Första sommarjobbsdagen + shopping!

2014



Sorry för halvkassa bilder med det får duga.
svart linne för 49:-, öppen i ryggen
Blått linne 49 kr öppet oxå i ryggen
2st för 179:-
49kr !
exakt likadant som ovan i modellen! 49kr
persika färgade jeans jag inte orkade dra på mig igen. 49kr!
 
började med det roliga då!
Men hej, jag somnade runt fyra inatt med en massa tankar men det gick över efter ett tag och tog mig faktiskt upp halv åtta imorse! Då så gjorde jag mig klar för sommarjobbet.
Vi dansade ifrån 9-12 och det vr sjuktjobbigt. Sedan efter lunch planerade vi och även fick sätta upp en egen dans! så det var kul.
 
Efter jobbet träffade jag julia efter en dusch, och vi drog t stan för att shoppa på all rea. fick hem mig allt det där för 400 ca. 
Sjuktnöjd! Nu ska jag äta sedan ska jag nog sova. puss:*
 
 
 


Mittituvan lattjolajbanparty 2014

2014



Hej, igår så hjälpte jag till hemma hos min låtsas pappa och fixade för en av dom största festerna någonsin. Det är en fest som växt nu som satan på 3 år och det förväntades komma runt 420 pers. Så jag kom dit med Stefan runt 10.00 och vi började fixa och hålla på.
Runt 15.00 så kom folk, och det var fullt ös direkt, för vi satt vid ingången och gav folk band och även kollade vilka som var med på listan då det här var en privat fest med endast inbjudan. Och att sätta på 420pers ett band var lite småjobbigt efter ettt tag medans det var kul att se alla människor som skulle in. Man träffade många fina och gamla ansikten kan jag säga! 
Och där satt vi ganska länge faktiskt eftersom att folk kom lite hit och dit och olika tider osv. menmen det blev stressigt tillslut så vi fick stå i baren resten av kvällen och fylla på hela lagret och det tog slut kan jag tyvärr säga.. så dem införskaffade ännu mer. Folk var trevliga och vi fick ihop ca 12.000kr i DRICKS. Och herregud.
Nämen det var kul och att så många band spelade och även Nordman och Tomas Di Leva. 
Så det var lite coolt faktiskt. Men ja, kom hem vid 3-4 och somnade vid 5 kanske så är ganska sliten.
Imorgon börjar även mitt sommarjobb så det ska bli kul!
 
Det var även så att dom gjorde en artikel om den här festen i folkbladet dock kommer hela ut i tidningen imorn. så klicka HÄR för att komma till artikeln!
 
även en liten video här oxå!

 



allt kommer till en gräns då allt spricker

2014








Vem skulle du låna ut din telefon till?

2014



– Det var cirka 90 procent som stannade och hjälpte mig när jag hade skjorta och slips, men när jag bytte kläder blev det i stort sett omöjligt. Folk kollade på mig med avsky och vissa såg rädda ut för mig av någon anledning, säger Ydhage till Nyheter24.
Läs artikeln HÄR


Bettnäss

2014



 
Hej
Jag kom ganska nyss hemifrån en heldag på bettnäss. Det var så sjuktskönt. Blev upphämtad runt tjugo i elva av Olivia och hennes pappa. Sedan så mötte vi upp natalie linnea och lina på bettnäss. Var så sjukligt varmt idag och var jätteskönt att få komma ut och även bada en heldel. Längesen jag fick träffa dem oxå så var kul att prata lite osv! 
Jag kom hem alldeles nyss och ska göra något käk hade jag tänkt. Så jag kanske skriver lite senare och bjuder ist på bilder som lina hållt på att ta hela dagen iaf dem flesta:P.. xD 
 
 
 
 


Less

2014



Hej, jag å tula bestämde oss för att ta en trip förbi pappa sedan fara å ta ett dopp i poolen i tuvan! 
Så när vi väl kom till papi så kolla jag i min låda hos pappa å där låg stampe!! Så han är återfunnen å ja ä lycklig. hitta massa annat kul oxå!:D men efter de så drog vi å badade å mös i tuvan. riktigt skönt faktiskt! 

