Fresh prince of bel air

2014




Hej, jag kom ju till Stefan igårkväll å drack någon cider sedan gick jag å la mig i sängen eftersom jag äe sjuk å trött för största delen..så somnade till divergent som var otroligt sevärd. 

Idag sku vi plocka blåbär men jag var för krasslig så vi for på affären å köpte gott å jag har sett fresh prince of bel air hela dagen(: 
ska nog mysa till någon film ikväll! 


Hej

2014



Fick klagomål ang mitt bloggande så nu kör vi! 
Fredags: bestod av en lång bilresa ner till stockholm, och när vi väl kom fram till uffe å angelica så var jag så jäkla trött men höll mig vaken iaf! 
lördag: Vi vaknade ganska tidigt och jag sminkade mig och så, sedan tog jag piggy stefan å samuel bussen in till stockholm! Vi var på grönan å åkte jättemycket sedan tillslut kom även angelina och myste lite me oss:] 
söndag: en lång biltur hemåt som tog stryk på min rygg tyvärr:((.men var så trött så jag stannade hos stefan! 

måndag: Jag tog bussen till skolan och var helt utslut, gick även in på online och skrev på några papper om uppsägning. julia å angelina kom hem t mig och även såg ph! 
tisdag:drog till skolan och hade matte å kämpade på, passade även på att sova litegranna:) kikade ph.. grattade även moster som fyllde 45 år och myste me hennes höns!
onsdag: Såg parcermonin i ph hos Stefan och myste och snackade ganska mycket med honom. var jättemysigt å kändes jättebra 

Sedan kommer vi till idag: Idag så är jag hur sjuk som helst.. var täppt i näsan medans tim hostade så fångade upp hans hosta av ngn anledning:((... så har hostat och åkt hem å kramat älskling. For förbi mammas jobb å grattade henne å ikväll blir de att fira henne. även om de blir så att jag kommer ligga inne på mitt rum största delen av kvällen.. men de duger ändå.. 
nu ska jag vila vidare! puss:*




Imorgon bär de av

2014



Tjena hopp! Idag var de första skoldagen och det var helt ok! Tråkigt med ny mentor men hon är säkert bra hon med! Lagt till matte 2 för nu när syrran kommit hem så kan man få lite spex hjälp får jag hoppas:) Imorgon bär de av till sthlm för grönan å andra trevligheter! Ska försöka vinna mig en stor gosedjur sak på grönan:)!
Roligast: ANGELINA KOMMER DIT



wzup

2014



tjollajoppsan! 
ligger i sängen och lyssnar på allt regn utanför:] även skrattar jag åt alla 1:or som börjar skolan idag ist för på torsdag som jag! mohahahahha! 
Idag blir även första passet på online på länge, vilket känns både pirrigt å kul. så vi får helt enkelt hur de går:) 


Aug. 17, 2014

2014





Sista sommarjobbs dagen imorgn

2014



JAg har haft det fullt upp med sommarjobb hela dom senaste 3 veckorna vilket gjort att mitt bloggande inte blivit prio 1. Men jag har haft det trevligt och imrogon är sista dagen.
Håller på att försöka inställa mig att Jullan flyttar, och var och kikade på hennes lägenhet i förrgår. Det var jättestort även jättefint så är gald för hennes skull! ska bara bli jobbigt att fara så långt för att träffa henne.. :(
menmen, sista uppvisningen gjord idag och känns skönt!
 
Och i helgen blir det njuta sedan på måndag ONLINE!
 


Helgen

2014



Hej, i fredags så var jag hemma ifrån jobbet för jag mådde skitdåligt.. 
for tilll hörnefors när jag mådde lite bättre å firade piggy som fyllt 20 år i tisdags. 
Lördag så var jag hos stefan och elin for hem på dagen. 
Vi plockade blåbär å kantareller innan jag sku hem. 
söndag: Idag har jg sovit nästan hela dagen å läst om tragedin.. Så ska ner på bangårn å fara till platsen å tända några ljus för en ängel som gud tog. Vila i frid.. 




Sorryför jag varit upptagen

2014



Hej, har jobbat hela förra veckan varav bloggningen varit dålig. På fredagen så köptes present åt ida med emelie tove madde å julia! Sedan kom madde å emelie en stund å de var då de började åska å våran paviljong höll åå att blåsa iväg. Så lotta skrek å jag tula å madde sprang ut i haglet å spö regnet när åskan var rakt över oss:]] 

men men sensre for madde å emelie å angelina höll mig sällskap. Så vi käkade glass i mängder! 

Stefan kom t mig 6 på morgonen och tvingade han somna på en gång. ❤ 
sedan så fixade jag mig på lördagen för lite kalasfirande hos Ida! Och kvällen var helt underbar! Så sjuktkul att få träffa alla!!! men ja. kan visa lite bilder sen skriver jag ikv! 
Nu äter jag kvarg på mellis!]