Nu kallar sängen!

2014



Idag var jag på nolia å övade inför lördagen sedan har jag lirat the sims hela dagen. 
Käkade go mat å mammut kom hit å va me tula. 
Sedan emot kvällen drack dom och jag bara umgicks å mathilde kom hit även så då fixa jag hennes hår å umgicks med dem ännu mera! Men ja, dom drack vidare å nu ska jag sova. måste upp tidigt imorgon! Inge alkohol för mig som är fattig! 






väntan förevigt

2014



Hej, idag var jsg hemma för hade feber hosta å förkylning.. så de var lite småttdrygt.. menmen. iaf, sett game of thrones å myst för de mesta idag å sket även iväg mig på jobbet efter en bra dusch. när jag inte mår bra får mitt krull mig på så himla bra humör xD... 

men just sett klart Into the wild oxå, å den var så sjukligt bra!! 

men nu kallar sängen för jobb imorn! så vi hörs






Övaövaöva

2014




med endast 6 skoldagar kvar så övade vi mycket idag inför avslutningen. roligt men inte så bra när jag blivit sjuk.. de suger. blir ba less.. 

så har typ sovit hela dagen å imorn äre jobb å torsdag å söndag oxå så ba å kämpa på. 


Jobb

2014



Hej, idag så vaknade jag upp å var hur trött som helst, men mötte ändå upp angie å gick till skolan. På morgonen såg vid forrest gump för att vi ska tydligen göra filmer genom skolan om olika historiska händelser. Sedan blev de mat på droskan å så dum som jag var tog jag bara tjocktröja å frös somfan.. menmen så kan de gå. iaf, senare  blev de rep inför skolavslutningen typ bara:)! 

Efter skolan drog jag hem å sov tills jag drog på jobbet. Å idag gick de asbra å var jättetaggad!:D hoppas de går likabra framöver!! 
tog bussen till bebe sen å nu ligg jag hos han å mys. å ska sova nu för bussen går 06.57 på morgonen ❤ men har levt 6303 dagar å idag spenderat 600 me stefan(L)



Fredag kväll + KULTURNATTA

2014



Hejhej, på fredag kväll var jag fort me julia å tove oxå dessuom å ho klippte julias hår :) Vi drog en sväng på stan oxå men jag sku ju upp på lördag så drog hem efter ett tag. 

På lördagen så var jag på fridhem för min sommaravslutning på cheerleadingen. Var askul och så sjukt härligt att se vilka som kom. 
efter det drog jag hem och duschade
å sminkade mig typ, sedan gjorde jag faktiskt inte så mycket mera där hemma utan vi grillade å sedan bar de av hem till julia. 
Påväg emot henne såg jag mathilde på en uteservering å jag å julia satt där ett tag innan vi drog vidare me piggy stefan å andre. Sedan satt vi i en park å strosade runt överallt. klockan 22.00 vare hoffmaestro!!! Å HELVETTE VA GRYMT DE VA. aldrig haft så kul på länge. och sedan så började de regna å åska å vi gick hem till julia tills jag var tvungen att gå hem för jag skulle jobba idag. Så för att jag sku slippa gå själv följde piggy å stefan mig hem å sedan drog de emot bussen emot hörnefors. 

Å nu ligg jag här i min säng me feber å världens hosta, så blev iallafall inget jobb. Angelina smitta mig me hosta å Julias feber smittades på något snett vänster..:p Så ska bara försöka vila upp mig idag. 




FREDAG

2014





Hejhej:) Igår så var jag med Julia å Angelina lite hit å dit å var nationella på schemat! Men nästa dag så visade de sig att de inte hjälpte. Gömde mig för solen å haft nationella hela dagen men slutade ändå runt 12-13! 
Så nu sitter jag å mys hos jullan!