När vi väl kom hem blev de skiiboo å ölkorv å även carbonara:] lekte lite med mitt hår å tula slingade sitt, så snart kanske jag har hittat en balans i mitt så de inte är så jävla oranget. börjar bli så jävla leessss... 
men kvällen mot sitt slut blev bara dryg å nu ligg jag i sängen å taggar morgondagen . 
ska på bettnäss med gamla klasskompisar dvs Olivia linnnea natalie å lina! ska bli jättemysigt å skönt! så måste sussa nu. puss 
Hårbilden är hur de såg ut innan vi lekte med de


I look around me but all I seem to see is people going nowhere.

2014



tjena och godmorgon, jag vaknade för någon timme sedan. 
Skulle egentligen på graven tio imorse men somnade assent så det var inte aktuellt direkt.. menmen, har fått i mig en macka nu och druckit vatten i sinne. så funderar på att dra å bada me dola någonstans. as sugen på att simma och sooola!!
men ja, vi hörs väl senare.
En gullig bild på Stefan från Turkiet:d


#kämpefint

2014



hejsan
idag så for jag till min moster runt tolv-ett för att träffa hon och även min morfars bror Sune och hans fru smo kommit hit enda ifrån Falkenberg! Det är inte ofta man träffar dem.
Så vi inväntade tula och tog båten till ica maxi. Vi handlade mat till kvällen och köpte även med oss en mjukglass. NAMNAM. dock smälte den innan vi kommit till båten:PPP....
 
Och idag vare så jävla varmt så jag och tula hoppade i och badade och simmade med en gummibåt innan middan.
Till middag blev det grillat och dessert med prinsesstårta! Riktigt gott faktiskt.
Men man blev ju trött så vi for hem vid 21-22 tiden och då blev det dags att röja upp mitt rum nu när vi köpt en byrå! Jävlar vad bra det börjar bli här hemma. Mamma har ju gjort om min vägg så det är skitfint nu! ni ska få se en bild när allting är klart. ska köpa ett nattduksbord, en spray flaska att spraya en möbel sedan göra en liten fotovägg igen faktiskt! 
 
Efter det så njöt vi bara och mamma måla mina naglar och jag känner mig så FAB! även om det är glitter överallt, fast det försvinner ju efter att man tvättar händerna!! MEN DAMN... tula tyckte det var så coolt så hon ville ha lika!! så ni får se en liten mupp bild nu!!
men nu blire snart lol och efter det sova för imorn ska vi på graven. puss!
 


Äntligen hemma!

2014



Tjenare! igårkväll blev en riktigt lyckad kväll, hade askul med Elin stefan piggy jens danne basse ida bacon osv! 
Kom inte hem till Stefan förrän runt 6 imorse då jag å Elin delade säng å stefan fick sova själv^^

De värsta var att när jag å Elin sku sova så startade vi tvn å massa olika popups började komma. så jag stängde ner dem å tog ut batterierna. Sedan när vi la oss ner så drog volymen upp på tvn från 12-60 på några sekunder. så vi stängde av tvn hur rädda som helst när inte ens batterierna var i. Sedan när vi la oss för att sova så öppnades dörren halvvägs riktigt långsamt, sedan smälldes den igen. å satan va rädda vi blev. vi sprang in till Stefan å väckte han å tänkte lägga oss med han tills han sa att vi ba sku osva å sluta tänka på de.
så de gjorde vi. fast jag ställde för en stol för dörren så de sku va öppet. sedan så la vi oss hur nära som helst å tillslut somna vi. 

Imorse gick jag å Elin å käkade frulle å stefan sov hur länge som helst. När elin sagt hejdå så gick jag å väckte stefan å tog hans säng å sov enda till middan..:pp så de va skönt, när man sovit å varit rädd för spöken..:]] 
blev asgod kött å potatissallad middag, sedan så mös vi lite å sedan bar de av emot stan. 

