äntligen❤️

2014







Ledig

2014



Hejsan!
Igår så var det Paradise plus så jobbade jag. Gick väl hyfsat bra och så. Kom hem och gick och la mig efter PH ungefär men är ändå ledig idag:)
Hade utvecklingssamtal 12.15 sedan var det hem efter de. Gick väl ändå hyfsat bra för jag är duktig:] hihih
När jag väl kom hem käkade jag och stefan kyckling och potatis och nu har han dragit sig till bussen för att fara hemåt:)
Snart blir det dusch och sedan jobb klockan 17.00 ikväll! wiho!
Imorgon är jag också ledig så det blir najs:) 
 


Far and square

2014




Hahha jag dör. så jävla sant, för i skolan är jag BARA med angelina å emelie. 

har pluggat och gjort bort rester idag, å imorgon så blir de att göra bort mera!
bebe försökte överraska mig genom att komma hit men eftersom han inte har internet på telefonen så failade han ganska mycket. hihi, men mötte han å då förfrös mitt blöta hår xD 
ganska coolt:) 
men vi var nyss på max å stefan å eric köpte mat å jag tog en promenad:)! 
nu äre snart sovdags:) 



Rent

2014



Hejsan, imorse så vaknade jag lite väl sent. Jag somnade och hann inte se en timme av ''Rent'' filmen. Men hann iallafall till skolan och var bara någon minut sen.
Efter första historia lektionen var det lunch somsagt och vi käkade på droskan och idag var det uppstektpannkaka:) och det är inte direkt dåligt om jag får sga det själv.
menmen, sedan så blev det att gå igenom det vi ska ha på vårat gehör prov vecka 8 så skrev ut en massa papper typ 4 gånger eftersom att det var tydligen inte lilla jag som bara ville ha papper... :P
menmen, och när vi väl hade usik så drog vi till aulan för att se klart filmen rent, och såklart så fick jag inte heller gå ut å titta från min dator utan fick en snabbgenomgång om den första timmen. Och det var tydligen mest tråkigt i den första timmen. Men iallafall vi såg klart den här filmen och satan vad tårarna flödade.
Och den här filmen är gjord av en musikal som heter Rent då. Och det handlar om livet, kärlek och AIDS. Och hur dom ska kunna bekämpa det hårda livet de flesta lever.
Och jag måste bara säga, att jag tycker ALLA borde se den här, särskildt dom människorna som har något emot/ äcklar sig av folk med AIDS. Jag har aldrig varit en som dömt/blivit äcklad av folk med AIDS och det är nog mest för att det är inte vanligt där jag bor. Men, jag skulle aldrig dömma någon med AIDS mer än en person utan. Eftersom att AIDS är en dödlig sjukdom som är liknande till vilken annan sjukdom som helst, förutom att det inte finns något botemedel.
Och efter den här filmen ville jag bara gå ut och göra allt för att hitta ett botemedel för AIDS. Det är helt galet hur sorglig denna film är och hur svårt det kommer vara att sjunga just ''Seasons of love'' som vi har på musiken och även låten ''Will I'' När man har sett i vilka stunder dom kommer.. 
Aja, tänkte iaf dela med mig av en av låtarna nu.
Men mer för min kväll, så får vi se om jag måste plugga på seminariet imorgon eller om jag drar iväg på cheerleadingen ikväll!
 


69 år sedan

2014



För 69 år sedan så var det andra världskriget. 27 Januari är minnesdagen för alla som dog där.
Gå in och läs artikeln varför vi aldrig får glömma förintelsen. Klicka på bilden för att komma dit.
 


Inte min dag idag.

2014



Hejsan, imorse började min dag av att jag mådde lite halvdåligt så var hemma en lektion innan lunch. När jag väl tänkte ta hand om min hals så värmde jag te. och såklart så ska jag dricka det nrä det är alldeles för varmt och bränner mig på läppen så blev alldeles röd. Och såklart har min läpp en tendens att ge mig munblåsor när jag bränner mig så har världens rödaste och fetaste blåsa just nu..
menmen, gick hyfsat bra idag förutom att halsen förstörde på sången och blev less. menmen.
Blev även ingen extra sång idag för läraren var sjuk så jag drog och mötte en kompis som skulle söka på online.
Och nu sitter jag då här hemma i soffan och ska snart äta och även byta om dåra:D
men vi hörs nog senare !


