tulisbandulis

2013



'Johan Alander – Tjena Syrran


blueberry jumjum

2013



en bild ifrån i somras
 
Hej, sitter hemma just nu med stefan och väntar på gokäk.
I fredags var vid i tuvna jag och stefan och mös och badade och hade det allmänt bra. Lördagen så for han på lan och jag var med julia. vi tog sedan bussen och for på lanet och var med dem ett tag.
Runt två tiden TRORJAG så fick jag och julia skjuts av eppi tillbax och hela däcket höll på lossna så var inte hemma förrän vid tre. då satt i oss bara och pratade och lyssnade på musik och somnade efter fyra,
Stefan kom även hem till mig åtta imorse och la sig med mig, riktigt mysigt faktiskt.
 
somsagt nu väntar en myskväll med familjen! 


ÅÅÅÅÅÅKKA PENDEEELTÅG.

2013





Myser i tuvan !

2013



badade nyss me bebi


GOOD MUSIC FOR ME?

2013





Svar på Ida's kommentar

2013



Vad hände emellan dig och Sabina?
 

Svar: helt enkelt, så tänker inte gå ut med alltihop direkt här. Men avundsjuka är någonting som förstör väldigt mycket och hon kunde inte kontrollera å förstå en viss sak så det fick ett slut för oss. Jag hade jättebra tider med hon och så ibland, men det är somsagt. sätter punkt, vänder blad och gå vidare och ja, ibland saknar jag våra tider. men jag mår bättre nu!


Angående Talar ut

2013



Tack för alla fina kommentarer, det betyder mycket. 
Jag ska kämpa som fan. och jag älskar er. (L)


mittituvan

2013



hej, sitter i tuvan med mamma,stefan å owe just nu å har gokäkat!
De är ju gött sån här fredag. skönt å komma bort ifrån stan såhär ibland. JÄÄVLIGT skönt.



music.

2013





Talar ut.

2013





åh slutet .. XD

2013





Vårshow 2013

2013



Jag började skratta när jag sku sjunga oså å var jättenervös.. Men here you go!
 


SHOW ETT AVKLARAD

2013



HAHA
show ett är nu avklarad å mina ben skadade som två jävla as så gitarren höll på flyga i golvet. hoppas bara de går bra ikväll å jag inte låter skakis!



I can make u happy

2013



Älskling kom till mig inatt å drog ner
på mina nerver inför idag. Somnade oxå lätt (: älskar dig bebi



Showtime om en timme

2013





Johan Alander blir min nattvän.

2013





Less.

2013



Tänker iaf lägga ut en förklaring imorgon.. 


Svar på härlig kommentar.

2013



Vendela:
du är så duktig att du ens orkar kämpa igenom allt det fattar jag inte men du är så jävla stark och jag älskar dig och finns om du vill prata och idioter som säger idiotiska saker om din njure kan bara dra åt helvete,dom vet inte hur det är att ha de som dig och ligga på sjukhus ganska ofta eller dom "hon" jag älskar dig och önskar dig all lycka i världen att det kommer funka för dig resten av ditt liv och att inte njuren kommer att förstöra<3
 

Tack vendela för stödet. Det betyder jättemycket. Saknar dig gullet


Fyfan,

2013



Jävlar som ska gå in på brutala saker över kommentarer raderas direkt .. fyfan.


Vårshow

2013



har tränat på vårshowen hela dagen och imorgon smäller det.
Står på scen klockan 12.00 och 18.30 och sjunger :) Många duktiga andra ska också uppträda.
Det sker på min skola i gympasalen och är jättenervös bara av att tänka på det.. 


The collection

2013



Till er som sett "The collector" så vill jag bara meddela att de finns en fortsättning. "The collection"



Det spelade ingen roll att jag hade en njure i samma skick som en gammal ut sliten t-shirt.

2013



Vi hade ett arbete i skolan om att skriva en krönika och jag tänkte dela med mig av den.


 

Enda sedan 2002 så har jag haft en sjukdom som heter Hydronefros. Det är en njursjukdom som gör så att njurbäckenet sväller upp och täpper igen urinröret så att ingenting kan komma igenom ner till urinblåsan. Vilket gör att då sliter det ut och njuren växer. I mitt fall så opererades jag först i Umeå och missade en hel del av sexårs. Jag var tvungen att fara vidare till Uppsala och spendera 6 månader på ett sjukhus.