Stannade på icamaxi för stefan sku köpa en fläkt, men de fanns inte. så vi drog på coop på ersboda, där vare oxå helt slut så lotta gav mig å stefan godis eftersom vi inte fått ngt lördagsgodis:F

BTW, Stefans mamma hade ju varit borta på ullared å köpte en tajtkjol åt mig plus ett linne å helcoola sockar! blev asnöjd! kan lägga ut en bild sen:]

btw2, ställ en rolig fråga på ask vet ja! 
http://ask.fm/ssaaga


Kött å mögel

2014



hej, idag så har de varit en seg dag. Har umgåtts med lillmaxvoffe å Stefan har varit å farit runt lite. Snart så kommer Elin hit å innan det ska jag å stefan springa på affären å jag ska köpa mögelost å grädde så jag kan göra sås. stefan ska köpa bea oxå:] 
Sedan lagar grabbarna grus mat å vi ska ba ha en härlig kväll! Så vi hörs imorgon! 


I'm back ask.fm!

2014





  


Mjukglass å rövdunk

2014



Hejsan hejsan!
Idag vaknade jag VERKLIGEN på fel sida. Stefan flög upp ur sängen å jag låg å va lite halv-vaken å i läget när man inte vet om man ska sova eller kliva upp. Men tillslut började jag somna och då började han skrika i skype med piggy, å då menar jag SKRIKA, för att dom höll på dö i dayz..... satan vad förbannad jag blev. 
To make it up to me så gick vi till kiosken med Piggy å Jens å han bjöd mig på en mjukglass! Så då blev jag glad. Klockan närmade sig 4-5 å då beslut vi oss att vi inte orkade göra mat idag så då drog vi till statte å käkade halim pizza! mums^^. 
svingott. 

Vi drog sedan vidare för att lira rövdunk å jag var den enda som blev rövdunkad... deras jävla regler-.-.. Men tillslut blev de så jäkla varmt å vi bestämde oss för att dra hem å dricka vatten och höras senare å kanske göra ngt. me jag har sovit sedan vi kom hem vilket var vid 7-8 tiden kanske,. heh. 
så vet inte vad vi ska göra faktiskt:) vi ser väl. imorn blir de en sväng förbi nordmaling/Umeå trorjag sedan ska elin komma till hörnefors å va me mig piggy å stefan! sjuktmysigt. 
men ska gå å ta något att dricka så hörs vi;*





Robocop

2014



Denna vecka har blivit som ett film-marathon för mig. tittar så de skriker om de! Såg robocop som hade Joel Kinnaman om de är så han heter (han från snabba cash) som huvudperson:)! 
Den var riktigt bra den med och rekommenderas att ses! efter de gjorde jag å stefan revbensspjäll å han käkade pommes till å jag gjorde tomat å käkade råpotatis till. mums! 
nu ligg jag bara å är jättetrött å vill sova, för imorn blir de antingen en sväng till nordmaling eller till stan! Vi får se. Puss




Godmorgon

2014



Hej, vi spelade LoL till runt 2 inatt, å efter de var jag dödstrött. Jag vaknade typ alldeles nyss å funderar på att ta en dusch snart;) 
Blev ba en snabb mobilblogg:] puss


like a timebomb

2014



hej och goddag!
Det blev så att jag och Stefan var inne och såg det nya PLL avsnittet sedan så vilade vi en stund.
Efter en stund satte jag och STefan och käkade och gjorde bullens, så det var en god och mysig middag :DD Har saknat det svenska som är så underskattat. MAAAAAT. Johan gjorde oss sällskap så vi pratade en stund. 
 
När vi käkat klart så drog vi på oss badkläder och mötte upp piggy och en liten kille och drog och badade vid ett badställe nära gråbo! Var jättemycket småvågor och jättemysigt. Inte turkiet värmen i vattnet med det dög. Sedan käkade vi muffins och nu ska vi lira lite lol med Malin och MAx:d
'


That Awkward Moment

2014



tjena hejsan! 
igår sågs de massor av filmer som tex The Hungover Games å The awkward moment. 
The awkward moment var en film jag tycker var sjuktligt bra så mycket som jag fick skratta. helt galet. rekommenderar starkt! och de som var kul var att skådespelaren som spelar Tammy i en av mina favorit filmer (28 veckor senare) var med i först need for speed sedan nu när jag såg the awkward moment igår:) Verkar som om hon blir större å större som kändis! 
 
