova en stund men gick inte så bra så jag bad mamma hjälpa mig med sminket ochså sedan kom madde hem till mig och vi fick skjuts hem till Julia.
Då fixade allihopa sig och vi inväntade Felix, Emelie, Tim, Georgo, Bella osv. Och när dom väl kommit började vi med maten och så.
MEd mat i magen och så, då började Julia öppna några presenter och jag stod för bilder emot slutet av kvällen. Tog kort när alla spelade beer pong och filmade lite och så, så får se vad jag lägger ut här på bloggen sedan. haha.. 
Men hade en lyckad kväll, och vi blev utkörda allihopa när julias mamma ville ha frid och fröjd hemma hos henne så då drog vi och åt nattkäk och jag tog bussen 01:20 till Hörnefors för att sova med bebe.
I degernäs klev Lisa och Ida på bussen så pratade lite med dom och klev av bussen illamående som fan för någon spydde på bussen så det luktade som fan. Fyfan, kontrollera erat drickande!!!!!
menmen, så kramade bebe och duschade av mig och bara mös mig ner i hans säng.
 
lördagen så gjorde vi verkligen inte mycket, Lars-eriks barn-barn kom och så. så det var barn springande överallt så vi klev upp och gjorde inte så mycket. Käkade asgod middag. Stefans mamma är mästerkock!
Valde därför att stanna och vara med stefan en kväll till och det gjorde jag rätt i även om tula skulle hem nästa morgon, men det var värt det... älskar dig syster ändå.
menmen, därefter hände det inte så mycket..
Hade ju tagit mitt ps3 hem till Stefan så satt och spela något Björn spel som var askul. Funderar på att köpa det på ps3 store. HAHAHA. NAUGHTY BEAR IN PARADISE!!.
Underbart.
Men när jag och stefan varit ute en stund så gick vi för att sova vid 2 tiden och han spelade en stund och det smällde i en dörr på nedervåningen.. Och jag sa till honom och frågade vad det var, och då tog han av sig hörlurarna och då bankade det igen. Och den här gången var det ännu högre. Vi blev skiträdda och ringde Johan för att kolla om det var han som ville komma in lr något för han hade inte varit hemma tidigare men icket. Sedan hörde jag 2-3 trappsteg och då skällde Max till så då väckte vi stefans mamma och kollade igenom hela lägenheten men hittade ingenting. Så vi gick och la oss igen och hade egna åsikter om vad det var. Men läskigt var det garanterat.. Kunde knappt somna.
 
Söndagen: JAg tog det lugnt och bärde mig av hem och tittade på The vampire diaries och såg även den nya filmen After earth med jaden och will smith. 
JAg tycker den inte var så märkvärdig men ändå värd att se. Så se den.
Jag är ett stort fan av Will Smith så bara därför var den en höjdare för mig helt enkelt! Men gick även och la mig hos mami för sov inget bra alls på mitt rum.
 
Och idag då, klev upp vid åtta någon gång för att göra mig klar för skoldagen nu. 
Gick och träffade Emelie på folketshus och sedan så drog vi till skolan på svenskan och var astaggade på subway. Men såklart så blev det inget subway idag för matkorten skulle man lämna in.. DET SÖG.
Så vi gick till Droskan och jag åt Tortellini osv. Var asgott ändå men fick bara ont i magen och var inte alls hungrig. 
Efter det hade vi teater och ba lekte runt och hade det allmänt skoj faktiskt. Och därefter hade vi dans. Men inga lärare men har fått en uppgift att vi ska göra egna danser med olika rörelseord dvs snurra, springa, rulla osv.
och då skojjade jag angelina och emelie till det med ''The Fox''. En riktig jävla höjdare XD. Men jag tycker vi lyckades riktigt bra. Haha och efter det drog jag bara hem och såg nya The walking dead och nu äter jag bara godis och väntar på att mamma ska komma hem med nerdrogad katt ifrån veterinären. Men vi HÖRS!
 
Som slut på detta inlägg vill jag tacka människor som står för sanningen och rättvisa och det som är rätt här i livet. Som ställer sig upp och låter inte dom som straffar någon i onödan gå ostraffat själva. TACK 
 
obs: lägger in bilderna ifrån Julias fest när jag hämtat kameran hos hon:]] hörs
obs 2: funderar på att skaffa lösenord på bloggen för att vill inte ha en parasit som läser min blogg.


jag är hungrig

2013




dags å fira julia(: