Valborg - Tåg till Hörnefors

2014




Hej idag så har jag inte gjort så mycket egentligen. Hade en bra dag på cheerleadingen å drog till angelina efter de och sov hos hennes. På morgonen var de svårt å kliva upp då hon hade en så himla skön säng. Skoldan var seg å gick dock över jättefort! så de var najs! 
Efter skolan så drog jag å angelina till henne å la oss å somna till typ 5. då lrama jag hon hejdå å drog hem å fixa lottas hår. duschade å gjorde mig klar å nu sitt jag här!
Får se vad vi ska göra. vet faktiskt ingenting än:(


Håret växta fort..

2014



Klippte lugg i Oktober 2013 å nu idag så har jag bara trimmat lite. Kolla skillnaden på luggen. Daaamn
oktober
Nu


Jag heter saggster på lol

2014







rather be

2014



hejsanhejsan, 
 
Idag så for jag ifrån bebe runt 2 tiden. då gick jag hem med mina grejer och kopplade upp min dator. fick stefans gamla dator och införskaffade mig en skärm av min bror's polare. sedan så fick jag även stefans gamla tangentbord och då blev det inte direkt dåligt.
så när jag satt upp den så drog jag till gymmet med julia och andre och det blev ett ganska knasigt gympass, men ja. så blir det ibland. och när jag var på g hem så gick jag förbi ica gourmet och köpte mat till mig eftersom jag hade en kväll för mig själv hemma helt enkelt. Men ja, det funkar ibland. 
så jag käkade kyckling och potatissallad. Det var jädrans så gott. och lotta kom upp och höll mig sällskap och vi kika i newbody oxå så det var najs. 
 
tiden gick och jag satte mig vid datorn och drog massa lolgames med julia och andre tills nu. Då skulle dom sova och hjälpte julia bara lite med prezi och nu väntar jag bara på bebe så han kan spela med mig annars ås blir det nog the sims för min del.. Xd 
men ja, jag har bara köttat godis och chips hela dagen typ och suttit framför datan. det är fan skadligt att ha en stationär dator. man fastnar som fan. helt galet. man kan inte sluta spela. så nu förstår jag vad stefan snackar om när han alltid sitter vid datan så jävla länge. nu gäller det bara att ta tag i vissa spel och börja lira igen! whiihiohohi!
 
btw, jag är jävligt less på mina designer som byts hela tiden så jag inväntar en från en annan tjej som gör dom. Så är sjukttaggad på en ny design:D
 


Fotboll å innebandy

2014



Innebandyn var jävligt rolig och kika på. De var Gotthörnan emot Hörnefors innebandy lag. Gotthörnan vann stort. Varje gång gotthörnan gjorde mål kastades de ut godis av några ungar. Jävlar va dem kasta sedan så fick jag några i luvan å fan ungar ba flög runt omkring. 
menmen, efter de så drog jag stefan piggy burman appe patrik ogge johan osv å sku lira rövdunk. men tillslut så kom de massa fler så slutade med att vi lira fotboll. då vare vi plus robin å david i ett lag å sedan emot ca 18 pers. kan lova att vi faktiskt utklassa dom till en start tills alla började dra i vårat lag. men de va skitkul. men jag förfrös typ fötterna å händerna. Sedan vi hade poolen i tuvan så badade jag ju tills jag förfrös fötterna vilket gör att jag fick dåligt blodflöde direkt jag blir kall. så de var fettdrygt. så de brändes när jag sku in i duschen å fick gå ut å in hela tiden xD .. 
menmen, vad ska man säga. Sedan satte jag å stefan oss å käka mackor å ostpaj å drog en sväng me voffen.  å nu kallar sängen! mums. puss å hej!






Helt knasigt.

2014



Hej, som ni sett ett tag så har jag haft ett stort vitt mellanrum emellan headern och mitt första inlägg. Jag kontakta kundtjänst och hade då råkat ta bort någonting man inte fick ta bort, och nu när jag lagt in det man ska så blir det stora mellanrum emellan dom 2 första inläggen. Någon som vet vad det är för fel eller så? Blir ganska less.
 
Iaf, idag så är jag hos Stefan och vi ska grilla och kolla på innebandy i hörnefors. annars blir det bara en härlig helg och ska försöka göra lite skolarbete tror jag!
 


Drömmar har betydelse

2014



Om du drömmer om..

Du bli blind: Drömmer du att du är blind ska du tolka detta som en varning, försöka inse dina misstag och undvika dem, speciellt när det gäller kärlek.

Djur: Om du drömmer att du blir attackerad av vilda djur och lyckas skrämma bort dem, betyder det att du kommer att skaffa dig vänner, som hjälper dig att komma upp i världen. Om du blir biten av ett djur måste du se upp med en falsk vän. Att höra djur varslar om en ekonomisk vinst.

Eld: Att drömma om eld förebådar god hälsa och lycka för den förälskade, ett lyckligt äktenskap och många barn. Men en sådan dröm kan också betyda att man för en tid kommer att brusa upp för minsta småsak. Att drömma att man ser brinnande ljus komma ner från himlen är ett dåligt tecken. Det varnar för en otäck olycka som kommer drabba drömmaren själv. Om du drömmer att du släcker en eld betyder det att din vrede ska lägga sig eller att du ska tillfriskna från en sjukdom.

Falla: Om du drömmer att du faller betyder det att du för en tid kommer att känna dig mycket deprimerad och tycka att allt går dig emot. Men du kommer att hämta dig och återfå din jämvikt så småningom, kanske med hjälp av medicinering. Drömmer du att du faller ner i en grop väntar en överraskande fara.

Flykt: Ett misslyckat flyktförsök är ett varsel om oöverstigliga problem. Om du drömmer att du lyckas fly betyder det däremot att du kommer att övervinna alla svårigheter.

Flyga: Att drömma att man kan flyga är ett gott omen under förutsättning att man gör det med hjälp av vingar. Men om man flyger högt eller över hus och genom gator utan vingar är det ett varsel om en hotande fara. Det är alltid bäst att drömma att man landar innan man vaknar för det betyder att man sköter sitt arbete och privatliv på rätt sätt.

Gråt: Drömmer du att du gråter kommer något att inträffa som gör dig extatisk av lycka.

Ilska: Om du drömmer att du är arg på en person betyder det att du har många fiender, och en komplott mot din lycka och trygghet är under uppsegling. Om du är förälskad kommer en rival att baktala dig inför din hjärtevän.

Kyss: Att drömma om en kyss kan vara nog så trevligt så länge det varar men efter uppvaknandet väntar gräl och upprörda känslor. Att drömma att man kysser en avliden vän är en varning för att tala alltför öppet om sina affärer såvida den avlidne inte var en god vän.

Kärlek: Drömmer du att någon är kär i dig och att du inte besvarar den personens känslor betyder det att du kan få problem med att hitta en vän när du behöver en sådan. Att drömma om kärlek är ett förebud om välstånd, lycka och framgång hos det motsatta könet.

Natt: Att drömma om natt är ett varsel om ängslan och sorg. Drömmer du att du är ute och promenerar på natten väntar besvikelser och ekonomiska förluster.

Ormar: Att se en hopringlad orm i drömmen är ett varsel om fara och fängelsestraff. Det kan också vara ett tecken på sjukdom eller hat. Ser du en orm ligga utsträckt betyder det att din hustru bedrar dig. Drömmer du att du dödar en orm kommer du att triumfera över dina motståndare och alla som avundas dig. Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. Lyckas ormen bita dig väntar sorger och besvikelser. Att se en orm eller hydra med sju huvuden är en förvarning om frestelse och synd. Om du slåss med ormar i drömmen kommer du att besegra dina fiender. Ser du många ormar i drömmen kommer du att bli lurad av en kvinna.