Nice wakeup call (borrning från grannen)

2014



hejsan tänkte berätta lite om min helg.
På fredagen så var planen en stor tjejkväll med mycket mys och dylikt. men så blev det inte. Slutade med att jag hade en pojkvän som var ute på krogen med polare och julia blev mitt umgås offer då. Vilket jag inte klagade på. Så vi satte oss på hennes golv och njöt av varandras sällskap helt enkelt. Rensade ju somsagt garderoben och julia var en person som ville pröva lite kläder och jag blev så glad att mina kläder kan glädje och passa mycket bättre på någon annan än att jag ska behöva kasta dom.
Menmen, vi satt på hennes rum till runt kvart i två tills vi gick för att möta upp grabbarna på max då. Så utspringande kom en glada pojkar och en kille som sa '' Är de ni som är julia och saga?'' vi nickade då, och då sa han ''vi har har hört så mycket om er.'' Så vi förstod att våra pojkar pratat och berättat om oss så en stor kram blev det efter det.
Sedan gick jag och julia in för att köpa mat och möttes upp av folk som Sture P, andre och tove dåra. Och det var väl trevligt att träffa folk. När klockan närmade sig halv tre gick jag och stefan hem och la oss i sängen för att sova.
 
På lördagen så vaknade vi vid tolv och klev upp och fräschade upp oss lite. Jag spelade lite GTA och stefan bytte av mig i omgångar tills hans mamma och mormor, och L-E kom för att hämta upp oss.
Så då for vi till hörnefors och drog på HH för att köpa byxor å sånt åt stefan. Och han fick hem sig ett riktigt snyggt par faktiskt!
Vi drog på ICA och köpte godis som kostade 49 kr kilot så det var fettvärt. och drog hem och tittade en massa The unit. Det gick våran dag ut på.
 
Idag så vaknade jag vid 8 tiden för att ta bussen hem vid nio. När jag var i stan så gick jag hem och la mig igen, för att jag skulle jobba 12.45 men den bussen som gick var bara vid nio. Så jag sov ungefär till 12 och klädde sedan på mig. Mötte upp julia och drog på jobbet. Gick halvbra idag men jag är nöjd med mig själv. Om ajg jobbar ett dubbelpass utöver det jag jobbar nu så har jag jobbat 54 timmar när denna period är slut, vilket jag är jävligt nöjd över mig själv med. Jag tycker att det är skitkul.
Vid kvart över fyra kom hanna till jobbet för att äta och sedan skulle hon jobba, så pratade med knasbollen en stund sedan så drog jag mig hemåt för träning.
på Cheerleadingen idag höll vi på med bygg på axlarna. Vilket var hårt arbete, men riktigt kul. märkena man har på axlarna är galna XD.. och ett lår oxå. 
Men det såg ungefär utsåhär det vi gjorde iaf. 
 
och ja, efter det så for jag ju hem och såg 12 years a slave. Och helvete vad jag grina. helt galet.. Den är seg att se igenom men helt klart värd att se. 
Men nu blire the unit iaf och bjuder på ett klipp från imorse at my house.
 

 



på dagis var jag söt.

2014



 


fredag yo✌️

2014



 



Leonardo DiCaprio

2014



 
And then there's that person
 


danish nya

2014





Tumblr räddar mitt liv

2014



angående Justin Bieber's gripande. Hah, asså det sjuka är att han verkligen kan få fängelse för det där men han ser inte så brydd ut med sin hög av pengar liggandes på banken.
hahah, this shit is craycray
stackars lilla katten XD..
 
Från filmen Frost
nåådigt söt
 
 


Chris medinas nya låt.

2014





Yrsel och dålig syn.

2014



Så jävla hemskt dag har jag haft idag. Jag var astaggad på att gå till skolan och kämpa på mattelektionen men när jag vaknade hade jag världen huvudvärk och var hur yr som helst och det har kommmit och gått hela dagen, så jag var tvungen att anmäla mig sjuk i skolan och från mitt jobbpass idag så blir bara att återhämta sig och ta en lugn helg för att jobba stenhårt nästa vecka.
sjuktless och orkar inte skriva just nu-
 
hitta dock några gamla bilder via bdb


Jobbdag och skola

2014



Tjenare, nu är vi tillbaka på en vanlig måndag.
Imorse var jag iväg på ett besök för byte av mina p-piller, eftersom att jag själv får världens mensvärk med mina. Så att vad jag fick som respons var helt enkelt att jag ska käka dom här eftersom jag nyss köpt nya och när dom tar slut ska jag även fara på ett nytt besök och se om några andra kan funka bättre.
Efter det blev det att göra klar min fairytale och sedan dra iväg mig till skolan dåra.
Och när jag väl kom dit så hade vi en praso elev från Grubbe som var där och vi hade först sång såklart. Var riktigt krasslig i halsen vilket är lite småttdrygt men jag fick härda.
Gick lite halvers menmen.. efter det så hade vi faktiskt dans och det var en riktigt rolig lektion idag faktiskt och gick oxå skitbra!!
 
