Det gör ont men det läker.

2017



 
Inte trodde jag att det kunde kännas såhär bra. Det känns på nått vis som att jag kommer älska mig själv igen. Jag kommer bli mig igen, jag känner igen mig.
Jag är jag
 
Det gör ont men det läker, ja, jag lovar och jag svär.
Det känns verkligen så. Jag vill se honom lycklig. Med eller utan mig, men jag vet att vi kommer stå bredvid varandra varje dag utan problem ändå. Vi måste bara hitta våran balans sen kommer jag klara det här. Jag är stark. Jag har levt igenom så jävla mycket skit. Jag var hans sagoland. Det måste jag förstå och ajg ser det nu. exakt som han var min dröm. Jag kan drömma om oss fortfarande, och det gör ont att veta att denna människa kommer jag ej kunna få visa som min för allmänheten men han kommer alltid vara min med mig. Och det vet vi om. Jag är rätt säker att han känner samma. Han vill ha mig, men det kommer aldrig bli vi igen. Det vill vi inte, även fast hjärtat skriker efter varandra. Livet är riktigt konstigt.
 
så.. var kommer livet leda mig sen? hmm. Jag måste förstå att jag kan behöva skriva av mig ibland. och det kommer jag behvöa. bra svenska.
Drack ett glas vin sen fick jag världens selflove.
I love me.
 
Men jag kommer nog aldrig älska någon som jag älskar honom. Men jag kommer nu kunna acceptera att han hittar en ny, bara den personen är snäll och fin. Jag vill kunna vara vän med hon, kunna komma överens. Men jag vill prata med hans mamma också. låta hon förlåta mig för allt som hänt.
Det kommer gå.
 
Tro på dig själv så kommmer det gå.
Det var en note to self. HAHA.
 
Ett glas om dagen är bra för magen som nån sa. hm, ska nog börja ta hand om mig själv mer. kommer nog hitta kärlek igen, inte på samma sätt. men på ett sätt så jag kan bli lycklig. För jag vet att han kommer stötta mig .<3 
 
Blev flummigt. JAg brukar altid ha så djupa känslor här men nu fick jag feeling att bara skriva av mig.