IM OLAF

2014





Söt pojkvän

2014



Igår efter jg varit i stan å mött upp aangelina så träffa jag nelly å wilma å emelie oxå! Var asmysigt. Sedan ringde bebe å sa ba: jag ska bjuda dig på middag. Så de var jättehärligt å blev förvånad. Så jag invänta han å kramade om angelina sedan gick jag å stefan å åt middag. var asmysigt å härligt att göra ngt. Sedan efteråt så gick vi hem å han la sig i mitt rum å jag fixade lottas hår. å hon kom på massa
kul! så klockan gick iaf å jg följde stefan till hans buss. när jag va i stan ringde jag angie å bad hon komma å va mitt sällskap! Så vänta på hon å träffa jennifer å rebecka en stund så de va mysigt. efter en stund så kom då angelina å vi gick emot hemmakväll. när vi var där såg vi Johans bil me några trevliga människor i den. Så vi lämna cykeln å hoppade in å åkte till bangården vid busstation å där träffa vi Wilma å Nellly å Emelie igen å snackade lite. 

Tillslut blev vi avsläppta och hade köpt godis å drog å såg paranormal activity! Var hyfsat bra men var tvungen å se micke å molle efteråt för vi var rädda:$$$ hihi men ja. Å imorse när vi vaknade så blev de jobb å angie for hem. Gick asbra idag å även på cheerleadingen så
fira me en rullkebab! 

så har haft en underbar helg med Angelina <3 Sjukthärligt att jg har dig mupp!! Vi möblerade ju om i fredags oxå så nödvändig å händig är hon oxå!:D




mellanting

2014



Angelina for just hem å nu har jag bara plattat håret å sminkat mig. Stefan har lovat att komma en stund idag så de är mysigt. Ska även in till stan me angelina snart. så skriver sen 




28:de Mars

2014



hej imorse vaknade jag och mådde skit så stannade hemma. ajaj. men jag sov ett bra tag å invänta morsan. Medans tiden gick så snacka ja me alva å träffade hon snabbt å satt å hitta dom fina bilderna på fältarnas fb. good times^^
men senare emot kvällen skicka jag iväg mamma med en fin frilla å så. å sedan satt jag å ba dega i min ensamhet flera timmar:( 
men runt 12 på kvällen kom angelina å städa å möblera me mig så de var härligt. sedan sov hon över!
 


Fråga

2014




Jag jobbar ca 8-12 timmar i veckan dvs 2-3 pass. Vad jag tjänar är lite ovisentligt men några extra tusenlappar.Jag skulle rekommendera mitt jobb till folk som är sociala å trevliga! Även om ni vill tjäna extra pengar men jobba när de passar sig. Så de är ett bra jobb! Man måste kunna anpassa sig efter allas behov å tankar! 

Dålig dag

2014



bjuder på en bild från i helgen, för dagen sög och ikv blir det jobb med världesbästa vän.
 


Bokat resa!!!

2014



Så överlycklig. IDag var en dålig dag men löstes så mycket när Julia och hennes pojkvän kom hit och vi satt ner och började kolla på resor. Efter ett tag kom owe och vi började boka och fixa! så i sommar bär det av utomlands med älskling, julia och andré!! SÅ TAGGAD.


Videoinlägg

2014





Grattis älskling!

2014



Idag är de ingen vanlig dag utan Stefan fyller 20 år gammal! 
Grattis älskling å hoppas du får en udnerbar dag som du förtjänar. Love u most. 




Lite helgbilder

2014
















redo

2014







Undo myself

2014



hej, vaknade nyss och idag ska bli en bra dag. Det är lördag och för det första så fyller min farmor 77år idag så grattis till henne. Vi skulle fara och fira henne igår men då var mamma sjuk så att hon ville inte smitta henne.. Menja. Igår så gjorde jag inte så mycket, var hos Julia hela dagen nästan och hade det jättetrevligt. Hon rensade garderoben och gav mig kläder så jag är supernöjd! När andré kom dit så drog jag hemåt så tötnosarna fick vara för sig själva. så då när jag kom hem fixade jag mammas hår och hennes kompis hår gav jag bara lite volym. Så då blev dom nöjda.
på kvällen var det sämsta kvällen på länge. Blev ba ledsen och hade det jobbigt. MEn ja. försökte typ få tag i alla men ingen svara:/ alla sov typ. menmen, fick prata lite med bebe sen så det kändes bättre tillslut. Men han gick och la sig när jag plattat klart håret. så då försökte jag oxå gå och lägga mig.
 
Och då kommer vi till nu, käkade just precis upp min frukost och känner mig mätt och glad! så snart blir det att börja fixa sig sedan börja röra sig emot stan och möta upp Julia och Andre för att dra till stefan. Han fyller år snart så att vi ska fira honom idag med hela hans familj från stockholm och hans vänner! Så ska bli superkul. får se om klänningen får åka på ikväll!