Men i den åldern jag var i då så spelade inte frånvaro så stor roll.

Jag gick på medicinering enda sedan dess i två år men tillslut när jag inte fick några återfall så slutade jag ta medicinen.

När jag kom upp i andra terminen i åttan så började återfallen komma tillbaka och det blev mer sjukhus besök än på många år. I slutet på första terminen i åttan så var jag mer på sjukhuset än i skolan vilket påverkade mina betyg.

Terminen därpå i nian så var det sjukhus besök en del av min vardag och jag började gå på medicin igen. Nu hade min kropp börjat att stöta bort den medicinen så den hjälpte inte någonstans. Jag åt den konstant men inget ändrades.

Det kom till att ha kämpat en hel dag i skolan tills jag kunde inte vara med mina vänner på grund av viss smärta. Det gick till och med så långt att ambulansen fick komma upp till mitt rum och hämta mig där liggandes i smärtor på golvet.

När jag väl fick ta mig tillbaka till skolan nu och det kom till de första betygen i nian så bröt jag ihop totalt när jag såg dem. Att hur min kropp hindrade mig ifrån att leva mitt liv och kunna klara av skolan. Det var då jag sa ifrån. Jag ville ha hjälp och fixa det här.

Nu går jag sista terminen och har inte nog bra betyg för att ta mig in på den linjen jag vill, eller ja någon linje..

Den hjälpen jag bad om var inte så stor. På grund av en sjukdom som påverkar skolgången så fick jag inget stöd på grund av det. Jag hade samma regler som alla andra, vilket ledde till hög frånvaro. Det spelade ingen roll att jag hade en njure i samma skick som en gammal ut sliten t-shirt.

Det jag tycker är jobbigast med det här är att när man väl har en sjukdom som påverkar skolgången så mycket som min sjukdom gjort så tycker jag man borde få något speciellt stöd för det. Nu väl i mitt betyg kommer min frånvaro stå. Och vad ska gymnasiet jag sökt till tro? Dom kan tro vad som helst, att jag är en bråkstake som skiter i skolan totalt medans läget är egentligen att efter att ha kämpat sedan fallit och kämpat och fallit så ger man upp.

När jag väl tyckte att skolan var jobbig så kämpade jag med all min livskraft, men när jag väl hamnade på sjukhus om och om igen så slutade jag kämpa. Det var då jag brast ihop totalt av att se mina betyg. En människa som har ADHD eller dyslexi får extra hjälp, men någon som har en inre organ skada vad får jag? Ingenting, en klapp på axeln som känns som ett slag i magen.

När jag väl bad om hjälp som en vanlig människa, att säga att jag tyckte det var jobbigt då fick jag hjälp. Inte för att jag legat på sjukhus med hög frånvaro, utan för att jag sa att jag behövde hjälp av andra skäl tex att jag inte förstod. Det stör mig.

Samhället för mig är svårt att förstå. När jag nog väl berättade exakt hur allt låg till, så var det kuratorn som dom tog in i det hela. Att jag var deprimerad och annat dylikt för jag hade en sjukdom jag måste leva med hela mitt liv. Men när jag väl berättade om att jag låg efter och inte förstod så fick jag den hjälp jag behövde för att iallafall orka försöka och få stöd.

Det jag lärt mig dock med det här och med att ha denna skada är att så länge man säger ifrån på allvar en gång så kommer det inte ske någon förändring. Men när man väl säger ifrån om och om igen och bokar möten som behövs och gör något stort av det så blir det förändring. Så vad som än händer att man har det jobbigt hemma eller bara en sjukdom som stör en, så kan man få den hjälp man behöver om man gör sin röst hörd.

 


Tula

2013





Påväg

2013



Vågar inte fara hem med en sjuk mor så rymmer till sävar inatt igen(:



lights will guide you home

2013





Tja

2013



sitter hos pappa just nu å gör ingenting.. allmänt lame alltså.



I just wanna feel this moment.

2013



Sitter just nu på spanskan och lyssnar på musik.
Har planerat upp min krönika också, lär bli kämpigt med det går bra.
Kämpar på för våran skull, ingenting annat. (L) Jag sov i sävar inatt och firade stefan igår. 
Vi låter ingenting förstöra det här, jag ger aldrig upp oss.
älskar dig.