Party: Drömmer du att du har fått en inbjudan till ett party är det ett förebud om giftermål. Om du drömmer att du närvarar vid ett party betyder det att du snart blir tvungen att flytta till en ny trakt och skaffa dig nya vänner. Om du i drömmen ger ett storslaget party för dina vänner väntar förluster och fattigdom.

Sjukdom: Om du drömmer att du är sjuk och känner smärta är det ett varsel om sorger och bedrövelser. Men drömmer du att du besöker någon som är sjuk väntar dig idel lycka och glädje. Att drömma att man har en obotlig sjukdom är ett förebud om rikedom.

Spindel: Drömmer du om en spindel betyder det att du inte ska låta dig slås ner av dina motgångar utan envist fortsätta mot det hägrande målet. Kryper spindlarna på dig i drömmen kommer du inom kort att ärva en större summa pengar.

Ångest: Känner du ångest i drömmen utan att veta orsaken bör du genast se upp om någon under den följande veckan erbjuder dig en tjänst. Det är nämligen en fälla.

Bebis: se sig själv som baby: du känner en inre osäkerhet och återvänder i drömmen till babystadiet, det vill säga du vill bli omhändertagen och älskad utan krav. Se sin älskade som baby: här är tolkningen den helt omvända. Du vill vara den starkare, den som tar initiativen samtidigt som du längtar efter att få slösa med din kärlek och bara ge av fullaste hjärta.

Dörr: Denna symbol talar för sig själv. En dörr är ingången till något, såvida den inte stängs framför näsan på dig. Det betyder otur. Man drömmer ofta att man står framför en stängd dörr och ängsligt undrar vad som finns bakom. eller man ser en dörr slås upp mot ett landskap eller en vacker trädgård. Det betecknar våra förhoppningar om ett lyckligt liv, men också den "anliga tröskel" vi måste ta oss över för att uppnå sann lycka och tillfredsställelse.

Partner är otrogen: Du vill ha en förändring i ditt förhållande och ditt undermedvetna tror inte att din pojkvän delar din åsikt. Med all sannolikhet vill du, åtminstonde undermedvetet fördjupa förhållandet, flytta ihop, förlova er, eller liknande och tvekan inför att han delar din vilja skildras i drömmen genom att du söker dig till någon annan. Det är alltså snarare så att du vill ha honom mer, inte mindre.

Drömmar om sitt ex: Du drömmer om honom därför att det känslomässigt finns saker du inte har avslutat med honom. Oftast är det ilska och negativa saker som du inte hann med att vädra ut och som riskerar att påverka din nuvarande relation om du inte bearbetar dem. Det ligger också ett visst mått av jämförelse mellan hur du levde ditt liv då och nu. Alltså inte mellan dem utan mellan vad DU gjorde då och nu. Troligen är det någon aktivitet, jobbprojekt eller liknande som du höll på med då som du saknar. Ditt undermedvetna kopplar ihop det med ditt ex och du drömmer drömmar där du upplever honom i ett positivt ljus när det egentligen är andra saker som du är intresserad



Det kommmer bli en bra sommar

2014



 
2014 har varit lite jobbig hit och dit men nu kommer det bli bättre. Fick brev idag om att jag har ett sommarjobb, och vilket gör att jag inte kommer vara superfattig när jag kommer hem ifrån turkiet. Jag är supernöjd och kommer hamna på Viva arbete Unga med inriktningen dans. Vilket betyder att vi kommer dansa 6 timmar i femton dagar och låter inte för mig som ett dåligt sommarjobb utan jag är supernöjd. Vi kommer ju somsagt även flytta i slutet på juni, dock är jag utomlands då så jag får städa ihop mina grejer innan det. Min syster flyttar ju även hem och det känns inte direkt dåligt. Far ju även tilll London på hösten och även till Tyskland i december. Och jag kunde inte vara nöjdare. Dock idag så har jag åkt på en bacill så det känns dock inte lika kul, men det är bara att kämpa på helt enkelt.