Så underbart.

2014



 


Inspo

2014




Fick mina paket idag å asnöjd förutom med bikinin å svarta klänningen. bikinin va för liten å klänningen för stor... men annars nöjd!

svar på frågestund

2014





teater, inspelning, cheer å sömn

2014



Hej är trött så drar ett snabbtinlägg. Har varit astrött idag för sover dåligt under fullmåne:/ Men ja, jag hade föreläsning idag om samer ett tag sedan blev de dags för att kika på en teater som äe på turne från Jerusalem. Så var lite kul. Efter de blev de inspelning vilket gick hyfsat bra å kände mig nöjd me min insats å hoppas slut resultatet oxå blir bra! 
Sedna drog jag hem å käka tacos å sov tills 20.15 då de var dags för träning. Nacken hade hag pajat lite så tog de lugnt men var en kul träning. vi kärde en skottkärra stafett då jag och marie vann:) satan vilken fart vi hade! 
men nu äre snabbdusch sedan soova. så vi hörs imorn. ska försöka göra videoinlägget me frågorna imorn! 





Beställt lite smått och gott

2014



Idag så har jag itne gjort så himla mycket. Jag har jobbat och så och det gick väl hyfsat bra kan jag väl säga:) annars så var det cheer och det gick också skitbra och Marie och jag har som lite samma ''problem'' med hjulningar och spagat osv.. XD så såg vilken jävla skillnad det var på hennes spagat så att jävla va jag pressade tillslut XD..... Menmen, sedan har jag slingat mammas hår och tittat på lite tv och gjort lite beställningar. Skitkul med lite nytt helt enkelt:)
Nu blir det sängen!
249:- här
299:- här
Bara överdelen! 169:- här
zoom1-60753
59kr här
zoom1-67796
Haft förut så vet att den är sjuktbra! 149:- här
zoom1-87489
en premie jag fick med men ordinarie pris 139:- här
 


Ska försöka ordna

2014



Vaknade nyss så har lite småbråttom. Jobb 12.45 sedan blir det cheer 17.30 och efter det så blir det att äta ngt sedan dra sig iväg på gymmet med hanna. Effektiv är ja:]


sommarklänningar

2014



Någon av dom här godingarna ska bli min. Funderar mest på 1,2 å 5 tror jag men kan inte bestämma mig. Kommentera vad ni tycker!


Ställ en fråga på blogresponse vetja!

2014



Heyo, vaknade vid 14.30 å då va stefan borta. Så klädde på mig borsta tänderna å hittar han småflinandes i soffan-.-... bajsapan som inte väckte mig. 
men nu mys vi ba å ska äta pannkakor snart. mums. 

släng iväg en fråga!! länk finns i sidomenyn






Fixat lite extra knappar i sidmenyn

2014



Klicka på bilden för att komma till min bloglovin
Klicka på bilden för att komma till min twitter
Klicka på bilden för att komma till min blogresponse
Klicka på bilden för att komma till min dayviews
 
 


Någon som kommer ihåg?

2014



 
Jag käkade nyss middag och har sett lite film med Stefan. Nu kom det ngn viktigt match man ''måste'' titta på, så att jag sitter här och har det kul -.- haha, men vi tog en dusch tidigare och låg i sängen och halvsov ett tag tidigare så lär bli en lång natt, vi lär inte somna på ett tag.
menmen, nu ska jag dra honom i öronen så vi hörs!


Stefan spelar, jag lär mig

2014



Haha, bra start på fredagen, inte ätit något än men jag och stefan håller oss isär. XD Han spelar csgo och jag sitter och tittar på the blue planet och har hittills sett ungefär 2 avsnitt och är på det tredje. Att va en kill-fisk på havets botten (ner till twilight zone) kan knappast va lätt. Man är 1 tiondel så stor jämnfört med honan och livet går ut på att använda ett speciellt organ för att hitta en hona. När man väl hittat en så ska man bita sig fast i magen på honan sedan sitta där resten av sitt liv. Efter några veckor så är man fulländad och honan ger näring genom hennes kropp till hanen medans han ger henne sperma. Sedan får han sitta där tills han dör. Tough life. Men vafan, som Beyonce sa: WHO RUNS THE WORLD? GIRLS.
Den här söta lilla fisken kan genom sina gula ögon utskilja det lilla solljuset som finns och rovdjurs som lockande ljus. Som en annan fisk som fungerar som en kamelont och reflekterar annat ljus och ''adapts'' av färgerna runt omkring för att smälta in.
 
 nu ska jag sluta nörda... 


