Hunden tror att glasdörren är stängd..

2014





The voice Tyskland

2014



bild på dagens minishopping!
 
Hejsan! Igår så for jag ju hem till Julia efter jag klivit av bussen och tagit en dusch. Vi köpte en chailatte på waynes och drog sedan vidare på våra bikes hem till julia. Det var en helvetes cykeltur hem till henne.. men det gick bra ändå. när vi väl kom till henne så blev vi sugna på gott och drog och köpte gurka,morötter,dipp och loka osv. sedan såg vi filmen som gick på fyran och satt å smaska i oss lite gott och mös lite. Var skönt att få komma bort hem till någon annan en stund förutom då hem till stefan. är ju ofta hos mig senaste tiden då jag knappt orkar röra mig någonstans. 
men iallafall vi cyklade hem vid kanske halv tolv. och jag vinkade angelina hejdå vid henne sedan cyklade jag ensam hem igenom stan. Och helvete vad fin stan är när den är helt tom. 
 
jag vaknade iallafall i bra tid, och gjorde mig klar. Jag och tula rörde oss senare emot stan och gick på barista och hon bjöd mig på en chai latte. Sjuktsnällt och gott. sedan gick vi vidare emot åhlens och var först in där när dom öppnade. haha var nåågot nytt. men hon köpte ett puder och jag köpte en ny mascara då min är nästan helt slut. Sedan så gick vi vidare emot soc och hade möte där till ungefär kvart över elva. 
Då mötte vi upp angelina och gick på waynes och käkade, dock hade angelina tagit mat ifrån taj mahal. men vi pratade den lilla lunchen jag fick ta vara på. 
sedan så drog vi vidare emot skolan och arbetade på svenskan och senare var det hål.
På hålet så drog jag med elin tim och alexandra ner på stan och hämtade ut min medicin och letade som en galning efter min ansiktisvätt. men jag hittade den aldrig så fick köpa mig en ny ist och chansa på den ist. 
Måste bara påpeka att min plånka blir bara tommare och tommare..
 
Sedan var det ensemble och det går ganska bra att träna inför att åka och lussa i tyskland till hösten. Sedan efter skolan var det möte med ABC inför lite studentgrejer osv. så vi pratade där och hade det allmänt trevligt. sedan drog jag hem och hade så jävla ont i njuren så jag tog några värktabletter när jag redan tagit en medicin tidigare på dagen. Det blev ingen cheerleading heller för mig då utan jag degade ihop.
Men jag satte mig vid datorn och bara satt och lyssnade på The Voice i Tyskland. och helvete, ingen var fan dålig. så sjukt. Delar med mig av en video längst ner!
Menmen, sedan så kom julia vid 21.00 och valde att stanna sedan kom angelina också och vi beställde halloween grejer och även så kollade vi på paradise och myste ner oss i soffan och käkade gott. 
Nu har dom nyss farit och jag sitter här och klockan slår nu över tilll tolv.
så kanske dags att sova, men vi hörs nästa gång jag srkiver! puss 
får se hur det blir med skola imorgon beroende på hur jag mår. 
 


Endast en fasad

2014




heh, jag har hållit mih undan att läsa men nu börjar jag min resa i slutet av De oheligas serie. Ska bli spännande å kul. Men jag har haft en världshelg i hörnefors och nu är jag på g hem, för ikväll blir det att va med Julia å angelina :) 

friday

2014



Hej, idag så fick jag löning å jag firade de först med nya skor, sedan nya byxor. plus två tröjor som jag köpte av Julia Häggström. Sjuktnöjd med alltihopa! 

Nu är jag hos stefan å bara ligger i sängen. Han har nämligen bytt rum med sin mpr så han har stor säng å stort rum nu! sjuktmysigt. Jag ska starta en rulle eller läsa trorjag! 



Hej!