Wave after wave

2014



Hello, fick idag lyssna på ensemble låtarna vi spelade in på musikanten.. å fyfan va de lät dåligt... han som mixa.. damn näe. Våran praktikant här på skolan mixade några andra låtar åt oss och dom lät MYCKET bättre. Fyfan va besviken jag blev. Men ja, efter skolan mötte vi upp några i sf parken å sedan gick jag å kika på jacka åt stefan å köpte dricka åt honom. Påvägen hem så plocka jag med mig Maja å Malin hem som ville hälsa på stefan:) 
Men han lira så jag gick ut me dem i solen sedan så nu ligg jag å mys i sängen. ska köpa en dataskärm senare så då saknas BARA ett tangentbord som jag har hos min padre:) wihi




Första skoldagen på länge

2014



Hej, igår så somnade jag och Stefan vid 2 till filmen Unknown. Den var sjuktbra och är verkligen sevärd. Den handlar om att någon snor hans identitet och är spårad. Men iaf, imorse när jag vaknade tänkte jag att det var måndag som vanligt men ja, det är ju tisdag så gick med inställningen att det var historia direkt med hade egentligen sång. men jaja, det löste sig iallafall. 
Jag och angelina satte oss ute på historian sedan iaf och jobbade med vårat grupparbete om Ryssland och konflikter emellan olika länder. och det är ju galet skönt väder så det var riktigt mysigt. 
sedan blev det pasta med räkor på droskan och nu sitter vi och inväntar gehör. Efter skolan blir det att ta en snabbtripp förbi stan sedan hem till bebe. ha en bra dag!


 


Påskhelgen

2014



Sorry, för att jag inte har bloggat så mycket men har varit fullt upp här hemma. I torsdags så blev det så att mamma skulle fara iväg så jag blev upp till ansvaret för att vara kattvakt. Så då kallades det in förstärkning av Julia Stefan och Andre och det blev lan-helg och ta någon sommar cider nu när sommaren är på gång! Så har haft det riktigt mysigt och Angelina har kollat förbi då och då och hållit mig och jullan sällskap då grabbarna inte var oss till nöje! dvs, när vi blev less på att lira. 
Men det gick faktiskt riktigt bra, tror aldrig lägenheten varit såhär städad som när vi har varit i farten:] 
Tänkte helt enkelt bara säga så och dela med mig av lite bilder som vi tog. puss
 
 


Effektiva och nöjd med all shopping.

2014



Idag så vaknade jag upp och mådde halvkrassligt så låg kvar ett bra tag, När klockan närmade sig 12 kanske så mötte jag upp julia och hjälpte hon hitta ett par skor. Efter det så drog vi oss vidare och jag köpte tvättpåsar och så till min egna tvätt. När vi väl kom hem hade inte nelly kommit men ngra minuter senare fick jag ett sms om att det var framme. Så vi tog på oss skorna och traskade till Västerslätt, och det vare värt det. vi köpte en glass och traskade tillbaka glada som få. Och nu så kunde jag inte vara nöjdare.. Idag far jag till stefan och är med han till imrogon kväll! wiho.
 


Gissa människa

2014



 
 
Hej, idag så var jag duktig:) Jag och stefan vaknade någon gång tidigt men tog några powernaps då och då menen, jag drog och köpte kyckling och gjorde nudlar osv och gjorde världens godaste mat typ:]] var asgott men enkelt. Sedan så for han och jag drog och jobbade och kämpade på där! Gick ganska segt för mig men tillslut så gav det sig och jag fick iväg lite grejs!
 
Efter jobbet drog jag och Den i videon på gymmet, så det var najs. kommer inte kunna gå imorn.. Önskar lycka till Hanna oxå på torsdag! 
Nu så ska jag sova och jobba imorn puss!
 


True.

