EN KARTA KATT

2014







Shoppat lite

2014



For till stan å köpte lite grejs å tog även med lådan me kexchoklad osv jag fick av mor. En sportbh, en sporttröja, en långärmad!
De blåa linnet fick jag av JULIA! 





Jag är med och tävlar!

2014



Denna sockersöta tjej har en tävling där man kan vinna en Real Technique stripple brush så jag tänkte dela med mig av hennes tävling här också!
Det är superenkelt att gå med så det är bara att klicka på bilden så kommer ni direkt till hennes blogg!
Önskar er alla som går med lycka till, och låt bästa man/kvinna vinna! :D
 
 


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.

2014



Tack för alla fina minnen du ger mig älskade vän. Du är verkligen en på miljonen. Jag har inte många bra vänner, men du är verkligen en av dom bästa jag någonsin kan få. Tack för att du finns i mitt liv och jag hoppas att vi alltid får ha varandra. Älskar dig Julia!
 


Ny vinterjacka+mina glasögon

2014



Hej, idag har jag mest sovit men av den lilla tiden jag spenderat så har jag fått min nya jacka å även hämtat mina nya glasögon. Mamma gjorde sallad till ikväll, å sprang å träffade julia oxå å pratade en stund. Hoppas jag är pigg för skola imorgon, och även jobb. Saknar att komma ut. Ska se family guy nu, eftersom jag bjöd stefan på kina-mat:) vi hade en deal. 






Min födelsedag

2014



 


På permiss

2014



hej, igår blev en händelserik kväll eller hur man nu ska säga.. Jag fick iallafall ett återfall med min njure vilket var sjuktjobbigt. Redan på söndagsmorgonen så kände jag att jag hade lite ont på nedersidan av ryggen men tänkte inte så mycket mer på det. Sedan började det svida lite när jag kissade och så. Efter det gick det som en jävla raket. njuren började göra jätteont och det började svida sjuktmycket. Så bebe höll om mig medans mamma körde bilen till hörnefors för att hämta upp mig. Och när hon väl kom så körde vi direkt till akuten. Som tur var så var det inte jättemycket folk där och jag hatar att fara till akuten. För att jag känner många läkare och sköterskor på barnavdelningen som jag hellre vill fara till eftersom sist jag var på akuten så fick jag ingen hjälp och blev illa behandlad av en läkare. så det var lite drygt. Men just igår så fick jag världens bästa kill-sköterska som verkligen tog hand om mig och samtidigt en läkare som lyssnade på mig när jag sa att han itne skulle ta jättemycket på njuren och så. För tårarna bara sprutade och jag kunde inte sitta still. 
men det löste sig efter ett tag för dom bestämde sig att dom skulle lägga in mig över natten iallafall och ge mig ett sorts morfin emot smärtan på en gång. så fick det och smärtan släppte direkt men jag blev jätteilllamående och yr men det var det värt. behövde itne känna så mycket smärta men ganska mycket sveda var kvar.
Efter det så fick jag fara på röntgen för njurarna dvs ett ultraljud och så, och det gick jättebra förutom att man trycker så hårt med själva ''vertyget'' så jag fick ganska ont. Mamma skickade en snap till stefan som jag även tänkte dela med mig av.. haha tyckte jag var ganska söt..
eFter det så sprang mamma ut i bilen för att flytta den emot barn 2 dvs södra ingången så en ny sköterska drog ett race med en lite påverkad Saga till barn 2. Så det var ändå härligt att jag höll mig positiv. När jag väl kom upp dit så la jag mig direkt och blev yr medans sköterskan hjälpte mig med att få av mig min tröja igenom droppet och på en annan. Det var ett spännande projekt kan jag lova! men det klarade hon galant. Sedan pratade vi lite OS och inväntade min mor. Fick min första dos av antibiotikan och smärtstillande igenom dropp. Fick även lämna ett grav-test pga en konstig doktor som trodde jag var gravid för jag hade så ont -.-.. Jag hade exakt samma smärta som förut så jag blev lite halv fundersam. Sist när jag åkte in också här i Umeå av smärtan ville dom ha klamydiatest som jag fick göra. Och det var samma sak där, negativt. Inga bebisar eller könssjukdomar utan BARA EN KRÅNGLANDE NJURE. I know what im dealing with. har gjort det i 11 år. 
Menmen, jag och mamma somnade vid halv tre kanske och jag vaknade hela tiden på natten och sprang på toa och massa annat. Var lite halvdrygt men på morgonen somnade jag alltid just innan läkarna skulle komma och så. 
Men fick en till dos med medicinen och efter det så gick doktorerna ronder. Och då gav dom mig alternativet att stanna där någon natt till tills infektionen är helt ute eller fara hem på permiss och ha telefonkontakt. Så självklart for jag hem. Jag ville bara hem och kunna gå runt här hemma och vila. Så vi gick för att äta något på barnavdelningen först och då kom även Johanna upp till oss och satt med oss när vi åt. Det var mysigt att sitta och prata en stund innan hemfärd.
efter det så gick jag och fick ta ut kanylen och ta av mig sjukhusgrejerna. och begav oss sedan hemåt. 
 