Idag så vaknade jag av att jag fick en puss av Stefan sedan att det stod frukost åt mig på sängen, så jag blev jätteglad att få i mig någonting på en gång. 
Idag när de är bättre väder hoppas jag de blir att fara å bada eller så men vi får se! puss!!




filmer jag vill se

2014











+ Ride Along sedan finns de ju ett X antal filmer som inte ens kommit ut än som lillasaga vill se^^ 
Har sett Noah å såg NYLIGEN bad neighbours. Noah var sjuktbra å en film jag rekommenderar, å BN var helt okej, ingen höjdar film att se 100 gånger men ändå askul! 
Såg need for speed igår å den var oxå jättebra som även går att se på SWEFLIX! 


Båt-tur

2014



Bild från i söndags
Hej, jag kom ju somsagt till Stefan igår å de blev de mys å lite spelande. Max är jätteuttråkad hela tiden då huset nästan är tomt så har legat och gosat med honom en hel del!:D 

När vi klev upp idag och gick ut med Max så regnade det, vilket jag blir överlycklig över:P har saknat regn.. Dock är jag goodis-sugen så ska försöka få med mig den här muppen att köpa godis! så vi hörs!



Hörnefors veckan

2014



tjenahoppsan:] igår var jag med elin å vi badade fötterna vid bryggan vid hamnis. jävligt skönt att få umgås med henne efter så låång tid:D 
senare emot middagstid for hon hem å jag for till tuvan med mami tula å eric å vi grillade med owe: Efter en stund drog vi ut med båten vilket var jävligt skönt. jag metade å fiskade men fick inge fisk:( 
så på vägen tillbaka från gröthällan somnade jag på tula^^ hehehe jag myyser. 

När vi kom hem spela jag å tula beerpong å såg paranormal activity!

Idag somsagt bär de av till en hel vecka i hörnefors, så ska packa lite sen fara dit! wihi 😘






solsken

2014




Bild just nu 

Ligger ute i solen å myser å njuter av värmen. måste försöka sola bort min fula bränn av den andra bikini överdelen :) 

Iaf igår var jag Angelina å tula förbi en sväng på vännäsdagarna och åkte karuseller! det var skitkul å gull angelina bjöd mig å tula på 3 åk var så de var supersnällt! då åkte vi virvelvinden så vi blev helt snurriga^^ 
träffade några gamla konfakpmpisar oxå så de va askul. 

när jag kom hem så såg jag ngn rulle å somnade sen! 

btw vaknade å såg ut såhär xD




Allting går bara runt, vi tar det en gång till

2014



Idag är det fredag och jag sitter bara och degar på mitt rum. Känns fortfarande ovant att vi har flyttat och jag är inte alls van att det här är mitt rum. Även så är det lite synd att de är så jävla stökigt då jag inte har köpt någon byrå än. så har lite småskit som ligger lite här överallt:] 
Men ska iallafall införskaffa mig ett nattysbord, en hylla sedan somsagt en byrå! Så snart är det väl igång. 
Imorgon ska jag försöka lägga mig ute i solen och försöka få bort min fula bränna. lämnade ju kvar min bikini överdel i turkiet eftersom att den blev missfärgad av en lera som vi smörjde oss med i en grotta. 
så tur att jag har en annan överdel men dock är det inte samma modell så lär se lite kul ut i början när jag ska sola. vettepipan hur jag ska lösa det :D 
 
Men iallafall, får se vad som händer ikväll, ska iallafall träffa Elin på söndag och Tula hade någon plan med att åka ut me bilen så får se hur det blir med det! Hade varit kul. Men jag tror ett lolgame kallar på mig nu iaf ^^ 
Hade ju denhär brännan i turkiet men ja.. med ännu mer brunfärg och knasig bikini så ser det lite kul ut:D
 


Bloggdesign

2014



Som ni ser så har jag bytt bloggdesign. Denna gång orkade jag inte göra from scratch, så hittade en jag tyckte var fin och bytte header och dylikt. Så en enkel och bra helt enkelt. wiho!
 
