Strange things have happend here

2014



 
Hej allihopa idag så var jag as seg. Jag somnade inte förrän runt nio på morgonen.. Så det sög. Men iaf sedan så klev jag iaf upp och gjorde mig klar och blev bjuden på bio av Stefan och vi såg med Blomman och Jennifer! Så det var askul, sedan så drog vi hem till mig och var här ett tag och sedan for dom. Nu är jag bara hemma och kan inte sova. är dötrött men kan inte somna.. så delar på en låt som var jävligt stark i Mockingjay!


Önskelista

2014



Det är ingen speciell ordning:D Men det jag vill ha mest är löshåret, parfymen, klänningen å linnet!

1. Paris Hilton Heiress parfymen (klicka här)

2. Presentkort på bikbok/h&m/make up store/kicks/ gina osv! dom där bra affärerna helt enkelt:)

3. En fin nyårsklänning! Storlek S (klicka här) La även till ett linne där i hörnet till nyår storlek M (klicka här) 

4. Fara och å köpa en ny stor handväska eftersom min är trasig:( någon fin skinnväska ganska stor med plats för en laptop och även gärna någon fin kedjedetalj!

5. Lite pengar att fara på mellandagsrean och shoppa lite (whoopwhop)

6. Body butter (Body shop har riktigt godluktande body butters tex Peach/cocos)

7. Nytt löshår ifrån rapunzel som man kan fara och köpa tillsammans innan jul/nyår (Om det är möjligt) Antingen en med dipdye eller vanlig orignal rak 50cm!

8. Sminkborstar set, sminkborstar behållare(vilken som helst), mascara hade gärnat provat denna Lancome's Hypnôse Doll eyes ( klicka här för sminkborstar) 

9. Vem vill inte bli miljonär? så trisslotter hakar oxå på:D

10. Lite nya träningskläder. Hittade de här snygga springtightsen (klicka här)storlek S sedan en svart tränings tshirt som inte är alltför tight i halsen utan lite mer urringad/vringad! Även gärna en träningskofta eller hur jag ska förklara. Lite mer som på bilden:D

 
 
 
 


Snurrig och trött

2014



Hej, idag så vaknade jag lite sent så var tvungen att springa till lektionen. Blev bara fem minuter sen som tur var. skönt att bo i stan. :D 
Vi börjar arbeta med treornas slutproduktion och det är så himla coolt att vi ska få vara med faktiskt. 
Men sedan så gick vi och käkade på café 22 och nu sitter jag på svenskan. Är utan glasögonen och känns verkligen som ajg behöver dem just nu. börjar bli sämre med synen kan jag själv säga. 
Menmen, har även tysklands träning idag och känns både bu och bä att fara:( men det går nog bra! 
 
 
 


GAMLA GIFS!

2014



 
var kul och jobbigt att titta igenom..


The heart wants what it wants

2014



Hej! Jag har inte haft någon motivation att blogga för har ganska mycket att stå i. Har ju bott oå teg nu ett tag för vi hade vattenskada. men får flytta hem imorgon igen! Känns jättebra. Men annars är de mycket i skolan oxå. därför bloggen står ganska still atm!

London bilder del 1

2014



Direkt från kameran. Orkar inte redigare och hålla på:D