Graven blev en sandlåda – så att Tucker kan leka med sin bror

2014



Klicka på bilden för att komma till artikeln
 
Treåriga Tucker fick en bror i höstas som dog bara efter 5 dagar. Då valde föräldrarna att göra en sandlåda av graven så Tucker kan leka med sin bror.


Studiedag och hörnefors

2014



hejhej, jag vaknade nyss å är så jävlaskönt me studiedag idag. Idag blir det nog bara mys sedan imorn far jag hemåt för att träffa jullan och säkert någon fler människaaa:D skitkul. 
h<hhahah vet inte vad jg ska skriva Xd
 
Delar denna fula gif.. xD

Jaromir Jagr – vad händer här?

 


Katterna eskalerade

2014





Katthångel mor å dotter

2014





Feber å bebe

2014



Hej hå alla råttor står på tå, eller va vet jag?
vaknade med feber så ligg i sängen nu. Internet är fan farligt när de kommer i fel händer å dom som inte kan kontrollera de. Men idag mår jag bättre för jag är stark:D! hiiya, å står för vad jag tkr å tänker. Blir jobba lite sen för mina 40h. Sedan blire t hörne (L) ska även tala me min mor ang igår å se hur vi ska göra framöver. Aja nu äre frukost dags. 


hahaha kollade igenom gamla inlägg..

2014







Glömt helt bort½

2014



Följ min blogg med Bloglovin


Lite shopping på en tisdag

2014



hej, kom just hem efter en ganska lång dag. Skolan gick hyfsat bra, även om mina girls inte var där. Vi tränade ganska mycket på gamla låtar till våran kommande skiva! ska bli sjuktkul att spela in och sånt där för att tjäna lite till London till hösten. Ska bli så kul. På lunchen käkade jag med tim och adam och vi gick en snabbis till NTI på resten av rasten. Efter skolan så drog jag mig till stan (för att hålla mig vaken) och hade ju fått ett presentkort för att min sula på mina skor hade lossnat så snabbt så då gick jag för att kolla på nya skor. Hittade ett bar kängor som jag ville ha men kändes ju inte värt, när jag säkert är less på dem till hösten och kan lika gärna köpa andra då. Så fick med mig 2 par skor där jag endast betalade 25:-! Så sjuktvärt. Jag hade även kvar pengar på mitt presentkort så köpte en tröja på kappahl som jag är nöjd över. Enkel och svart, me like.
Men nu är jag hemma och är svinhungrig så inväntar mor så jag kan äta mat! Vill även tacka Jullan som kom och hjälpte mig med skobeslut där efter ett tag! Du är guldvärd!
Den ser längre ut på bilden än va den är men går just under rumpan på baksidan
ps! glöm inte frågestunden! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET


Med bara några timmars sömn

2014



..så drar jag mig iväg emot skolan. En lektion sedan har jag lunch å två lektioner efter det. Så det är bara att härda! Slog knut på en gammal skjorta å drog på mig ett par jeans från rutmfl. sedan fick mössan hänga med idag oxå. 

ps! glöm inte frågestunden!!

Äre vad som krävs för förändring?

2014



 
ps glöm inte frågestunden!
KLICKA HÄR för att komma till inlägget!


Flygplan spårlöst försvunnit

2014



Läste på aftonbladet ang ett flygplan som försvunnit ur radarn och varit borta 3 dagar nu. 
Det var även 2 personer som hade stulna pass när de klev på flygplanet. 
Så sjuktläskigt å tkr synd om folk som varit på planets släktingar som saknas.. 


FRÅGESTUND!

2014



Anonym Om: Jobbdag och skola
Vart någonstans jobbar du?:)
 
svar: Jag arbetar på Online Fullfillment och det är ett telemarketing företag där man sitter som telefonförsäljare!
 
Jag tänkte även dra igång en frågestund och verkligen se hur många det är som är engagerade i vad jag skriver om osv. Kan vara vilken fråga som helst eller ett påstående! Svarar sedan i en video om det är många frågor eller bara skriver ut dom! puss:*


provar lite nytt

2014



Hejhej, jag vaknade ganska tidigt idag även fast Tula for sent inatt.. Det var inte som jag hade tänkt mig, men jag lyckades iaf somna om en stund tills jag bara kände att magen kraschade ihop. Så jag blev hemma idag. Angelina är kvar i Uppsala och Emelie som var på Cypern har åkt på en förkylning. Så det var ganska tråkigt. Har inte sett dem på hela lovet så har saknat dom en HEL DEL.  Så blir kul att få träffa dem imorgon. 
Ikväll MÅSTE jag hasa iväg mig till jobbet hur som helst eftersom jag måste få ihop mina 40 timmar. Så det blir lite drygt men ska nog gå bra. Sedan hem och ta en mys dusch sedan ba mysa och se the walking dead helt enkelt.
 