När vi väl kom hem så la jag mig direkt och mamma ringde mitt jobb och berättade vad som hade hänt och att jag inte kunde jobba ikv, och jag sov ungefär till middagen. 
Käkade bara knäckebröd eftersom att när man är sjuk såhär och har ont är man inte sugen på något speciellt.  och såg lite the walking dead osv.
Nu har jag bara itne gjort så himla mycket utan bara tagit det allmänt lugnt.
 
 
Såg även Talang och tyckte den här var så vacker så den vill jag även dela med mig av till er sötnosar. Tack för all support genom min resa med min njure. älskar er.
 


Dumma njure

2014



Akuten nu:( skriver kanske mer sen eller så.. beror på hur länge jag måste stanna den här gången. Hoppas på hemfärd SENAST INATT ELLER IMORN. har så jävla ont.. hörs...


17 ÅR

2014



17 bast idag å kunde inte vara lyckligare. Tog ledigt för jag kämpat så mycket i skolan å ligger lite före. Efter fikat igår så fick jag 1000kr, hörlurar, morgonrock, 300kr på kappahl, neccesär, en glas ängel, en berlock, en plattång och beställde även en jacka som mamma betalade halva på! 
så är sjuktnöjd!
Ikväll blir de middag med kompisar å andra trevligheter! Älskar er




1:a firandet

2014



Hej, idag har det inte varit en sån aktiv dag utan bara inväntat firandet! 
Snart kommer släktingar å några fler:)! blir kung. 






vines

2014



Haha, jag hade inget liv idag och har verkligen inte gjort så mycket så la mig i mitt nystädade rum med min mobil och gick in på vine. Hittade några söta vines jag tänkte dela med mig av iallafall!
 
Ni måste trycka igång ljudet!
 
Men iaf, om min dag. blev inge mera skola idag heller men träffade Angelina och Emelie snabbt på lunchen iallafall. Så har varit hemma och degat PLL och sett nyaste the walking dead. Fixade även till lottas hår vid 5-6 tiden och så. Sedan såg jag X-men med mamma och käkade soppa. Nu ligger hon död och sover i soffan så jag funderar på att snart göra samma sak. Pratade även nyss med Stefan i telefonen och så. Imorgon är det nämligen så att vi ska ha lite tidigt firande eftersom jag fyller år på en fredag så vill jag utnyttja den att umgås med mina fina vänner.  så tar familjen en dag tidigare istället!
menmen, nu blire mera pll sen slagga:*


Om någon klarar dehär blir jag impad

2014







sjuk och less

2014



usch, hostan och förkylningen höll på hela natten så jag knappt kunde sova så det blev ingen skola idag heller. Så drygt att vara sjuk.. aja, men det är bara att härda och hålla ut. 
vaknade vid 10 iaf och klädde på mig för att bara göra ett prov i skolan iallafall och jag hoppas att det gick bra. jag försökte iallafall. 
sedan gick jag hem och pratade med elise på skype. satan va jag saknar den lilla filuren. Vi snackade om planer att hon ska komma upp till umeå under sportlovet så vi får se hur det blir med det. beror på andra saker.
 
nyss käkade jag palt och nu blire snart dusch och sedan skriva på industriella revolutionen!


Vill klicka hem

2014



1.199kr/finns här/ 2. 270 /här/
1. /finns här/ 2. /här/
1. / finns här/ 2. /här/


Nelly.com

2014



Eftersom att min födelsedag är nära så kollade jag på lite snygga toppar jag kunde köpa till min födelsedag. Så därför tänkte jag dela med mig av en som jag verkligen tyckte var snygg. Den passar ju även nu till sommaren då den oxå finns i vitt! Klicka här för att komma till toppen!


Minnen.

2014





HAHAHA TRYCK IGÅNG LJUDET.

2014





Tips på makeup!

2014



zoom1-67796
Många har frågat om hur jag sminkar mig och om jag kan lägga upp något tips eller så. Och nu tänkte jag bara snabb lägga ett tips när vi nyss fått hem lite smått å gott:)
Yves Rocher har väldigt bra priser på RIKTIGT bra saker för ansiktet vad jag vet iallafall. Jag har provat deras mascara och den har en riktigt bra förlängande samtidigt böjande effekt även när den hålller på ta slut. Den torkar även inte ut. Glömde den framme utan att stänga den i 4 timmar kanske och den stelnade inte ens lite :)
Dagcrème
 
Även en kräm som hjälpte lite för mig när jag var torr, men dock är den mer för ålderdomstecken som rynkor och så. Så den ska ni inte använda så länge ni inte har rynkor. Men tänkte tipsa om ni är riktigt torra så är en liten mängd av den riktigt bra. Mamma köpte den och fick ta lite för att pröva en annan kräm och den hjälpte riktigt bra faktiskt.
 
Dom har ofta riktigt bra erbjudanden dessutom:)
 
KLICKA HÄR för att komma till hemsidan


TÄVLING

2014



Toluna har en tävling där man kan vinna totalt 50.000kr på Toluna's hemsida. Där kan man få presentkort på H&M, lindex osv.
Klicka på bilden för att se mera!
 