Efter skolan så drog jag mig till subway för att träffa upp Vendela och hennes kompis dåra. Och vi bara satt där och pratade en stund för idag var en tråkig dag hemma hos henne.. :/ Vila i frid Saga!
men ja, och då så for jag hem efter ett tag och lagade min egna middag faktiskt XD blev lite halvers middag men gjorde pasta och korv på ett litet spex sätt som jag fått äta hemma hos familjen blomberg! det är faktiskt riktigt gott. MAn tar rå korv å kokar bara pasta och sedan så her man i en drös me smör i pastan när den kokat färdigt och kasta ba i den råa korven. Smakar faktiskt skitgott!!!
Och iaf sedan drog jag iväg mig på jobbet idag som gick faktiskt hyfsat bra! :)
Lyckat och när jag vet hur mycket jag kommer tjäna efter en månad här så blir jag överlycklig! Jag kommer kunna köpa in lite behövligheter osv oftare. 
Direkt jag kom hem så satte jag igång 3:an och satte mig och titta på ph. 
menmen, nu är jag iallafall hemma och ligger å myser i sängen och ska se lite BB.
Men ja, så vi hörs väl imorgon då!
 
OBS IMORGON ÄR DET OFFICIELLA KRAMDAGEN!!!
Friends give us the courage to lift the blinds of our hearts, and to open up and show what we generally keep hidden from the rest of the world. 


Jonas Borchert

2014





Bestseller after break

2014



hejsan, igår blev det filmkväll me mamma owe eric å stefan. vi käkade massa godis å gott å sedan däckade jag i soffan .. Stefan å jag gick å la oss efter "Snabba cash 3" å somnade direkt. 
 
imorse vaknade vi båda innan 10 å var skitpigga. så vi klev upp å tog de lugnt ett tag innan vi gick till stan. han skulle ta buss å jag skulle på jobbet. så mötte upp julia å jobbade:)
vann en najs halsduk så jag blev faktiskt nöjd. vid kvart i fem var jag hemma å skulle träna! så bytte om, åt å for till träningen. 
idag vare gymnastik å de gick skitbra. kör mjukisar nu att lära sig:] skittaggaaaad ❤ 


 


Orkar inte riktigt

2014



Sitter å ser breaking bad å ba degar i sängen. Behöver sällskap å härliga vänner just nu. för mycket känslor sen igår å för mycket allt. 
jag orkar inte. 





Jag vet inte om jag skulle tacka dig eller hata dig

2014



om du skrev sådär så vet jag inte om jag skulle tackat dig eller hatat dig. kanske tackat dig idag, men hatat dig en lång period. men även tackat i längden, de är de värsta.. att inte veta. 

Hey å godmorgon, inatt så sov jag hyfsat dåligt tyvärr men vad ska man göra åt de egentligen? 
nu sitter jag på toa(aa) å ska alldeles strax göra mig redo för dagens soffäventyr! Men iaf, idag vet jag inte vaf som händer egentligen. ba mysa hemma lr ngt tror jag. menmen. nu ska jag upp å så, så vi hörs
bild från gårdagens lektion. 



i spread my wings and i'll learn how to fly

2014



hej, jag vaknade någon gång runt 18.00 kanske xD dunno exactly men iallafall, då klev jag upp å satt ba å kikade runt här hemma typ. men iaf, fick kött till middag å gomaten för mamma ville lyxa till det. å sedan efter det så kom angelina:)! så vi sprang ner till lotta å jag började fixa hår. På en kvart typ så kom Emelie så mina girls var där. 
Vi kolllade igenom gamla saker där i början å när lotta å mamma for så fick vi gå ner å roa oss. vi lekte "en lek" vill inte spoila så när de väl händer får folk veta!!! så jävla stolt,lycklig å glad iallafall. men ja, när jag väl kom hem så sprang jag till huset å in i trapphuset å så ett gammalt ansikte. hjärtat bara rusade men jag sprang upp. 
å när jag väl satt på toa så kom jag ut å fick krama om Owe. blev känslosamt men så mycket lycka å glädje även. glad att se honom å få krama om honom. Så jag saknat honom.. 
 