Maja Persson - Skinny love

2014



Hej, idag så sken solen som en comeback ifrån skitvädret igår. Så jag drog på mig shortsen och brydde mig inte om vinterpälsen och så. Denna dag så hade vi även nästan ALLA lektioner ute, så jag slutade upp såhär:
 
Så jag var bränd överallt men var helt vit under hakan.. -.- åt helvete, så är död nu.
Menmen, det bra idag var sällskapet av kära angelina som följde mig med till vårshowen på ch, och helvete vad duktiga alla var och filmade faktiskt Maja som var hur udnerbar som helst. gåshud.
efter det här blev det brännboll med gamla klasskompisar och min klass vann med 18 poäng, och jag fick glädjen att räkna poängen. SEdan for jag och angelina hem och nu så ligger jag i sängen å är dödstrött, så ska nog sova nu.
 
lyssna på maja här!

 



Men ursäkta mig, HAHA?

2014



Hejhej, jag suger på att blogga men somsagt, det är mycket i skolan just nu.
Men igår så var vädret helt otroligt och det var även så att jag började efter lunch, så vi spenderade förmiddagen på waynes och käkade västerbottensost paj osv:) Det var gott, men jag brände fan typ sönder en del på min nacke.... wiho, GG. 
menmen, mötte julia efter skolan och vi gick hem till mig och solade och tog på oss badkläder så det var asskönt. och efter det käkade vi och sedan drog vi på jobb kväll. Det gick asbra för mig i början för fick sitta själv på ett projekt där man bara var tvungen att ställa några frågor. så jag var asglad då jag kom hem. 
menmen, ja. efter jobbet drog jag hem ens stund tills jag mötte angelina, så då satt vi vid renmarks och snackade om skitsaker hur länge som helst. var astrevligt. jävla bussar dock so körde förbi hela tiden var asdrygt dock.. :(
men, sedan sjöng vi lite och kramades hejdå och jag tog en raggardusch och la mig i sängen.
 
Imorse kändes det som jag hade feber men tog mig till skolan iaf och tänkte kämpa på! Men vädret idag suger och jag är ledsen för det:( men slipper iaf bränna mig :D wiho, nu ska jag snart gå på lunch så vi hörs!








 


Sorry!

2014



tja å sorry för jag suger på dehär med att blogga. Men jag har ju faktiskt massa nationella å ett jobb att sköta så att säga. Menmen, igår så var jag med Elin först å vi kika på folkan några minuter. sedan drog vi hem till hon en stund. När vi var klara där for vi till stan igen å va med anders å snackade å hade de allmänt trevligt. Närmare emot kvällen så drog vi på bangårn å träffade alle jonte å ngn brud. Å efter töntiga beteenden så drog vi därifrån å hem t mig. jonte kom upp en stund sedan så kom även angelina. slutade med att abgelina sov här med mig åså:p



Idag har jag bara legat i sängen typ å så. Tråkiga nyheter oså, men de löser sig nog. så fick äbdrade planer å ska träffa några polare å bara ta de lugnt ist. 

.

2014







I dont wanna talk.

2014



fick hem denhär idag

hej, jag hade egentligen monologcafée idag men eftersom jävla läkarbesöket idag fick mig till gränsnings punkten så ville jag bara hem å sova. så mamma följde mig hem å vi la oss bara å tog de lugnt. fick i mig lite mat med lite vilja iaf å nu ska jag bara hoppas att game of thrones gör mig glad. 



sorry

2014



Allvarligt sorry för jag suger på att blogga men jag har så mycket som är på g. Nationella. Och massa mera men ja. Det är helt ok med mig annars:D


Jag söker någon..

2014



Jag söker idag någon med sjukdomen hydronefros. Jag vill träffa en person som förstår de jag går igenom inifrån å ut. För att förstå att jag inte är den enda, å att få möta denna person skulle fylla mitt hopp. 





HAHA

2014







Hår kaos

2014



Jag ville göra slingor i min egna hår färg å blev tillsagd att man måste avfärga först. Så från fredag till idag då frissan fixa så har jag sett ut såhär 


SLUTRESULTAT:


Lite för ljust än vad jag är van men jag är SUPERNÖJD! 

Har inte bloggat så mycket men jaa.. fick en infektion som var på g till njuren så har inte mått så bra. ..