2014



 
Glöm inte namninsamlingen för en ett hopp om en fortsättning på Twilight Serien
Klicka här


TWILIGHT FORTSÄTTNING?!

2014



vem vill inte ha en fortsättning på Twilight serien?
även för att se hur livet kommer bli för Jakob och Nessie? 
Gå in och skriv in ditt namn så ökar vi chansen att få en till film! 
Klicka på bilden för att komma till insamlingen.
 
Den 15-19 april visar TV6 alla Twilight-filmerna klockan nio varje kväll. 
 
 


Bra gårkväll

2014



en bild alldeles nyss
 
Hej, sorry för dålig uppdatering menmen. 
Iaf, i torsdags var de bara en dålig dag men Julanda fick mig på bättre humör å käkade lunch med mig å förgyllde min dag. Efter jobbet drog jag t hon å vi käka godis en stund innan jag for hem. På fredag morgon vaknade jag av att tula kom å krama mig. så de var mysigt att ha hon hemma äntligen. 
Så jah drog till skolan å vi hade tydligen sovmorgon... så var i skolan 70min innan jag börja... så den dagen va seg. men klarade nationella galant!! :D 
Julia slutade 11 så hon följde mig till skolan tills jag sluta å va med mig. vi drog sedan vidare t stan å hem till mig för att se om nelly kommit. men de hade de int så de sög..:/ 
men ja, efter de så sminka ja mig osv å vi drog t stan å träffa mamma å elin lundgren. skulle köpa hennes skinnjacka men den var för liten i armarna när jag hade tjocktröja.. så de sög. 
mwn ja, emot kvällen blev de middag hos lotta å massa mys. sedan var jag bara me julia å tula hemma hos mig å hade en ashärlig kväll. vid 1 tiden for hon hem å jag gick å la mig. å sedan till idag har jg bara tagit de lugt å käkat skitmat(L) 
å nu äre film som gäller! puss;*




 


Myslunch me bästa

2014






Jag tror mitt hjärta blöder

2014



ta mig bort ngnstans där de är sommar å alla ä vänner.. orkar inte gå igenom dehär igen. once you love something, i never let it go



Allt jag köpte!

2014



Glömde visa allt jag köpte, supernöjd kommer jag bli. Jeansen om dom är konstiga ska jag klippa dem till shorts. för 149:- för ett par RIKTIGA jeans är verkligen ingenting.


Mina dofter

2014



Fick en fråga om vad jag använder för parfymer osv så delar de här!
Body mist ifrån Make up store som luktar asgott å aslänge. 
Vs bodymist, luktar asgott men lite för mke. 
Escada vet dock inte vad den heter mer xD men finns inte kvar i sortimentet på kicks lr så:( 
MIN FAVORIT PARFYM! Paris Hiltons! Luktar himmel. 
Sedan två st från h&m som lukar underbart! 



Waynes me bästa brudarna

2014







Nelly rea!

2014



dom har en jävligt stor rea på Nelly.com nu som jag har fått en VIP kod till som ni kan använda för att komma in på den, så klicka på bilden för att kolla! 50% eller mer på allt!
Beställde lite fint till sommaren och några trosor och så. Även VÄRLDENS finaste klänning som kommer användas på avslutningen och även nu på midsommar!!! 
 
Använd koden MIDSALEVIP för att få VIP access till REAN.


Så mycket bra att se!!!

2014



Alla mina pengar lär gå på biokvällar!!

NEED 4 SPEED
NOAH
RIO 2 
CAPTAIN AMERICA  





all the other kids

2014



Hej, efter maten igår så gick både jag å mamma och la oss. Vilket var riktigt skönt. jag sov dock bara ett tag, men ja. de var skönt. riktigt skönt. 
Men efter de runt 22.00 tiden kanske så klev jag upp å städade lite å satte mig å gjorde min presentation inför nationella. Så jag är nästan klar. Det känns skönt. Och jag gick runt 23.30 ut för att träffa angelina å vi skrattade å hade det skitkul tills klockan närmade sig 1-2 tiden. <3 så de var kul! Hon är en riktig pingla hon! 
Senare så pratade jag lite me Stefan i telefonen å vid 4-5 tiden så knacka han på min dörr å kom å sov me mig. blev superglad. 