Jag saknar mina lagkamrater!


svar på kommentar!

2014



gud så kul och vilken härlig bildbomb! jag ska åka till grekland snart men en vän, lääängtar! 
Svar: Hoppas man får se en stor bildbomb ifrån det då! 
 
Kika in på hennes blogg genom att klicka på bilden:D


Alanya 2014

2014



Hej, jag kom ju hem ifrån Alanya i tisdags.Och gissa om vi haft det trevligt. Vi flög med Turkish airlines och dem bjöd på en hel bricka med mat åt varenda person. Det var riktigt najs. Men när vi väl kom fram med transfern till Alanya så fick jag och Stefan vänta på vårat rum ett tag men det stoppade oss inte från att njuta av utlandet och hoppa ner i poolen. 
Hotellet vi bodde på hette Remi hotel och var 150 meter ifrån Kleopatra beach. Kan säga att dte är riktigt bra hotell och att personalen där, är hur trevliga som helst. Vi hade all inclusive så allting vi åt och drack var då gratis, vilket var en storhöjdare. Det enda negativa var att vi ätit kyckling/kalkon varje dag i två veckor. Maten var inte så varierande. Men bartendern däremot var hur underbar som helst. Han gjorde egna drinkar åt oss och var jätterolig.
Jag som är allergisk emot klor fick genast en reaktion och blev svullen och alldeles prickig. detta ledde till att jag var inte ute i solen som mycket på dagarna första veckan. Vilket var tråkigt.. men stefan höll mig sällskap vilket var riktigt underbart.
 
Kvällarna var vi oftast på stan och kikade och herregud vad man kunde hitta grejer, och det där med att pruta blev verkligen inte så svårt tillslut. 
Vi var på ställen som hettte Bar stockholm, The doors, Love tender and care och Zorro.
Jag ska säga att Zorro är vårat favorit ställe någonsin. Dom som jobbade där hette Hiro, Sexy och Gullig av dem vi var mest upp i och det var helt galet hur roliga och underbar dem var. Och att säga hejdå till Hiro var jobbigt för oss alla.
 
Kan även säga att vi åkte en piratbåt sista helgen i alanya, då fick man åka ca 4 timmar ute och titta på allt möjligt och det var jättekul! Julia red även på en camel:PPPPPP
 
Shopping i turkiet så fick jag med mig : En handduk, flipflops, 2 par converse (höga å låga), Lång klänning, tjocktröja, raybans, solkräm, 10 st armband, 2 navelpiercingar, turkisk tändare, present åt eric, linne åt tula, ljuslyktor åt mamma, present åt angelina! Sedan en parfym åt mamma på taxfree, å självklart salta pastiller!! sedan även skiboo och mobilskal osv. Vet int om jag glömt ngt.. 
 
Men jag är tacksam för denna resa och är någonting jag kommer hålla hårt om hjärtat hela livet. Mycket blod svett å tårar som man brukar säga. men ja, jag älskar mina vänner! 
Och är glad och vara hemma. 
Nu tänkte jag först dela med mig av alla bilder ifrån kameran, sedan nedanför dem från mobilen sedan även göra en video med dem filmerna jag spelat in.. Dock är det inte så många men :D lär bli ett långt inlägg men vafan!!
 
 
 
Sedan dem från mobilen!
 
 
Bild på allt jag köpt, plus lite mera somagt:D


svar på fråga

2014



Emma

Hej! Tänkte bara fråga, vad heter erat hotell? Har ni all inclusive? Och får ni isf dricka alkohol ändå? Eller fick ni något barnarmband? Tänkte ba fråga för jag själv ska utomlands med två kompisar å min kille. För på de hotellet stog det att dom inte serverat alkohol till dom under 18. Tacksam för snabbt svar!:)

 

svar: Vi bodde på Remi hotel och hade all inclusive. Eftersom att egentligen måste man vara 18 i turkiet men det är inte många som bryr sig, absolut inte någonstans där vi var. Vi fick exakt samma band som alla andra. Så boka Remi hotel och ledsen för sent svar.. 



Umeå

2014



Kom hem till Umeå idag, men jag bloggar å lägger ut bilder imorgon ❤