Stefan Emanuel Thörnblom.

2013



Grattis världens bästa pojkvän på 19:års dagen.
älskar dig mest i hela världen och tillsammans klarar vi allt.


Men cool

2013



Skypar med gammgo alek :)


who will love you

2013



Idag är det fredag och jag sitter i skolan atm. Blir att dra till stan först efter skolan. Sedan vidare hem och packa lite grejer sedan möta upp stefan (:
Fick en glad kommentar av en Kim om mitt videoinlägg så jag funderar på att göra en till någon dag framöver :] vi får väl se.


HAHA

2013



Only pandas looks good with black circles


DRA ÅT HELVETE

2013



SÅ JÄVLA LESS. VARFÖR JAG HELA JÄVLA TIDEN. :(



ut.

2013



springer en bit nu :D weyo.

Babblade å babblade.

2013





Learn me hard or learn me right

2013



jag just nu

Sitter just nu och äter fruktsallad och gör inte så mycket. Har sett Holes filmen idag också och den rekommenderar jag starkt! läs boken först, sedan så ser ni filmen. det var en asbra film som hamnar på mina favoriter just nu tror jag. grät lite mesigt sådär en stund.
Ska iaf städa idag och duscha och plugga ganska mycket och göra bort arbete. lär bli najjjs. '
bjuder på en gammal mysig låt än så länge.
 


lite bilder

2013





Hold on tight..

2013





I can't change, even if sometimes i want to

2013



Sitter på bussen in emot stan nu. Mår lite halvers så går antingen hem å jobbar lr far t skolan iaf. får se.



Dag 31 – Första kärleken

2013



Min första kärlek är jag hundra procent att det är den jag har nu. 
Stefan och jag har pratade lite granna för något år sedan lite då och då, men då var det som inge mera med det. Vi slutade snacka helt och blev då någon gång in emot sommaren snackade vi bara en gång och inge mera med det heller som.
Sista augusti så skrev han till mig en liten kommentar bara på en bild jag hade och bad mig höra av mig. och det gjorde jag då. 
Och efter det började vi som bara snacka och at that point var han bosatt i stockholm. Vi bestämde bara att vi skulle ses när han kom och då var det som dom goda vänner vi blivit av att snacka. 
Vi snackade natt och dag hela tiden tills vi sågs. pratade om allt möjligt. 
 
När han väl kom till Umeå igen så träffades vi utanför pressbyrån och direkt jag såg han blev jag helt såld för honom. Förut hade vi ju träffats och så men när vi började snacka insåg jag hur han var som person och så. Han var alltid glad och fick mig alltid att le. Vi umgicks dagarna in och ut och hade så jävla roligt vissa tillfällen medans ibland så satt vi bara och gjorde inte så mycket. Men han var ändå roligast för mig att vara med at that point.
När helgen kom den veckan så tog jag med honom,blomman,johanna å hanna ut till tuvan. Där badade vi och hade en av de bästa kvällarna i mitt liv.
Jag kommmer ihåg hur jag la mina ben över honom's i badtunnan och sedan så lyfte han upp mig så jag satt i hans knä. och då kände jag bara att känslorna blev bara starkare och starkare. 
Jag var rädd, så när vi gick in i huset gick jag direkt till sängen för hela huvudet snurrade. jag var så lycklig men så rädd. Visste att inget var möjligt vid den punkten. Men han kom springande i kalsonger å en tröja dyngsur och försökte få med mig att bada med alla dom i mitt badkar. Han och blomman blev helt sålda för det. 
Men jag kunde inte, så jag stannade kvar i sängen. 
När vi alla sedan skulle sova så låg han bakom mig hela natten. Det var jättemysigt. Vi delade allihopa på en stor säng så det var helt underbart. 
 
Dagen efter så for vi iväg till stan och då var det som att smälta ner känslorna och försöka hålla dem i kontroll. Var svårt att inte säga någonting till honom men höll emot. Vi satt då och käkade kinamat och hade det jävligt trevligt han jag och hanna. Då kändes allt riktigt bra. 
 