Som ni kanske ser så har jag bara kirrat till en enkel och ljus design nu inför våren och sommaren så jag är ganska nöjd att det är ljus och enkelt så folk orkar läsa.. haha, blir ganska less på att som rör på sig hela tiden om och om igen. Men aja, nu ska jag äta upp min palt och se klart Pretty little liars. pz!
 


Important to say hello..

2014



Jag tycker det är viktigt att säga hej åt alla människor. Tex när du tar en buss och ska kliva av? Är det bara jag som ALLTID säger hejdå? 
Tänk dig att sitta där varenda dag och folk kommer och går. Vad less man ska vara, så för att försöka förbättra dagen för en person litegranna iaf så kan man väl le lite och säga hej. 
aja, tula for nyss till tåget och jag har bara sett pll. Måste försöka sova så srkiver imorn! puss


Pretty little liars

2014




blev inge stan nu utan bara mysa me pll. Ont i magen å trött så hoppas på att må bättre sen. 

Godmorgon

2014



Idag är en seg dag men min första lediga dag. Känns ganska skönt men riktigt segt faktiskt. Vet int vad som händer idag men vi ska iaf grilla på utegården med grannen å käka grillat sen får vi se vad som händer. 
Ska kanske ner på stan en sväng för tula ville dit en snabbis. 
toppade även håret igår och som tur var behövde jag inte alls toppa mycket utan de handlade inte ens om en cm. Så de känns skönt.  
Ska försöka få i mig nå mat å klä på mig nu:d ha en bra dag!




Sorry för så jävla kass uppdatering

2014



... men som rubriken säger, jag är ledsen för att jag inte har bloggat så himla mycket och har sjunkit med hela 20 läsare!!! helt otroligt så dålig jag är.. Men jag har varit duktig detta lov och jobbat enkel pass söndag,tisdag och även jobbat dubbelpass både måndag,onsdag och torsdag! Och nu äre ju natten till fredag så. 
men jag har varit helt utslut och känt mig helt utbränd av att jobba såhär mycket. Men jag har träffat trevliga människor och så.
Kan berätta om min onsdag som var lite extra trevlig. Jag jobbade 8.30-16.45. Och efter det drog jag och Hanna till gymmet och körde ett stenhårt magpass och lite rygg. Efter det så var det ju även laserdome med fältarna. Så vi drog dit en stund och slutade med att vi hamnade inne i hallen för 20kr och fick även ett skrovmål. Så det satt inte dåligt alls helt enkelt. Bara lite kasst efter ett gympass.. :]]
menmen, efter det var jag utslut och skulle jobba ett dubbelpass nästa morgon så jag drog hem och tog en dusch och gick till kojjs helt enkelt.
 
Nu inatt så har jag sett alla bring it on filmer med tula och nu blev jag så trött så jag kan inte hålla ögonen öppna längre. Så jag ska krypa ner i sängen och slå igång en rulle så jag kan vakna imorn och dra en runda på stan och sedan ta med André och min lilla jullebulle(L)
Men vi får höras av och ska göra ett bättre jobb nu! puss






 


Hjältar

2014



 
Hej, jag har inte varit så duktig på att blogga jagvet. men jag jobbar på som ett djur och så för att få ihop mina 40 timmar nu när jag varit riktigt sjuk. Men iaf, jag har haft en hyfsad vecka hittills. Har sett mycket PLL och även så har jag jobbat i söndags, även dubbelpass med vendela igår och nu idag så har jag jobbat ett kvällspass. Kvällspasset idag gick väldigt trögt i början, jag kände mig sämst och ville bara dra mig hemåt även om jag fick sjuktbra coaching. Fick iaf iväg 5 orders på 3,5 timme vilket är ganska dåligt. Men tillsut när det var bara en halvtimme kvar så fick jag och några fler byta till en annan kampanj och då så fick jag ett samtal som höll på i ca en kvart, och då fick jag iväg en order och det är på en kampanj JAG TKR är svårsåld men nu gick det superbra! sedan efter det så fick telefonsvarare och tillslut så kom jag till en kvinna när det var 2 min kvar och körde på ändå. Och då blev tiden lite över nio men jag fick iallafall iväg en extra order och tjänade lite extra! Så är supernöjd med min kväll. 
Imorgon blir det två morgonpass(8.30-12.45) och efter det så blir det att dra ett gympass med Hanna! Så nu ska jag käka min andra semla och se pll:D hörs!
 
Jag ville även dela med mig av en video som en gammal klasskompis(KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG) delade på facebook. Det är hennes vän som gjort den här och tycker alla borde ta någon minut att titta igenom den, så sjuktstarkt.

Hjältar from Ebba Ågren on Vimeo.



Amen herregud..

2014



Lägg ngra minuter åt det här. garvar ihjäl mig.