2014



Jag håller på att bli knäpp så mycket jag har runt om mig och även i skolan. Känns skitkasst med nya uppdateringen att jasg inte kan blogga och lägga ut bilder ifrån mobilen längre. då det ofta var därifrån jag bloggade.. men jajaj. det får duga ändå!
September börjar gå emot sitt slut och nu på fredag får jag in pengar på mitt konto. Som tur är.. har levt på noll kronor allt för länge nu och det har varit skittufft och drygt att måsta låna och ha sig.men nu blir det ordning på livet! WIHO.
men jaja, jag har haft det bra och har knappt något att blogga om egentligen. roligare att lägga ut bilder men jaja.
Kan skirva när jag är duktigare:D Sprang iallafall zombierun i lördags vilket var sjuktkul! 
 


torsdag och cheer

2014



Hej, idag är jag så jäkla slut i kroppen och skulle behöva sova en timme eller två. Har ganska mycket i skolan just nu och ganska mycket utanför oxå.. Men det löser sig ska ni nog få se!
 


Fredag å lite om vfr jag ej bloggat

2014





nya tag!

2014



hej! idag så var jag i skolan å kämpade på, sedan så snackade jag å angelina lite med emelie efter skolan. sedan drog jag å angelina vidare emot stan å letade min bok men vi blev tvungna att beställa den! men gullegrynet köpte den åt mig!!!! så lycklig!
sedan drog jag å pangen hem t mig å halvsov å träffade piggy pj gustav å en till snubbe. 
sedan gjorde vi pizza å mös tills cheer!är så glad över mitt lag jag har!! underbsrt! 



läser och läser

2014



hej, idag så var jag hemma för jag har världens magknip av kvinnornas fördömda vecka i månaden.. :( menmen, idag har jag gjort massvis med matte eftersom jag legat lite efter då jag inte hinner med på lektioerna. Vi har så otroligt mycket att göra. 
Men har goda nyheter, jag kom med i ett tävlingslag på cheerleadingen!! nämligen fusion blev ett tävlingslag denna termin så det är jsukt kul! ska bli as spännande att få tävla!
jag har även spenderat mycket tid att läsa. och har läst ut första och andra boken av De oheliga serien och kan inte vänta på att få köpa den tredje. Det bästa jag någonsin har läst och tänkte göra ett litet blogginlägg om själva bokserien sen! 
Menmen, nu spelar jag the walking dead s2 och väntar på att stefan ska komma! imorgon så blir det cheer och så.
LÄNGTAR TILL KLOCKAN TIO TILL PARADISE OXÅ! :D
 


De vassa tändernas skog

2014



Hej, tänkte bara göra ett snabbinlägg. Läser en bok jag fick av min låtsas mamma och de är en zombie bok så är ganska fast.. så bloggar om helgen imorn efter try-outsen!

tjabba

2014



hej, idag så har det varit en ganska seg dag. Hade svenska imorse och trodde vet var uig pass, och lunch och långt hål då jag och angelina pratade med läraren. 
Sedan så hade vi dans och var så jäkla varmt så jag doppade huvudet i duschen under kranen och sitter nu med dyblött hår på lektionen. 
Ikväll är det paradise men även första cheerleading träningen på jättelänge så ska bli jättekul!! WIHO.

Igår så var jag med angelina till norrlandskliniken å sedan var jag med nicco å julia en stund tills jag p julia drog t henne å såg idol:kr


 


Blåbär och mys

2014



Hej, igår så klev jag och stefan upp och drog ut i skogen med hans moster,hans mamma och hans mormor och skulle plocka blåbär och svamp. Jag började plocka blåbär med hans mormor och stefan satt lite på en stol och gick runt lite i skogen och tittade efter nån stor kantarell:) 
vi storfikade och myste ute i skogen ett bra tag innan vi for hem med en halvhink blåbär. Vi såg någon film och jag sov ett bra tag innan jag for hem. När jag och stefan stog och väntade på bussen så pratade vi lite med Isa och jag satt och pratade med henne hela bussresan.
Väl inne i stan följdes vi åt till renmarks sedan sprang jag hem för att jag blev JÄTTEKISSNÖDIG.. haha. 
 
hemma så dega jag bara tills jag träffade angelina närmare emot tolv elva tiden och snackade oså. Sedan blev det att sova.
 
Imorse så vaknade jag efter att ha fått bara ngra timmars sömn. JAg vaknade upp och ner och hela tiden. Kunde inte sova alls igår, så slutade med att jag lämnade lampan tänd och kikade upp i taket. Sedan hoppade jag in i duschen och sminkade mig medans håret torkade.. Seadn har jag varit i skolan och hade rolig teater imorse sedan så käkade jag laxpudding.
nu äre svenska så ska arbeta! kram!