Dagarna gick och allt blev jobbigare att hålla inne. För vad skulle jag göra? Säga att jag hade känslor för honom och så sedan kanske han inte känner något tillbaka? sKulle vänskapen vara körd då? 
Iallafall. nu spolar vi fram en bit till den 27 september.
Jag gick runt en vanlig dag med hanna i stan och han och jag skulle då ses. Vi stod vid ur&penn och då fick jag bara ett sms
''är du bög?''
jag svarade ju som bara ''ja lite durå?''
då fick jag till svars ''nej är dödskär i dig?''
Då stannade jag bara upp och läste det om och om igen. Jag tänkte bara.. '' driver han med mig eller är han seriös?'' 
Vi träffades senare och då började blomman driva om massa me brandbil och massa sånt där men jag förstod ingenting. 
 
Jag gick då hem på ett tag och då så sa han att vi skulle prata. Då gick det runt i mitt huvuud att han drev med mig.. och då var jag bara rädd och ledsen. men var inte säker. men sedan låg vi där. Han kom hem till mig och la sig i min säng och jag frågade vad han skulle säga. Det tog en liten stund men sedan kollade han upp i taket och sa '' ja men jag har börjat få känslor för dig åså''. 
å då blev jag helt varm inombords. han var rädd som jag att säga det, men han var stark nog och sa det till mig som jag inte vågat säga till honom än. så vi låg där ett tag och tittade varandra in i ögonen tills han kysste mig och det kändes som jag flög. flög bland moln. och vi bara låg där.
 
När klockan gick så skulle han hem, och det kändes jättejobbigt.. jag ville verkligen inte att han skulle dra. så jag följde honom en liten bit. men vi tog en liten omväg. vi gick förbi stadshuset och satte oss vid ett träd. där myste vi och pratade i flera timmar. och där kunde jag stannat förevigt. 
Jag vill nog säga själv att det är mer däär allting började. Vid trädet. Jag visste att jag älskade honom.
 
På onsdagen därefter så hade jag aldrig tagit mig modet att säga vad jag ville ha sagt. Så då satte vi oss ner och det tog jääättelång tid för mig att få ut orden. jag ville ha dem sagda men jag vågade inte. men eftersom hade vågade säga till mig att han hade känslor för mig så vågade jag ta steget till det här. 
När orden kom ut..
'' Jag ville bara säga att...... jag älskar dig''.
och sedan den dagen så var det han och jag. Och det har det varit nu snart i sex månader.
 
Han blev min bästavän, min första kärlek och vardag. Vi har varit med varandra, skapat minnen och gett livet mening. iaf mitt. 
Han fick mig att ändra sidan på så mycket, och få mig att aldrig underskatta mig helt. Att vi kan klara allt och verkligen våga försöka. Gett mig starkare självförtroende. fortfarande det är inte jättestarkt men det har blivit bättre och det kännns helt underbart.
Den kärlek jag har med honom är så magisk och precis som den som mina föräldrar berättade om när jag var liten. Vi har ju somsagt haft det tufft då och då, men vi har alltid klarat av det och det kommer vi alltid göra. Han är en sådan underbar killle och hans leende kan få hela min värld att vändas tillbaka som den ska. 
Hoppas verkligen på föralltid med dig Stefan. Du är det finaste jag vet och jag älskar dig mest i hela världen.
 


Gotta fix that calendar i have.

2013



 
Jag är nu ju 16 år gammal och bor somsagt endast hos min mor. Jag äter konstant medicin för att jag har en sjukdom som heter Hydronefros som även försöker att begränsa mig. Men det kommer jag aldrig låta den göra. 
Jag har alltid även varit jätteduktig i skolan. Hela tiden tyckt att det varit kul och inte haft svårt för det. Förrän andra terminen i åttan tror jag det var då jag började fick ligga på sjukan så ofta. Jag hamnade efter och kämpade upp det, hamnade efter igen och kämpade upp det, hamnade på sjukan osv hela tiden. och tillslut orkade jag inte nå mera. Då gav jag upp. 
Jag satt i skolan men arbetade inte. Tänkte bara inte alls. kändes som jag gick runt i ett skal.
Tiden gick och tillslut kom vi till betygen, och när jag såg mina betyg nu inför nian första gången sprang jag ut ur klassrummet och började gråta. Jag hade inget att jobba med, ingenting gick bra. och då kraschade jag mentalt helt totalt. kände mig helt värdelös som att jag inte var värd att få någon hjälp alls innan det var försent. 
Jag började vara i skolan mer men mina sjukhus besök ökade och ökade och jag var mest hemma. 
Efter jullovet ville jag kämpa igen. Det var tanken. Men då var det sjukhusbesök redan i början och då sa jag '' operera ut njuren annars äre inte ens värt att jag försöker i skolan längre ''.
och det är verkligen så det känns. 
Tillslut så fick jag e konstant medicin som gjorde så jag slapp ALLA sjukhusbesök hela tiden. Jo,var på någon koll då och då. Men just nu så var sjukhuset inget problem. då var det skolan och min mentala hälsa kvar. mådde inge bra alls. 
Sedan nu så har jag nått målet att försöka kämpa så mycket jag kan. jag tänker klara det här och försöka. jag ska in på gymnasiet.