 


Pretty Little Liars

2014



Hej, har fått världens hosta å dör inombrds. Kämpar på genom att ha sett klart 1 säsongen på pretty little liars xD började lördags natt å började på andra säsongen imorse:)!
men iaf, har mke att göra i veckan. prov hit å dit. 
så ska snart äta nå å så. men skriver sen




Members

2014



Members.com är en exklusiv shopping-club för medlemmar som erbjuder produkter under tids- och volymbegränsade kampanjer samt till reducerade priser. Sortimentet innefattar marknadens mest attraktiva kläder, accessoarer, resor och upplevelser. Just nu har Filippa K 60% rea på allt, och för att kunna ta del av det här klicka på länken. Dem flesta kampanjerna har ungefär 70% rea!!


TO MUCH VALENTINES DAY

2014



hihi:*



Alla hjärtans dag

2014




fick fin lunchen idag på skolan:) Crepes, vattenmelon,winerbröd,sockerkaka, gelehallon osvosv:] nådigt nöjd var jag. drog efter svenskan för en syn undersökning å är närsynt+har brytningsfel i höger öga. Så valde ett par glajjor som var billiga å bra och nu väntar jag bara tills jag får dom:D 

efter de drog jag hem å somnade typ..:s så orkade inte fixa lottas hår just då men får göra de en extra gång ist! 
men blev stressig nu för att hinna med bussen tilll hörnefors. så hann inte äta middag men mamma skickade med en efterätt åt mig å stefan som vi skulle dela på^^ 
men vi ser väl va som händer sen:) 


Sensia24

2014




hej, idag var en kämpig dag. hade ju stenhård ben fys och för vaderna på cheerleadingen i tisdags så imorse kunde jag inte ens gå..  det var sjukthemskt att inte kunna gå men haha. jag överlevde, mamma smörjde in mina vader med aloe vera så jag tillslut kunde gå. Gjorde klart en svenska uppgift idag och kämpade på i skolan. Mötte stefan vid 11 och kramade han hejdå och gick sedan med emelie och angelina till droskan för att köra på pannkakstorsdagen (L)
min favoritdag, kan jag luugnt säga. Ska även få en ny svenskalärare vilket är min teaterlärare så det kommer bli skitkul, han är så himla flummig och snäll. Kommmer dock sakna Linda:(
 
Men efter skolan färgade jag till mitt hår igen med blondering och såg breaking bad, sista säsongen nu!!!
for sedan även till holmsund för att träffa farmor. Härligt att se ett leende på hennes ansikte nu när det nästan är ett halvårsedan som hon förlorade sin livskamrat.. Var jobbigt att se sängen på hans sida med gosedjur och dylikt, saknades bara han. så det blev känslosamt men ja.
Vi sprang förbi apoteket och tog ut medicin åt farmor och köpte blommor och även en salva till min torra hud som jag VET ska funka. så ska färga ögonbrynen och även smörja in mig idag. Så ska jag vara skitlen imorgon!
Blev även med GYMKORT idag. Fick ett i födelsedagspresent när jag fyllde 16 men vi har aldrig riktigt köpt det. hahaa, så nu 1 år senare så köpte vi det.. Men är nöjd med mat i magen och ett gymkort! Tog även kort på min BOW jag köpte på DM:)
 
Nu blire att göra någon nytta så hörs vi!


CFA - 2 GULD Å 1 BRONS

2014



Så sjuktstolt över CFA FÖRENINGEN!
här är en snabbvideo på nå grejs!



21 februari är runt hörnet!

2014



 
 
1. En ny vinterjacka i storlek 38 finns här
 
2. Vanliga träningstights ifrån Intersport i storlek S med märket Under Armour för jag har shorts ifrån dem och vet att att dom är bra. 

3.Vanliga in ear hörlurar

4.Bidrag till min utlandsresa som jag jobbar ihop även för på jobbet!

5.En vårjacka som jag även tänkt ha som munkjacka i storlek M då den var liten i storleken och jag vanligtvis har S

6.Presentkort på olika butiker som typ Bikbok, Gina tricot, Carlings

7.Neccesär med olika fack och rymligt.

8.Plattång (BaByliss ST70E) finns på dom pricerunner och elgiganten

Har inte gjort någon speciell numrering utan bara lagt ut det, men det jag helst vill ha är ny vinterjackan, plattång och springtights!
 


Är så snygg på snap

2014










Tomorrow is gonna be better.

2014




Idag så var de vanlig skola och skoldagen sög å mådde allmänt bajs. menmen, kom hem å sov en stund tills jag drog till sjukgymnasten. Tiden var felbokad så att drog hemåt å bytte om å mötte upp hanna. vi sku provgymma å så på step in å gick asbra. me chrille som PT:D Vi var där 3 timmar. 

När jag kom hem vare dags för ph-final å vet inte vad jag ska säga. Aina var smartare än att tro att hon kunde lita på jeppe... blir fan arg. 
menmen, nu ser jag nya hungergames å ska ba må, för imorrn kommer jag it kunna gå.


It gets harder every time

2014




bloggar när jag känner för det.