men iaf, fick även en sjukt gullig present av angelina som vi alla 3 tog på oss direkt. 
älskar alla i min omgivning å tack för ni hjälper mig genom de svåra(L)
 




this is what i want some day

2014



någon som älskar mig å är stolt över det så att han vill låta hela världen se..vill se någon höja sin näve upp i luften endast för han vet att han har mig. det skulle vara underbart.
 

Amen tjena hej iallafall! Trevlig fredag. Jo, igår så var sista dagen på utbildningen på online så jag tog det bara lugnt där en stund efter och la mig i sängen med stefan. somnade kanske just innan tolv vilket gjorde att när klockan ringde halv sju var jag död. måste få lite till sömn.
så att jag klev nog upp och vaknade igen klockan åtta å fick panik. så jag skyndade mig och klä på mig och borsta tänderna och brydde mig inte om så mke annat å sprang till skolan. Eller näe, jag sprang inte, jag var trött och gick.
menmen, vi käkade på subway idag och det var ett tag sedan så smakade gott, men fortfarande är det inte någon mat XD...
men efter det var det svenska och jag fick världens mensvärk så jag gick hem och tog det lugnt och tog en dusch. sedan la jag mig i sängen och myste ner mig och har sovit tills nu. Stefan for hem 14.30 så jo, jag sa hejdå till han innan jag duscha och la mig ner Xd..
aja, men nu ska jag invänta mat sedan blir det GIRLHÄNG.


Nöjd med mig själv

2014



Kom nyss hem ifrån jobbet å de gick riktigt bra idag å är supernöjd! 
När jag kom hem så fick jag träffa bebe å äta mat. 
Nu äre paradise så hörs!


DE VET DU LEVERERAR

2014





Saker jag vill göra när jag fyller 18.

2014



jag fick en fråga om vad jag ville göra när jag fyller 18 så tänkte radda upp lite saker som jag ville pröva på.
  • KÖRKORT
  • Köpa bil
  • Flytta ut och pröva leva mitt egna liv med den jag älskar
  • Pröva en krogrunda
  • Fara på tomorrowland!!!!
egentligen så vet jag inte så mycket mera just nu, men det där är nog lite som jag ser fram emot att fylla 18.


Historia och gamla vänner.

2014



Hej, jag vaknade imorse och hade faktiskt sovit ganska bra. Är riktigt trött nu men det får jag ju skylla mig själv med:)
Åt på droskan idag för minerva ettorna skulle äta där oxå, så jag fick träffa Olivia, Julia S, Eyasu, Maya, Johanna, Lina, Markus, Kalle och massa flera. Väldigt många från CH och några från andra skolor (utgångselever 2013) jag känner. Riktigt kul, och diskuterade lite me kalle om våran CH träff snart. Blir fettnajs.
Men nu äre historia sedan teater och då ska jag hem efter det och sova en stund så jag orkar med arbetandet ikväll. Julia ska oxå dit fast hon jobbar för sig men det blir trevligt.
Sedan är bebe hos mig när jag kommer hem och då blir det paradise 22.00 sedan sova gott.
yupyup. men ska jobba lite nu så hörs:)


Ashton Kutcher, 2001.

2014



Hej, jag gick igenom tumblr och såg ett fakta som jag hört om för jättelängesedan. Det är nämligen om Ashton Kutcher som hade en flickvän 2001 som blev mördad av en seriemördare, Gargiulo. Hon blev knivhuggen en kväll när Ashton sa att han inte hade tid för att gå på en av deras dejter så då begav hon sig hemåt. När han sagt att han skulle ringa senare den dagen så svarade hon inte. 
Han for då till hennes lägenhet runt 22.45 och knackade och bankade på dörren. Hennes bil var där och lamporna tända men inget svar. När han väl tittade genom fönstret så såg han att det låg vad han trodde var rött vin utspillt på golvet, men hittade sin flickvän knivhuggen till döds. Hon blev knivhuggen av denna person 35 gånger och Gargiulo mördade 3 st personer och misslyckades med den fjärde som tur var så man kunde få fast honom. Riktigt hemskt. Mycket man inte vet.


me at the cluuuub.