Taggad

2013



Hahahahahahah..
jag insåg just att jag får sätta upp mina bilder idag:)



''hoppas att han inte fattar''

2013



på min skärm just nu
 
Sitter just nu och gjorde en Artikel om något jag inte ens följde med på.. Haha, men blev klar iallafall och blev ganska nöjd så jag hoppas det går bra ändå :)
Jag känner mig lite bättre i magen nu och har inte ont eller någonting så det är rätt så skönt. Nu på lunchen blir att dansa jävel för att försöka lösa ett problem. Mhm, vi får se hur det  går iallafall. 


you can get it if you really want

2013



vaknade upp med cp magknip men vid sju tiden sket jag i allt å klev upp ialllafall. inge jävla slashas längre. ska till skolan även om jag har feber typ :)
iaf, jag somnade nån gång igår å dog typ i sängen.
när jag klev upp åt jag fruktsallad jag it orkade smaka av igår.
hade världens pain i magen så åt lite så jag hoppas de känns bättre snart!
Måste börja träna snart iaf, skulle varit jävligt skönt faktiskt..

idag så ska jag å julia träna på våran vårshow's låt å vi tränar säkert på dansen idag oxå!
hoppa på bussen ganska nyss efter att ha pratat en liten stund med piggy som stod i stan.
så nu blire bara att jobba sate i skolan för jag ska få bra betyg!



Din förlust.

2013



Sitter i skype med min bebis och pb just nu.
Sitter även och försöker lösa saker över bdb. Nu skrev jag om dig :) hejhej.
nämen. haha. jag har tråkigt.
BÄÄ.

MADELENE

2013



 
RMK & Toppen


Dator

2013



fick igen min kära dator idag. känns bra:) saknat den rejält:( 
suger med livet utan dator ärligt. känt mig faktiskt levande dock. gått och lagt mig i bra tid och inte gjorta annat skit. livet är bra utan dator... IBLAND.
 
Jag är iaf helt slut och vill bara sova nu men orkar inte ta bort sminket.. :p 
så har lite ilandsproblem nurå. :) 
måste flytta över alla gamla skitgrejer till den här datorn så jag får mina gamla shit. men det fixar jag till helgen :)


Jag glömmer aldrig den du VAR.

2013





Landa hos skolsköterskan.

2013



Hihi, stendöd påväg hem sen in till stan för att göra riktigt VIKTIGA ärenden.
nu ska jag iaf sova till sjukhuset sedan byta buss. weyo!

Jag klarar mig utan dig å de orden du sa, gör nu är du död för mig. jag glömmer den du är men aldrig den du var.



DONT LET THEM BRING YOU DOWN

2013



Jag är less på slynan,dö slyna dö

Har snart so å ska till stan en stund efter skolan. lär bli gött.
saknar min säng så jävla mycket just nu:(



check

2013



Haft nationella idag å dansat ganska mycket så är jävligt trött i kroppen...
ligger å drygar med mig själv å saknar att mysa.



helt slut körd

2013



pluggat i nästan fem timmar nu å lägger mig i sängen med en suck å ett häfte att läsa igenom.
känns nervöst.. man sku börjat plugga för längesen men ska göra de bästa jag kan iaf!



nationella plugg me jullan!