Vi somnade dock inte förrän efter sju å vaknade kanske vid tre idag. Då så drog vi t stan å träffa angelina sedan for jag å stefan till honom. Nu skulle han spela ett game men inge mer som han lovat mig som tur är:d 
Johan kom även upp å bjöd oss på varsin öl å sa "Grattis på 1,5 års dagen" lr ngt liknande som var här i veckan. Å nu ska jag ba ligga i hans säng å sovan Gonatt 19.00 på en lördag xD 




Fredag

2014



Tänkte börja dela med mig av en polare's nya blogg, så ni kan gå in där och kika genom att klicka på bilden! Det är hanna's blogg, dock en gammal bild på mig. men klicka och kika iaf!
 
Nu tänkte jag komma till mig, jag har haft en astrött dag(bra sverige). Men jag klev upp klädde på mig och gick till skolan och var fettseg. men jag kämpade mig igenom den och började arbete inför nationella i svenska oxå. efter skolan så drog jag hem en stund och sedan sa julia en kul grej så jag och mamma tog bilen och för att köpa billigga vs body mist's!!! var fan galet billigt. Så dem på bilden är dom jag köpte, fast ena är julias. den gula är hoons och den andra minn, luktar så ofantligt gott. Efter det for vi hem till pappa och johanna och satt där i någon timme, var jättemysigt. men nu ska jag käka, så vi får höras av.
 
 
 


Jag går ALL IN

2014



Hej, kunde verkligen inte sova inatt, så det sög verkligen. Fick typ en timmes sömn om ens det inatt. Så låg och tittade på Legally Blonde som jag sett när jag varit mindre osv. men ja, Sedan så imorse väckte mamma mig halv åtta, men jag somande om direkt igen efter ett tag. Hon ringde mig vid nio oxå så jag skulle vakna, och då var jag på g upp men hann bara ta på mig byxorna men la mig ner igen och somnade till halv tio. Så jag hade en kvart på mig att ta mig till skolan, så kom ca 5-10 minuter sen men det löste sig. Nu ska vi välja extra grejs till tvåan, välja typ ämnen. Men ska nog inte välja till någonting i tvåan utan läsa upp 200poäng i trean ist, men vi lär väl se hur jag gör. Vill inte ha språk eller matte i tvåan men det är typ det enda jag kan välja så vi får väl se. Menmen,
sedan på UIG passet satt vi och fikade med två ifrån 3:an och snackade om skolgången. Och dom fick en att inse ganska mycket att det inte är värt att ge uppp och man har perioder man bara vill sluta och jobba på ICA resten av livet, men ja. Det funkar inte så direkt, utan att kämpa på så går det över. Så kändes jävligt skönt att någon som förstår pratade med oss, sedan att vi verkligen fick tiden att prata om London oxå. Dit åker vi ju i höst och även i december så far vi även till Tyskland, så det är fettnajs.
 
Käkade tortellini på droskan och snackade med Sanna, Emelie och Angelina ganska mycket, så det var jättemysigt. Och nu är det bara engelska och teater kvar sedan blir det att träffa Elin i stan och prata lite osv, längesen man sågs helt enkelt!


flyttar!

2014



Jag och mamma har nu kollat på en lägenhet och den sista Juni så flyttar vi! Så sjukttaggad. ett plus i denna dåliga dag.
har blivit sjuk, eller spydde vatten imorse och nu har jag bara jätteont i ryggen. men blir nog skola imorgon iallafall!
Nu ska jag gå och städa lite så hrös vi:)
MEN SERIÖST.. sista JUNI