2014





I slutet av veckan!!

2014



taggar 




livet suger.

2014



Fick inte sova någonting inatt heller.. Så drog mig upp till skolan med bara 2 timmars sömn.. Hade sång första lektionen och den arbetade vi inte så mycket på utan pratade mer om själva projektet vi ska börja med.
iallafall, sedan blev det historia och direkt jag försökte va duktig och anteckna så gick han igenom allt sså jävla fort så jag hängde då inte med.. lame. 
blev iallafall potatisbullar och bacon till lunch på droskan.
Aja, efter skolan så drog jag till stan med Emelie och köpte en dricka och lite godis till utbildningen ikväll. så nu är jag förberedd och redo för att sitta på utbildning 5 timmar. 
När jag kommer hem blir det att hoppa in i duschen och se paradise om jag så orkar. 
Men hejaheja!
 


Onödiga kommentarer

2014



Jag får så jävla onödiga kommentarer hela jävla tiden som petas bort. Helt enkelt så räcker det nu och alla vet tydligt mitt svar. Det här är min blogg och mitt liv, nog snack om något annat eller dra in någon annans liv. punkt


Känner mig ganska duktig.

2014



Hej, jag har nu städat hela mitt rum som såg ut som ett bombnedslag och faktiskt rensat och fixat med min garderob.
Det var tänkt att jag skulle ta tag i det här direkt efter skolan men när jag kom på idéen med en powernap så drog jag nog ut på den lite och sov ifrån ca 14.00-16.30.. Det var inte som ajg planerat och jag hoppas att jag kan sova inatt.. 
Aja, jag bytte även teckensnitt på bloggen eftersom jag tyckte att det såg ut som förut för mycket så jag tog ett annat. Skitkul faktiskt att man kan lära sig så mycket saker snabbt och att jag inte kunde fixa min egna blogg förut och bad andra men att man kan faktiskt lära sig saker om man kämpar:D
Ska även försöka fixa smileys på bloggen igen eftersom det varit ett stort problem för mig förut. Det har gått när jag haft andra designer jag gjort men just nu så går det bara inte.. lägger säkert in dom under fel ''head''..
menmen, 
jag rensade bort en hel kasse med kläder (En rusta kasse som liknar en IKEA kasse) och jag har ändå mycket kläder kvar. Det enda som saknas är en massa nya byxor som jag får köpa in när plånboken säger det.
Imorgon har jag sång på morgonen och en vanlig skoldag. Har även utbildning klockan fyra till nio på jobbet så att jag kan få börja jobba strax. Känner mig faktiskt riktigt taggad även om det kanske blir mycket slit, men det är det värt. Man måste ju kämpa för att komma någon vart eller hur?
 
Har även snackat mycket om planer om att fara utomlands i sommar och jag tror faktiskt det blir av. Funderar på Turkiet och det skulle va så himla kul att fara med vänner och vara borta och bara njuta ett tag.
Men vi får väl se! Nu ska jag iallafall titta lite på breaking bad och sedan se PH och sova. 
 
 
PS!Tycker alla borde titta in på den här. Klicka på bidlen för att komma till videon.
 
 
 
 


Will I lose my dignity? Will someone care? Will I wake tomorrow, From this nightmare?

2014



hej
hade engelska imorse när vi bara planerade in en uppsats vi ska göra nästa lektion så de va ganska chill. men sov ju somsagt skit inatt oxå så var ashungrig å trött. 
efter de så drog jag å emelie på droskan å de blev carbonara igen vilket jag inte klagar över. 
vi snackade en stund sedan så drog vi till musiksalen å angelina kom för andra lektionen den dagen. 
vi ska göra ngt arbete inom musikal å sjunga musikallåtar som vi sedan spelar in. vi har duetter å sånt där sen å då blev jag i en grupp som ska sjunga en ballad. ^^
fettnice. sedan sprang vi till dansen å vi gick till fel sal å jag som fick ont i magen drog då hem, å planerade å städa. men jg somnade direkt å sov tills nu. så nu blire städa sen äta å sova. 
snodde angies ipad lite. 



Who needs sleep lixom?

2014



låter bilden tala för sig själv. Blev en liknande natt inatt som i helgen. somnade vid 10 å vaknade igen just innan 3. funnnnnnny. så sov kasst. somnade igen vid 5 och klev upp klockan sju... eller nä jag vaknade då, och snoozade tills nu. hehe.
men ja, är även hungrig men kylen har ingen mjölk eller bröd så kan inte äta flingor, eller ens en macka. tvy usch blä.
aja, nu ska lilla jag börja klä på mig så jag kanske hinner sova en stund innan skolan XD.
 