2013





Snap back to reality

2013



.. oh there goes gravity

sitter i skolan nu å får ju damp på läraren. ber om frågor å vad man ska kunna till nationella å de enda jag får är ett gammalt prov som it har rätt fakta.
jävla cp.

iaf, inatt sov jag inte alls bra. dock vaknade jag runt 5 å då blev allt bra igen. då kändes livet värt iaf. (L)
tack älskling för de.
du är bäst.

iaf idag lär va en dålig dag så hoppas på att jag kan klara de me lite pepp iaf.
dödar bitches å dampar lös idag! wie



jävla fittjävel

2013



Fyfan,överallt.
hela tiden de jävla namnet får ju sneflippp å lär döda cp:et snart. get over it bitch



känns inte bra

2013



Hej.
i fredags så var allt lite fram å tbx.
Skulle va på sjukan klockan 9 men dom hade skickat fel kallelse så när jag ändå var ledig ifrån skolan den dan så drog jag hem å gjorde pannkakor osv.
efter de köpte jag underkläder å var ett tag med anders.
träffade efterlängtade elin å även wilma å nelly!

in emot kvällen for jag till sävar å var med stefan å de var riktigt härligt.

på lördagen så var planen att fara till mig å så, men jag å stefan for hit å gjorde bacon å pannkakor sedan i brist på fritid tog vi bussen igen till sävar.
där på bussen satt vi med max å träffa även pedersen. blev en skojig bussresa kan jag lova!

sedan till idag, så har vi suttit å pratat med främmande malin å max fick å tagit de lugnt. skönt att bara sitta å prata ibland.
kom iaf hem nyss efter att mamma hämtat mig.
å då äre huvudet sätter igång å jävlas med mig. blir så less. behöver verkligen tid å återhämta mig. men ingen förstår
när jag säger de. bara "de är bara nån månad kvar av skolan"
ja de vet jag väl? men jag klarar inte de just nu. jag är instabil.



dedär gjorde ont..

2013





Dag 29 – Bästa tjejkompisarna

2013



Dem jag umgås som mest med just nu är väl Julia, Madde, Elin och iC typ. 
Men en av mina närmaste är också min storasyster uppe i kiruna. 
Hon står mig närmast för family comes first. och jag sakanr hennes så det gör ont.


04.19

2013



Kul å vakna nu..
ska int lägga mig klockan tio..



Dag 28 – En rolig youtube video

2013



 
¨ååh jag såg den här i förrgår och jag trodde jag skulle dö.


skola

2013



sitter i skolan å är allmänt less.
folk som backar ut ur ett jävla argument då de inser att de har fel men gör inget svar-.-'
fyfan syftar på bilden nedanför ganska mycket åt dig. Hejdå "bästa"vän



let go

2013



Smarta fina ord.



mår illa

2013



ligger å vrider å vänder. kroppen gör ont



Carlshöjd

2013





i väntan på avslut

2013



Sitter nu å spelar plants vs zombies å väntar på att elevensval ska börja.
Ska idag träna på vårshow's låten jag å julia. även om gymmet är ledigt så ska jag in dit en stund å skaka lite rumpa.

jag vill hem just nu iallafall, känner mig jätteslut men är halvt stolt över mig själv att jag ens är kvar i skolan just nu.__.

vill att allt ska vara som de ska oxå, känslan är helt annorlunda.. får cpryck



det känns annorlunda

2013



varför känns de inte bra?



SO

2013



Sitter på so:n nu och ic håller på att somna och jag är bara GODEless.. Vill hem och sova en stund. Sitter iaf och dunkar musik i hörlurarna så jag överlever nog:)

Dag 27 – Bästa killkompisarna

2013



Nog dem bästa killkompisarna jag har just nu som är närmast är därav min pojkvän Stefan.
Han är den som vet allt om mig. sedan finns det ju goda vänner jag är med oxå som Blomman, Anton osv.
Men jag är ju somsagt mest med Stefan och blomman nu för tiden så ja:)


Planer

2013



Sov i sävar inatt. 
Satt och spela lol ett tag medans stefan också spelade, sedan såg vi en jättebra film som hette upside down! 
for iaf med bussen 8 imorse och nu sitter vi på bilden. fan va king. är hungrig som ett as hejdå.
 
 


i feel so lost but what can i do?

2013





Sävar

2013



Ska fara å sova i sävar ikvälll:)
blir treevligt



fred

2013



ut på en liten promenad nu sedan ska jag in och göra något kul. hejdå.

