Första dagen på lovet

2014



Hej! Igår testade jag lite saker för hallowren! Men kan ju inte testa allt än för har min dräkt hos angelina. men sminkade lite å hade mig men ska göra nå blod osv oxå! Men vi ser väl. 
Tg en bild på min onepiece, eller på ettiketten! så den ser ut såhär

och kan visa lite hur sminket blev
dock var dedär ju verkligen kladd 2000!:)


Shopping i London

2014



Hej! Är ju somsagt hemma nu och allt var svindyrt i London... FÖRUTOM PRIMARK! De mesta något kostade var ca 150 kr typ.. de mesta kanske gick på 30kr:) 
så har en hel del saker att visa! Först de stefan ville ha typ 
sedan en busig jag hitta'
sedan till min bror
till tula
Till pappa å johanna
till mamma
Sedan lite till mig å så:))
Stefans mamma fick en borste, ett par blåa lösnaglar å ett par lösögonfransar!
det är två par byxor!

Allt jag köpte plus en onepiece jah kan visa sen! Den är mjuk somsatan å ser ut som en katt:) Kommer även visa bilderna från londo i ett senare inlägg. Eftersom min kamera dog så ska jag prta lite med Kajsa som tog finaste bilderna! Kram

trött som en lemur

2014



Hejhej, idag har varit en jävligt seg dag. 
Igår så flyttade vi allting ifrån lägenheten, eller iallafall det behövliga till Teg, för vi ska bo där nu ett bra tag. Möglet visade sig att inte vara något farligt mögel men jag har iaf fått exem i ansiktet som kliar som satan. FEtt jävla drygt. 
Men vaknade ganska tidigt imorse och blev tvungen att cykla till skolan faktiskt. Det var svinkallt när jag även glömde mina vantar och var tvungen att gå över E4a bron. Menmen, jag fick cykla i ishalkan resten av vägen men är man en krigare så är man :D
Iallafall då hade jag matte och gjorde klart all matte vi ska göra tills efter lovet. Så det var riktigt skönt att ajg för en gångsskull ligger i förväg. Det känns faktiskt riktigt bra. Menmen, glömde även matkortet så drog hem till Angelina på lunchen och satt där en stund innan jag drog vidare till skolan och snackade med Tim en stund. Men nu har vi iallafall sista lektionen och denna dagen har varti så jävla långdryg och helt åt helvete. känns asdrygt med inga hål och gå ifrån 8.25-16.00. 
Men är helt död nu.. Och vill bara sova... Så ska typ hem snart å sova.. måste ju cykla oxå!
 


Åt helvete med tiden just nu!

2014



Hejhej, denna helg blev inte som planerat! kom fram att vi hade mögel i lägenheten under golvet då en ledning har gått sönder. Så jag har fått exem av möglet och fick lov att sova hos angelina fredag och lördag men det blev asbra ändå. Hade myskväll med Sylvia, Kajsa och Linn hemma hos angelina! Vi såg dumma mig och åt go fika. SEdan blev det en hel del dumsnack som ändå var kul. Lite planering om london på FREDAG!!! och lite om TYSKLAND I DECEMBER. Känns helt underbart! Menmen, igår for jag till stefan och sov där iallafall och drog till skolan imorse. Har nu varit hemma en snabbis och de luktar död råtta hos oss.. Dom ska tydligen börja riva snart och antingen msåte vi bo på tomtebo i en lägenhet annars vet vi inte.. så jag tycker livet suger just nu. MEnmen, äter godis nu sedan blir det dubbel ensemble! och 16.00 blir det twd hemma hos lotta! :D

Även i söndags på dagen hade vi träning inför DM i cheerleading och vi har fått vårat program! satan så snyggt det kommmer bli. ASnöjd!

Nike Givenchy

2014



Men herregud... längst åt höger.
Jag satt just och kikade runt lite och såg dessa ''sneakers''.. Herregud.. Enligt mitt tycke var det inte direkt några snygga shoes, men vissa kanske tycker det och då är det helt upp till dom!:D så om någon har dem vill jag inte dra någon över en kant eller så, men jag skulle inte kalla det där sneakers!
 
Hade bara tänkt dra ett snabbinlägg! Har haft mke att göra i veckan inför london nästa fredag, och så. Hade matteprov i tisdags som jag klarade galant!:D sedan hade jag även en tripp till och köpte ett till par linser. Ska även berätta att imorgon så ska jag fara och hämta våra halloween dräkter! är så sjukt-taggad och jag hoppas och bönar och ber att dom är helt perfekta! wihi! annars blir det plan B. Menmen, ska byta om nu för cheer ikv! så vi hörs lite senare! kramkram!


Just go ahead now

2014



hejhej, nu funkar tydligen appen igen! sikken tur kan man väl säga. Jag sitter just nu på bussen med en underbar helg bakom mig. I fredags så firade jah och stefan 2 år! Helt sjukt så fort tiden går!! Och då gick vi och käkade middag på Eurasia och myste litegranna. Senare på kvällen så var vi med tula piggy å angelina oxå och hade det allmänt trevligt. Vi tog sedan 01.20 bussen till hörne och la oss. Lördagen så for vi till tallsjö för att umgås med stefans släkt. Det var sjuktkul att få träffa alla och de var ptroligt trevligt! Vi for till hörnefors vid 12 och var på statte å käkade de första vi gjorde. Sedan så la jag mig med stefan i sängen och såg 22 jump street! Den var bra men 1 an var mycket bättre. Och sedan fixade vi lite med tavlan lotta fick av mig i födelsedagspresent! Hon fyllde nämligen år i lördags! Nu så ska jg hem å duscha å göra matte! Så vi hörs!