För att du är bäst älskling.

2014





Splits

2014



hej, jag somnade vid 5-6 imorse medans stefan klev upp vid 8. Så jag sov till runt 12.00 och klev då upp. Vi degade bara hemma hela dagen tills vid halv fyra då mamma hämtade mig och stefan och vi skulle käka på vägkrogen. blev ju calzone då, vilket inte var den bästa maten innan en träning men det fick duga ändå. klagar inte;) 
men iallafall, jag for hem sedan och kramade hejdå till bebe. träningen började vid 17.30 och vi hade väldigt hård träning idag. Vi löpte mer än vad vi brukar + vi hade en hård styrketräning vilket var inriktat på ben idag. kommer nog tacka Fia som fan när sommaren är här och vi går runt med världens snyggaste rumpor XDXD hoppas det iallafall.
så nu ligger jag bara i sängen och ska se BB och försöka sova. så puss
 


Kul dygn, bra liv

2014



hejhej, å godmorgon klockan tre på natten.. jag sov ju till typ 15.00 idag medans stefan varit vaken hela natten å var jättetrött vid 7-8 så han ligger å snarkar här bredvid mig. Det suger xD 
-
Iaf, har mest sett The Unit hela dagarna nu å så. Jag har även sett mycket Breaking bad. Livet kretsar omkring BREAKING BAD. NANNANA 




Första skoldagen

2014



Drog ju till skolan imorse å var me angelina å tog det lugnt hela dagen. käkade på droskan, å jobbade en stund. 
efter skolan köpte jag en ny ansiktsrengöring å en kalender för att planera skolan :) 
snart ska vi t stefan å mys




What will I be, it's up to me

2014




Så börjas det igen. Idag är det första skoldagen sedan tar jag helg. MOHAHAHA

Jobbintervju

2014



Jag sökte jobb här om dagen och igår ringde dom upp å ville ha en intervju. såklart blev jag lite chockad å ba lol. men kul vare ju, så vi bestämde en tid redan idag klockan 1. Så ska dit på en timme å är ganska nervös. men ska bli kul faktiskt att kunna jobba ihop pengar till något kul i sommar. 




snabbfix med bloggen.

2014



HINNER INTE SKRIVa. det här får bli bra.


Såhär ser jag ut idag.

2014




idag så blir det möte me cheerleadingen inför DM, sedan så har jag även första träningen på länge. 
Lotta kom just förbi å hade med sig min försvunna tröja. Min syster hade gett den till en granne-.-... fucktard. 
aja, nu ska jag spöa stefan hörs


Leker för mycket

2014



Har lekt runt med min bloggdesign nu lite piff och puff. Fan va jag ångrar mig.. XD men måste fixa headern och vet inte om jag tkr att bakrunden är najs eller helt jävla spårad ... Xd hahah. dör natthumor


Inte så mycket att säga just nu.

2014



tja, mitt dygn är knas och jag har haft ganska fullt upp dom senaste dagarna med att inte göra så mycket XD.......
har bara spelat typ hela lovet och varit hemma hos stefan osv.
men hitills har jag haft ett skitbra lov och säkert gått upp några kilon. skulle inte förvåna mig.. damn haha.
menmen, jag skriver till veckan:D


a

2014





GOTT NYTT ÅR

2014



Hej och gott nytt år. Igår så vaknade jag och exem som jag fått av min nya rengöring existerar fortf (skrev ett inlägg om det men det försvann men jag använde mitt eucerin och jag tålde det inte å har exem i hela fejjan) och sminkade om mig 3 gånger pga jävla lösögonfransar som ajg inte kunde få på XD
men såg väl hyfsad ut me sminket och så. men ja. Så vid 3 gick jag och stefan in till stan och köpte strumpbyxor och satte oss på nordmalings bussen till hörne.
Där käkade vi gott och pratade en stund.
 
Vid 8 kom vi hem till mig igen och inväntade andre och julia sedan började vårat firande. Tog det lugnt och hade kul och vid tolv slaget stod jag med samma kille som förra året och fick en puss.
men ja. 2014 nu ja, så nu kör vi på!
 
OBS, tänker aldrig köa på max på nyår igen.