Fuck it, i don't want you back.

2013



Nu är jag less.
Så jävla mycket jag kämpat. För att lyckas med något måste man kämpa tillsammans och inte ge upp på ena sidan. För då blir det dubbelt så mycket för den andra personen att hantera. och det klarar jag inte av längre.
När du inte visar någonting för att lösa det här så orkar jag inte. Du gav upp först, men jag fortsatte kämpa. och nu med den här attityden emot mig så orkar jag inte heller. 
du är min bästavän, eller var iaf. men våran vänskap brann där ett tag men nu brann det ut. jag ville behålla glöden men du spotta på elden och lät glöden försvinna. 
Ditt val. 
Jag är less nu på att kämpa så nu lägger jag dethär bakom mig. Jag tittar framåt och håller fast i dom som håller fast i mig. 
Det här var ditt val, och du som gjorde det så hör jag att det är mitt fel en gång till kommer jag få sneflipp. 
Så vill du mig någonting, är jag ändå kvar. men jag hör inte av mig mer. för jag klarar inte av dissarna och låtsas vara glad runt dig. nu får du ta ditt liv och höra av dig till mig om du villl.
men nu ger jag upp.
Att be någon ge upp sin största kärlek är någonting man aldrig kan göra. Ja, vänskap ska gå före kärlek, men du har visat mig stort vart den ribban sitter.
Och även när det finns så stark vänskap i kärleken så kan man inte dela på det. Jag är kär. jag har honom jag vill ha och passar inte mitt val till partner dig så kan du ta bort mitt nummer direkt.
Jag skulle aldrig tvinga min bästavän att välja. Det är fan barbariskt. Så jävla fittigt.
även om jag skulle hatat honom med hela min värld, gör han min vän lycklig så fine. då är det okej med mig. Men fyfan. Jag är äckligt less på det här nu. 
 
Nu är det din tur. Jag vänder på klacken och ditt val om du vill ställa dig framför mig eller bara fortsätta gå. hejdå.


I'm still here standing

2013



hejhej.
Jag började ju somsagt 12.50 och slutade därefter vid halv tre.
Direkt då drog jag till stan och var med Julia och André. Därefter träffade vi PB och var med han ett tag också och käkade på donken och bara satt och snackade.
Blev ett jävla slit i min mössa också :) Iaf, efter det så satt vi bara och livet kändes allmänt segt. 
Såg några tröjor på Gina som jag och Julia dog av men tyvärr så skriker börsen.. 
Efter det så köpte andre nå grejs och jag drog hem direkt efter det. 
Så nu sitter jag i köket för internet buggar så sitter lite närmre iaf. 
Ska iaf snart städa uppp lite på rummet sedan blir det väl och sova snart också.. vet inte vad jag ska göra ikväll annars. Får se. 
Livet känns allmänt knasigt just nu. Less på att ha en hjärna faktiskt. den får mig att tänka så jävla mycket
Kunde knappt sova inatt, så mamma kom och sov bredvid mig och då somnade jag direkt.. Vill inte sova själv :(
får ingen sömn då... 
Iaf, nu ska jag spela lite lol och försöka ta tag i lite skolarbete. fred ut.
 


Såhär korta dagar gillas

2013



är påväg till stan nu för att träffa julia å elin iaf:)
sedan ska jag nog hem på en liten stund.



AINT NOBODY GOT TIME FOR THAT

2013





rätt seriös

2013





off to school

2013





Vi sprang ifrån allt.

2013



Hej, jag börjar klockan 12.50 men har ingen aning varför jag inte kan sova just nu. Drömde bara nog vidrigt så jag inte vill lägga mig och sova igen för jag skrämmer mig själv..

iaf, dricker te nu och ska snart starta en film och försöka vila iaf. somnade efter 1 och sedan så vaknade jag typ vid 5 så jag är rätt så trött..

aww

2013





2013



när livet känn tungt så kommer mamma å sover bredvid mig. (L)



bajsapa

2013



har sovmorgon imorn weyyoo ❤

men faak lajf för skola imrn



gonatt

2013





.

2013





Vaken.

2013



Käkar gofrukost med frallor och både juice och oboy :)
Kände för att lyxa nu och äta en riktig jääävla frukost.
Min storasyster for iaf hem imorse, och jag somnade runt sex någon gång och blev väckt vid sju när min storasyster hoppade på mig.
Goodbye my lover. nämen Xd hha. tula är iaf snart i kiruna och jag saknar henne faktiskt redan.

Idag så ska jag iaf se vad som händer. De enda jag vet är att jag måste lägga mig i tid så jag tar mig upp till skolan. kan egentligen dygna om jag vill för jag har halvdag imorn :) WEYO.
nu ska jag dra ett lol game och ba måå :D

mitt hjärta

2013





sliten.

2013



jag orkar inte någonting just nu.
vaknade runt fyra idag å då klev jag å stefan upp å åt. sedan käkade vi tacos senare å lite glass som max fixat ihop:)
efter de tog vi tio bussen till stan å var bara där å nyss kom jag hem å ba ligg å tittar i taket. klockan är fan snart tre å jag är inte trött alls. bara less.

jag tror att hjärtat börjar inse vissa saker som gör ont. man kan somsagt ha vänskap som brinner nå jävulskt men tillslut kommer den brinna ut, då hör man bara valet om att behålla glöden eller låta de slockna. massa andra saker oxå. hatar hur jag får.. näe jag orkar inte nu.
saknar julia å vill va me hon hejdå



eld

2013



sitter i sävar just nu. Har ätit gokäk hemma med farmor å farfar. syrran far imorn oxå så de suger.
ligger å tänker å älskling spelar.

jag antar att den vänskap som brinner är den som slocknar efter en tid. Antingen behåller man glöden, eller så slocknar den helt å dör ut.



hihihih älskling titta.

2013



haha åh typ ajg när jag vaknar mitt i natten och ligger långt ifrån stefan.. :D


en sån som mig.

2013





Respekt.

2013



 
Ifrån att gå att inte ha någon respekt alls för denna kille till så jävla mycket på bara en timme. Helt sjukt. Folk har det inte lätt, och vissa bara gömmer det för att det är lättare än att prata om. 


My lungs are filling up with dust / I feel bruised and broken with no one left to trust

2013



Hej.
 
Jag är inte den bästa på att uppdatera men tänkte berätta lite nu då.
Igår så for jag och Madde till Sävar vid fyra tiden för att vara med stefan och blomman. När vi väl kom dit så spelade jag och madde några lol-game medans stefan och blomman lagade gokäk :)
kändes lite konstigt att vi brudar spelade medans grabbarna lagade mat. lite omvänt. :) Fast dom är typ mästerkockar så det blev asgott!
Dom gjorde kött,svamp/majs,bea-sås och några sorts spec pommes som är så jävla goooa! blev helt underbart. efter det så såg vi en film och bara låg och tog det lugnt. 
Madde for dock hem vid två pga hon hade något hon sku göra nästa dag så hon for typ vid två.
Efter det såg jag och stefan och blomman Jockiboi's sannings videos.
Satan vad jag grät. De enda man tyckt om honom förut är typ att han är äcklig och lite rolig osv. men fyfan, vilken uppväxt. jag respekterar honom bara så jävla mke mera nu. nu vill man bara krama honom och säga att allt blir bra. menmen. 
 
For iaf hem till mig idag efter sex och tog det bara lugnt. men var så jävla uttråkad så städade lite och spelade lite lol. och nu sitter ajg och väntar på blomman och stefan som ska gå ifrån sävar hit för att vara med mig och pga brist på saker att göra så :) 
bara att vänta tills man ska möta dem så ja, nu fördriver jag tiden med att titta runt överallt så vi hööörs!:D
 


Hahhahah

2013





vi brann.

2013



sov hemma hos stefan och blomman i sävar lördagen till söndagen och tog det bara lugnt. lite mysigt sådär.
var med madde hela fredagen också och hade en jävligt bra dag där ett tag. hon höll mig glad.
Älskar dig.
iaf, igår for vi på lan hemma hos loppan med ett gäng grappar och nu sitter vi och spelar fortfarande.
imorgon blir det laserdome iaf. orkar inte skriva nån jävla bibel är på jävla DAMP humör.
hatar umeå, jävla skitsnack och shit man får ju damp.
 


Sällskap

2013



Sov i sävar iförrgår å for hem å mös igår me stefan å tula ❤
Nu sitter vi i skolan å pluggar!